Foto se pokusím do konce přistího týdne Slil sem vodu něco i schodil ale nejsem s tím vubec spokojenej!! ale fotky budou :) Ruce střídám :))) je zvláštní ze levá je menší ale zase silnější
:D jo, tak to se těším na ty fotky. Já hlavně na rukách ztratil trochu objem a síly hodně. Ale zase jsem vylepšil tvar svalů.. už to není velké neforemné nic. S tou velikostí rozdílů má asi každý?!
tolik masa a tolik bílkovin snad nedává ani Tomáš Bureš . nechápu k čemu to je dobré rvát to tam co dvě hodiny, zvěč porce a natáhni rozestupy, takle to přece nemůžeš v žádném případě trávit
tolik masa a tolik bílkovin snad nedává ani Tomáš Bureš . nechápu k čemu to je dobré rvát to tam co dvě hodiny, zvěč porce a natáhni rozestupy, takle to přece nemůžeš v žádném případě trávit
Omlouvám se protein davám vzdy jen 20-25g to jsem se přepsal :)
Jinak zde moje suplementace na nasledujich 9 tydnu do zavodu:
MOCKRÁT DĚKUJI FIRMĚ NEBBIA A AMIX ZA PODPORU KVALITNÍM OBLEČENÍM A SUPLEMENTACÍ!!!
Já nejsem s formou absolutně spokojený, ZATÍM si jí nechám pro sebe
Čtěte a dočkáte se...
Jinak už vlním , a přidávám kardio na 30 minut po tréninku což znamená co ? Příde mi že to moc neleze....mám nemocnej mozek.. podle trenéra OK, ale mě to nedá je to hrůza...zkusím něco nafotit během následujících 2 týdnů... musím máknout !
Přidu si jak Genova
9:45 - 10g bcaa, carnitin, multi, v54, 50g protein , 10g glutamin , tribullus
10:10 - 8bílku s 50g vloček
13:15 - 50g ryze, 150g prsa, zelenina
14:00 - 10g bcaa , cellzoom , 10g glutamin, cetebe
trenink silovej - 10g bcaa instant
10g bcaa , fatburner
kardio schody 20minut
10g bcaa, 50g protein , 10g glutamin
17:00 - 50g ryze 200g prsou enzymes, carnitin
19:45 - 150g zelenina , 200g prsou , enzymes
21:50 - 250g tvaroh
Během dne mám 2L flašku v 15g instant bcaa tu si tak usrkávám když mám chut :))
Jinak zde muj arsenál na "pár" dní dietky pořádnej býýýýk 23kg
Tohle je nejlepší věc jelikož sem věčně pryč celý den - 2 práce + tréninky takže tahat ssebou pixly se suplementama je už hroznééé tak sem si pořídil tuhle pomucku a je to SUPER člověk opravdu ušetří mnoho místa ;)!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru