|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaké máme vzdělání |
| základní |
|
9% |
[ 16 ] |
| vyučen |
|
5% |
[ 9 ] |
| SŠ |
|
41% |
[ 73 ] |
| VŠ |
|
44% |
[ 79 ] |
|
| Celkem hlasů : 177 |
|
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arkan

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
SŠ chemik -operátor , což nedělám ,ale nějakým kotrmelcem v čase a prostoru programuji CNC stroje (vlastní).
CNC programování znalost ISO G M kodů , jsem se naučil za týden (normalně se na to studuje 4 roky)
Nejsem žádnej einstein, ale pod tlakem konkurence abych obstál ,jsem se rozhodl v 42 letech koupit na leasing CNC obráběcí stroj za 1,5 mega , 20 hodin denně jsem se učil programovat abych mohl vyrábět a splácet 25 litrů měsíčně.
Ted už mám další ovládám 2 řídící systémy.
Lidé jsou jako olivy: pod správným tlakem ze sebe vydají to nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
Arkane klobouk dolu.Jaky pouzivas software?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fox171
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 6:41 pm Předmět: SŠ |
|
|
Mám SŠ - Obchodní akademie
Teď hledám nějakou práci v kanclu, stacilo by 15k hrubeho ale o tyhle mista se dneska lidi vylozene rvou.
Jinak jsem taky chvili delal na CNC soustruhu ale nejak me ta prace v provozu nenaplnovala.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Arkane klobouk dolu.Jaky pouzivas software? |
Siemens SINUMERIK 802D a FANUC series 0i MATE
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE: jen pro zajímavost - jakou máš školu?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 8:45 pm Předmět: Re: SŠ |
|
|
| Fox171 napsal: | Mám SŠ - Obchodní akademie
Teď hledám nějakou práci v kanclu, stacilo by 15k hrubeho ale o tyhle mista se dneska lidi vylozene rvou.
Jinak jsem taky chvili delal na CNC soustruhu ale nejak me ta prace v provozu nenaplnovala. |
No dost pochybuju, že se lidi rvou o práci v kanclu za 15 hrubého. Jako CNC programátor by jsi měl mnohem víc ale pokud tě to nebaví tak nemá cenu se do toho nutit.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:08 pm Předmět: Re: SŠ |
|
|
| Fox171 napsal: | Mám SŠ - Obchodní akademie
Jinak jsem taky chvili delal na CNC soustruhu ale nejak me ta prace v provozu nenaplnovala. |
s obchodkou do kanclu do teploucka idealne delat manazera nebo pojistovaka co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fox171
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:16 pm Předmět: Re: SŠ |
|
|
| tyboo napsal: | | Fox171 napsal: | Mám SŠ - Obchodní akademie
s obchodkou do kanclu do teploucka idealne delat manazera nebo pojistovaka co? |
Ne idealne delat v logistice nebo jako statni urednik ale vzal bych vlastne cokoliv. Kazdy ma sve. Ja budu radeji delat za mene penez pekne v teple s hrnkem kafe na stole.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
SSPoŠ ve Vsetíně (střední soukromá podnikatelská škola)
Škola jako taková nebyla nejlehčí, ale sama o sobě mi moc do života nedala (upřímně řečeno škola k ničemu)
Chtěl jsem na výšku, ale místo toho jsem to vzdal a šel pracovat do rodinné stavební firmy.
V lednu odjíždím do Irska. Práce zajištěna, ale hlavně mám v plánu dopilovat jazyk a začít tam podnikat. Navíc si chci splnit svůj největší sen a to je věnovat se naplno golfu.
Navíc mě hodně zajimá vše okolo akcií, burzy, obchodování a celkově finanční obory, takže bych se rád zaměřil i na tohle v dalším mém vzdělávání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
Taky mám obchodku, bohužel ve 14ti jsem věděl prd co chci dělat tak jsem šel tam. Žádná práce co by měla něco společnýho s tou školou mě nezajímá.
Makám právě v kanclu, za tragický prachy, sedět na zadku u kompu mezi papírama je snad to nejhorší co jsem kdy dělal. Zlatej sklad, tam jsem aspoň něco dělal rukama. Nejhorší je, že ve 22 nevím co chci dělat.
Že já debil nešel na kuchaře
O VŠ přemýšlím akorát o policejní akademii, to je tak jediný co by mě zajímalo, možná ještě práva. Prostě už mě začlo štvát, že nic pořádně neumím a vidina nějaké kariéry je nikde... snad to vyjde, jinak nezájem studovat něco jen abych měl titul když mě to nezajímá jako to dělá většina vysokoškoláků co jde na ČZU apod. (neříkám že všichni, ale tak 90% kámošů a kamarádek co tam chodí, tam chodí jen proto, aby nemuseli na pracák...)
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Asi jedinej IT tady, specializace na datove sklady, jeste vetsi specializace Teradata databaze.
Staci mi na to gympl, beztak se nic z tohodle tenkrat neucilo. V 2008 jsem odesel do
Rakouska (Svycarska, Nemecka) a zpatky uz se mi nejak nechce. _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
mám Bc. na Fakultě podnikatelské VUT, teď studuju na Ústavu soudního inženýrství obor Expertní inženýrství v dopravě a do toho makám 50-60 hodin týdně v e-shopu s pneumatikama, konkrétně ve skladu. Musím říct, že je to první práce při škole, která mě fakt baví - jednak nějaká praxe a zkušenosti v logistice, druhak praxe co se týká oboru automobilů, pak samozřejmě kontakty na ty správný lidi, který se můžou v budoucnu hodit. Navíc jsem tam poznal lidi s kterýma jsem si prostě sedl. Vtípky lítají zprava doleva a i když je teď neuvěřitelnej frmol, protože začala sezona, všichni jsou v pohodě a nikdo nebrečí, že stráví v práci třeba 16 hodin denně...
Po zkušenostech na různých pozicích a v různých firmách jsem naznal, že tohle všechno jsou mnohem důležitější věci, než to, jestli mám teplej kancl a kafe na stole
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|