|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Reality
|
Zaslal: pá září 13, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Reality napsal: | | Creapure je jen marketingová značka, rozdíl mezi jím a většinou ostatních kreatinů není vůbec žádný. .... |
Predpokladam, ze zadny objektivni dukaz pro sve tvrzeni nemas, vid .... |
Stejně jako neexistuje objektivní důkaz o protitvrzení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
Zaslal: pá září 13, 2013 11:06 pm Předmět: |
|
|
Ja se jen divim, ze to tem podvodnikum z Alzchemu prochazi uz od roku 1995 (resp. 1997) a jak se zda, tak ten marketing funguje tak dobre, ze dalsi a dalsi vyrobci si porizuji ke svym kreatinum i Creapure, i kdyz je to vlastne uplne to same a nejsou tuto skutecnost schopni svym zakaznikum vysvetlit  Mne to je jedno, ja nemam zadny problem ani s monohydratem za 200 Kc/500g ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 14, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
Co si já osobně pamatuju, tak creapure byla upravená forma creatinu monohydrát, kdy bylo čištícím procesem mikrofiltrace odstraněno pár tzv. špinavých frakcí.Takže bych rozhodně netvrdil, že je to stejné, ale ani to není zázračné odlišné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so září 14, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Ja se jen divim, ze to tem podvodnikum z Alzchemu prochazi uz od roku 1995 (resp. 1997) a jak se zda, tak ten marketing funguje tak dobre, ze dalsi a dalsi vyrobci si porizuji ke svym kreatinum i Creapure, i kdyz je to vlastne uplne to same a nejsou tuto skutecnost schopni svym zakaznikum vysvetlit Mne to je jedno, ja nemam zadny problem ani s monohydratem za 200 Kc/500g ... |
někdo kupuje jídlo z Polska, já ho vrátím do regálu. co jednomu nevadí, druhému se ekluje.
Někdo kreatin ze země středu, někdo z germánie.
každému co jeho jest.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so září 14, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Ja se jen divim, ze to tem podvodnikum z Alzchemu prochazi uz od roku 1995 (resp. 1997) a jak se zda, tak ten marketing funguje tak dobre, ze dalsi a dalsi vyrobci si porizuji ke svym kreatinum i Creapure, i kdyz je to vlastne uplne to same a nejsou tuto skutecnost schopni svym zakaznikum vysvetlit Mne to je jedno, ja nemam zadny problem ani s monohydratem za 200 Kc/500g ... |
ani do auta z půjčovny nedám lacinou naftu. A k cizím věcem se chovám skoro líp než
k vlastním. nejlevnější nemusí vždycky znamenat špatný. ale skoro vždycky to tak je:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: so září 14, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
Osobne si myslim, ze tech cca 375 Kc/500g, za ktere se da dnes nemecky Creapure koupit, neni extra vysoka castka na to, abych musel premyslet o jinem monohydratu (,ktery bude pravdepodobne z Ciny). Ale jak rika Bajkonur, kazdemu co jeho jest...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 14, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Osobne si myslim, ze tech cca 375 Kc/500g, za ktere se da dnes nemecky Creapure koupit, neni extra vysoka castka na to, abych musel premyslet o jinem monohydratu (,ktery bude pravdepodobne z Ciny). Ale jak rika Bajkonur, kazdemu co jeho jest... |
Je sranda jak se synonymem šmejdu stala Čína a přitom prakticky vše je odtamtud.Je jedno jaký koupíš,vesměs vše bude z Číny a jen záleží na tom, kolik se zaplatí a tím vybere kvalita.Jinak cena kvalitního creapure se pohybuje okolo 600 za kg v jednotce.
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: út září 24, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj , poradte mi prosim jakej mam zakoupit kreatin... Měl sem mít of jagr fit sportu ale to sem se ddocetl ze je blbej... tak mi prosim par pošlete pokud možno za rozumnou cenu a co největš gramáž (dejme tomu za 500?) Děkuju moc
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st září 25, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
Tak jsem na zkoušku vzal včera Kreatin od Extrifitu a mám doma taky už jen bílou pixlu :-D ten obal z toho spadnul skoro sám
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
Čau mám dotaz na scharidy spolu s creáčem.
Za týden chci zkusit kreáč. Nikdy jsem ho nebral.
Tak nějak jsem měl zafixované že prostě lupnu kreáč a zaleju ho džusem.
Někde jsem, ale vyčetl, že to není moc vhodné, protože fruktóza.
Je lepší pořídit spíš maltu nebo to nemá význam řešit?
Údajné vhodné množství sachru ke kreáči je někde kolem 20g. Dát do sebe 80g jednoduchejch cukru když nabírám na nějakejch 300g sachrů?
Dá se využít i sachridového jídla. Dám třeba ráno dávku a k tomu snídani 100g vloček. Má to smysl nebo je třeba tam poslat i ty jednoduché cukry. Přece jenom ty vločky tak neuvolní inzulín. Možná se ptám jak idiot, ale nikdy jsem ho nebral tak prostě nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Nehledej v tom vědu a během dne se sacharidovým jídlem dej i kreatin.
Ráno po snídani a odpo/večer po večeři. V tréninkový třeba taky ráno, nebo v PTN... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 6:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
Tenhle jsem neměl, ale pokud tam jsou hrudky, tak to může znamenat, že se tam dostala vlhkost a to není dobré!
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:37 am Předmět: |
|
|
Buď v klidu, je v pohodě. Některé to někdy takhle mají, ale jsou v pořádku a slovy klasika "na funkci to nemá vliv".
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|