|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:43 am Předmět: |
|
|
7.100.2013 pondeli
--------------------------------
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 170x3, 220x2, 240x1,1,0
-------------------------------
PEKLO
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
Ve stredu, jak uz je pravidlem (uz to bylo 3x, takze lze hovorit o pravidlu), probehly opet drepy. Uz jsem sel se 110kg, ale je to takovy divny.
Kvuli ramenu nemuzu drzet poradne cinku, drepy jsou takovy neurovnany. Potreboval bych drepovat casteji nez jednou tydne, ale bojim se o rameno : (
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
11.10.2013 patek
tahy za spalku klasika 220x3, 260x3x2, 260x0
Tu posledni serii nejak moc nechapu. Priste si to zopaknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
14.10.2013 pondeli
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 170x3, 210x2, 240x2x3
Byl jsem brutalne prezranej, protoze jsem obedval dost pozde. Navic mam ted i celkem kvalitni bachor, takze ocekavani bylo hodne nizke, ale kupodivu to celkem slo. Co mne tesi je, ze se zada pomalinku vzpamatovavaj a uz mam konecne pocit, ze se zada zatahly a jsou pevny.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
18.10.2013 patek
tahy za spalku klasika 220x2, 260x2x3
Byl jsem prijemne prekvapenej. Lehky to samozrejme nebylo, ale citim pokrok. Pomalu zacinam resit, na jake vaze se vratim zpet k sumu.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:03 am Předmět: |
|
|
21.10.2013 pondeli
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 170x3, 210x3, 240x3x2
konecne padly trojky. Treti serii jsem radeji vypustil, protoze mi v zadech podezrele zakrupalo a nechtel jsem se dokurvit. Priste asi zkusim jednicky s 250kg :)
jinak super trenink, konecne mam pocit, ze se mi zacina darit, citil jsem se dobre i na benchi.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
Vypada to, ze muj minimalisticky trenink ma zatim uspech (trenink=4 cviky). Po uprave treninku se pomalinku lepsi benchpress i mrtvola. Na patecni trenink se tesim uz ted.
Mozna za to muze i moje vaha, ktera je ted 118kg (v treninkovym obleceni s botama), ktera neni moc daleko od byvale soutezni.
Jediny co je silenej vopruz jsou drepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
25.10.2013 patek
tahy za spalku klasika 220x2, 260x3x3
Plan splnen! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 7:24 am Předmět: |
|
|
28.10.2013 pondeli
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 170x3, 220x3, 250x1x2
Tak tohle bylo hooooodne tuhy. Navic se mi jako pridavek pohla plotna, coz jsem pocitil az v noci a rano. Druhy den po treninku byl kvuli tomu dost neprijemnej.
Dneska je to ale uz lepsi. Snazil jsem se plotynku natlacit zpatky a trochu se to asi povedlo.
Zacinam resit, jestli uz to uz neprehodit na sumo. Prijde mi totiz setrnejsi ke spodnim zadum.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 1:49 am Předmět: |
|
|
1.11.2013 patek
tahy sumo ze spalku 200x3, 240x3, 270x3, 300x2
Cely tyden jsem chodil diky zadum jak prerazenej. Vstat ze zidle a nezustat v predklonu bylo dost narocny. V patek jsem se proto rozhodnul skoncit sebemrskacstvi s klasikou, vratit se k sumu, ktere je mi podstatne blizsi a zaroven se pokusit neco udelat se bolavejma zadama.
Ze zacatku to bylo nic moc. Bal jsem se si nalozit a tak jsem se rozhodnul, ze pujdu jen s 200kg, aby se zamackla plotna zpet. Bylo to lehky a zada pohoda, takze jsem pridal. Opet papir, zada opet o kousek lepsi. Pak 270 hodne velkej papir a na zaver 300x2 na pohodu a obrovska uleva pro zada. Nechtel jsem to dal hrotit kvuli zadum. Zada jsou po patecnich tahach tedy konecne v poradku a jede se dal :)
P.S.: Z vyse uvedeneho plyne toto pouceni:
1. Tahy sumo leci!
2. Nejlepsi doplnkovy cvik na zlepseni suma jsou tahy klasikou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
ty seš ale divnej brouk!  Ale super! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | ty seš ale divnej brouk! Ale super! |
No je to divny, ale neni to poprve, co mi tahy napravily zada. Zkousel jsem to ordinovat i jinym klukum, ale "prekvapive" je to odrovnalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:15 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja sem si je napravil nejlip zercher drepem a prave taky sumem, ale chce to fakt s rozumem.. protoze pozdejc sem si je prave sumem zase "rozbil" |
Taky se mi to hodnekrat povedlo. Proste to chce ten nas lek davkovat s rozmyslem
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:11 am Předmět: |
|
|
4.11.2013 pondeli
tahy sumo 170x3, 210x3x2
Moc dobre jsem se u toho necitil, byl jsem nejakej rozbitej, zatuhlej. Mel jsem problem se k cince dobre srovnat. I tak bylo tech 210 tuhejch.
Neni ale kam spechat. Zadny zavody mne necekaj, takze si pomalej rozjezd muzu v pohode dovolit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|