Kripl-Drejpr log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 46, 47, 48  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kripl-Drejpr log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kripl-Drejpr log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GodlikeX

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obcas to drejprovi zkouknu a myslim ze ma pres 110kg, to ti prijde jako podvyziva? Nebo se jen doma nudis , tak tu zkousis nasrat lidi? :D
Taky bych jednou chtel byt podvyzivenej jakon :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že takoví lidi (primitiv pavel109) mi nikdy nenapíšou, ale jsem rád, že stále existují, nic víc mi nedokáže zvednout náladu, urážky přes internet miluji ....
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GodlikeX napsal:
Obcas to drejprovi zkouknu a myslim ze ma pres 110kg, to ti prijde jako podvyziva? Nebo se jen doma nudis , tak tu zkousis nasrat lidi? :D
Taky bych jednou chtel byt podvyzivenej jakon :D

Dik, presne neco malo pres 118kg (s mobilem v kapse :) ), takze uplnej Mathausen :-)
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
pavel109 napsal:
Ty vahy nic moc a celkově vypadáš jak nějake podvyživene děcko.Být tebou tak to nasypu jinak budeš chudák nadosmrti ty namyšlená "hvězdo".

Skoda, myslel jsem , ze ses nejakej muj realnej hater z Blue gymu a ty tu zatim na foru vyjadrujes svuj obdiv vice lidem.

No h v ě z d a jsi, to trefil přesně, hlavně se necháš v logu akorát tak chválit ale odpověď z tebe člověk dostane jen když máš sračku, že. Jestli mě bereš něco jako "magora se má ignorovat" tak to mě tak ber.

Jinak sem tady za posloední dobu četl docela dost rad, od tebe. Drapere. I když si vyloženě nenapsal nic špatně tak zrovna ty neraď, vždyť ty sám si nenecháš cokoliv předhodit, poradit......to se radši urazíš a děláš chluchýho, slepýho.

Tvůj trénink ale sleduju a budu, ze zajímavosti .
Korny

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Draper napsal:
pavel109 napsal:
Ty vahy nic moc a celkově vypadáš jak nějake podvyživene děcko.Být tebou tak to nasypu jinak budeš chudák nadosmrti ty namyšlená "hvězdo".

Skoda, myslel jsem , ze ses nejakej muj realnej hater z Blue gymu a ty tu zatim na foru vyjadrujes svuj obdiv vice lidem.

No h v ě z d a jsi, to trefil přesně, hlavně se necháš v logu akorát tak chválit ale odpověď z tebe člověk dostane jen když máš sračku, že. Jestli mě bereš něco jako "magora se má ignorovat" tak to mě tak ber.

Jinak sem tady za posloední dobu četl docela dost rad, od tebe. Drapere. I když si vyloženě nenapsal nic špatně tak zrovna ty neraď, vždyť ty sám si nenecháš cokoliv předhodit, poradit......to se radši urazíš a děláš chluchýho, slepýho.

Tvůj trénink ale sleduju a budu, ze zajímavosti .

a nenapadlo tě, že to bude tím, že o tvoje rady nestojí? ...
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze ses retardovanej Moskyta a mas na to zrejme i papir, tak udelam vyjmku a objasnim ti to, co tu zrejme vetsina lidi uz davno pochopila.
Ano radit si nenecham, protoze si rad delam veci po svem, coz uz by jsi mohl poznat , kdyz to tu tak horoucne ctes. Vim, ze mnoho veci by slo delat jinak a lepe, mozna i mnohem lepe, ale mne to takhle vyhovuje a proto to tak delam... Ano veskere rady nebo alespon vetsinu z nich ne ze uplne ignoruji, to bych nerekl, minimalne se nad tim zamyslim, ale obvykle je nijak nerealizuji, i kdyz jsou to casto rady rozumne a dobre minene. A jak uz jsem tu asi 1000x opakoval, v zadnem pripade nechci, aby si ze me bral nekdo priklad, nikdy bych nikoho nevedl stylem, jaky ve cviceni a strave provozuji ja. Ano jsem spatny priklad, vim to.
Rozumime si? Doufam ze ano a ted uz mi sem prosim nepis, cti si tu jak chces a co chces, zpivej si u toho, hon si u toho, delej si u toho co chces, mne je to jedno, jen mi tu uz prosimte nemel blaboly, nekolikrat jsem te o to prosil jak soukromne tak verejne (ze si neumis vyzvednout soukrome zpravy, za to ja uz nemuzu, popros ronnieho, at ti napise navod). Dekuji a pokud nechapes, tak jsem vzhledem k tve omezenosti ochoten vysvetlit ti to jeste jednou a naposledy.
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9/10

I. faze: KARDIO

kolo: 75 minut

II. faze: ZADA

stahovani kladky na hrudnik (podhmatem)
70kg x 15
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 9
95kg x 8
100kg x 6
80kg x 14

pritahy spodni kladky (v-adapter)
80kg x 15
90kg x 12
100kg x 10
110kg x 10
115kg x 8
120kg x 6 + 90kg x 12
105kg x 10

stahovani kladky s napnutyma rukama
35kg x 20
40kg x 20
45kg x 15
45kg x 15
45kg x 15
45kg x 15
50kg x 10 + 40kg x 15 + 30kg x 20
-co se tyka meho omezeni diky zranani, tak uz lepsi, i kdyz musim se hodne soustredit na to, abych nedelal absolutne zadny pohyb v loktu a mel ruce po celou dobu jak pravitko. Mozna je to i lepsi, protoze se o to vice soustredim na praci zad, iale ke konci kazde serie uz to trochu bolelo.

pritahy osy s V-adapterem
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
80kg x 10
-dlouho jsem tenhle cvik necvicil, dnes jsem na nej dostal chut a take v gymu bylo dost prihodnych lidi, krere jsem mohl otravovat, aby mne staly na ose. Ty 90ky docela tezky, ale s kazdou dalsi serii jsem chytal techniku a bralo to krasne.

pritahy kladky v leze (na siroko)
80kg x 15
90kg x 12
95kg x 12
100kg x 10
105kg x 10
110kg x 8 (na uzko)
115kg x 6 + 90kg x 12 + 80kg x 12 (na uzko)
-par treninku jsem to jel jen na uzko, dnes jsem si tam dal sirsi adapter a krasna zmena, posledni 2 tezke na uzko

stahovani kladky na uzko (v-adapter)
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12
80kg x 10 + 60kg x 10 + 50kg x 12

mrtvy tah s JR
55kg + 55kg x 10
55kg + 55kg x 10
55kg + 55kg x 10
55kg + 55kg x 10
55kg + 55kg x 10
55kg + 55kg x 10

-k dnesnimu treninku nemam absolutne zadnou vytku, jeden z nejlepsich za posledni dobu. Zada posledni dobou moc nebavi, minule jsme to vubec nedaval, ale dnes uplny opak. Hlavne CNS zvladala mnohem lip a to dela hodne, i presto ze me od noci ku*evsky boli v krku a mam rymu.
-vaha 118kg
Novic

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, jaký jsou příznaky, když to CNS nezvládá?
EDIT: Zaujalo mě to i v předchozích Tvých příspěvcích (nejedná se, prosím, o rejpání, jen mě to zajímá). Já cvičím 6-7x týdne min.! 90 minut, tak jestli to nemám též.
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Zdravím, jaký jsou příznaky, když to CNS nezvládá?
EDIT: Zaujalo mě to i v předchozích Tvých příspěvcích (nejedná se, prosím, o rejpání, jen mě to zajímá). Já cvičím 6-7x týdne min.! 90 minut, tak jestli to nemám též.

Proc by to melo byt rypani? Je to naprosto normalni otazka.
Ze to nedava cns se u me projevuje treba tak, ze se pri treninku mnohmem rychleji unavim, vice se zadychavam, vysoka tepovka, ktere se po skonceni serie mnohem pomaleji vraci do normalu, je to celkove tezke, pocitove to stoji za prd, vice se potis a dalsi a dalsi veci, na ktere jsem si ted honem nevzpomnel....
Novic

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raději ! jsem to napsal, aby sis to špatně nevyložil ... Supr, dík za info . Tyto pocity mi jsou velmi dobře známy, na druhou stranu je přisuzuji k mému stylu cvičení :). Měl jsem na mysli třeba třesot v prstech, končetinách, různý tiky apod.
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se u treninku projevuji tyhle veci, co jsem psal vyse, tak vim, ze je neco spatne a vubec nemam z takoveho treninku dobry pocit.
Novic

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám pocity zatím skvělý, to bych musel cvičit v menší intenzitě (v jednom tréninku), abych nebyl zadejchanej a propocenej... :)
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, trenink musi byt tvrdej. Vzdy jsem zadejchanej a propocenej, ale mozna uplne presne nechapes, o cem mluvim. Treba casem poznas, co znamena, kdyz to "nedava CNS"
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10/10

I. faze: KARDIO

kolo : 75 minut
-poslednich 10-12 minut zacal rotoped vydavat ne moc vabne zvuky , doufam, ze bude ok

II. faze: RAMENA, BRICHO, TRAPEZY

upazovani v sede
10kg x 15
12,5kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12 + 10kg x 15
17,5kg x 12 + 10kg x 15
17,5kg x 12 + 10kg x 15 + 7,5kg x 15
-opet bez tlaku, zkusil jsem, s 10kg ok, s 20 uz ne-ok, jeste to asi nejakou dobu bude trvat nez se k nim vratim, coz me trochu sere, ale jsem rad, ze alespon cvicim. Upazovani ve stoje jsem nahradil upazovanim v sede, je to zase neco trochu jineho, jinak to zabira a rekl bych ze je zde i mensi prostor k cheatingu. Krome prvnich lehkych serii, kdy to vubec necitim a mam chut se na to vy*rat, to bralo krasne. Jak si ramena uvedomi what's go a trochu se unavi, je to uplne neco jineho.

predpazovani s JR (obe ruce zaroven)
15kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 12
17,5kg x 12
17,5kg x 12 + 10kg x 12
17,5kg x 12 + 10kg x 12
20kg x 10 + 10kg x 12
20kg x 10 + 10kg x 12
20kg x 10 + 15kg x 10 + 10kg x 12
-stejne jako minule, docela slusnej masakr. Vetsinu opakovani se snazim jet trochu vice do strany, coz bere lepe a je to i o neco tezsi.

upazovani v predklonu
17,5kg x 20
17,5kg x 20
17,5kg x 18
17,5kg x 18
20kg x 15
20kg x 15
20kg x 15
20kg x 15

pritahy kladky k brade
45kg x 15
50kg x 15
55kg x 12
55kg x 14
55kg x 14
55kg x 14 + 40kg x 14 + 30kg x 16
-novy cvik, docela prijemne dorazeni ramen

mohamedany ve stoje
40kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20
42,5kg x 20

pritahy nohou v sede
20
20
20
20
20

krceni ramen s JR
50kg + 50kg x 20
50kg + 50kg x 15
50kg + 50kg x 15
50kg + 50kg x 15
(55kg + 55kg) x 12 + (30kg + 30kg) x 16
(55kg + 55kg) x 12 + (30kg + 30kg) x 17
(55kg + 55kg) x 12 + (30kg + 30kg) x 18
(55kg + 55kg) x 12 + (30kg + 30kg) x 18

-vyborny ale znacne znicujici trenink a vubec se divim, ze jsem ho dokoncil. Vcera rano jsem se probudil s rymou, bolesti v krku a celkove totalne zanesenyma hodnima dutinama. Behem dne se to rozmohlo a vecer to vypuklo na plne obratky, v noci jsem skoro vubec nespal protoze jsem jen smrkal smrkal a smrkal. Dnes pres den to same a celkove se necitim uplne ok, je znat, ze v mem tela je nejaky bacil, i na treninku jsem se mnohem vic potil, byl to takovy jiny pot, ale nejsem aztak unavenej, aby to bylo na lezeni zatim, takze jsem do gymu sel (je to neohledupne, ano vim to). Trenink ok, bralo to, jen me stve, ze nemuzu tlakovat :) ovsem i tak tyhle shasovaci serie a serie s vice opakovanima umi nehorazne zlikvidovat, mam toho fakt plny brejle a jsem rad, ze zitra mam volno.
EddieCz

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda upazovani se 17 kg v tomto pocte opakovani a predpokladam, ze s korektni technikou zaslouzi opravdu obdiv.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kripl-Drejpr log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 46, 47, 48  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: