Volby 2014

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby 2014  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby 2014
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Budete volit v nadcházejícíh volbách
Ano
88%
 88%  [ 61 ]
Ne
11%
 11%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 69

Autor Zpráva
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:

inteligentni nazor dvacetileteho ucha co hleda babu s dvema airbegy [/quote]
Inteligentní názor 22 letého studenta Ekonomky, pracujícího v zahraničí a teď OSVČ příští rok mám v plánu Politologii. Ještě něco máš na srdci, nebo zavřeš prohlížeč a budeš tupě čumět na svoje červené pozadí? [/quote]
tak to si velice uspesny clovek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Okamuru volí idioti a Eva a Vašek...vždyť Okamura tam chtěl protlačit zpátky Víta Bártu, nehledě k tomu, že řekl, že rozhodně nechce betj ve vládě..prostě mentál.
tarzos

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[/quote]
tak to si velice uspesny clovek [/quote]

Psal jsem něco o tom, že jsem já úspěšnej? Ne. Ale na poměry mezi studenty si žiju trochu nad průměr :-).
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
no, vcelku spokojenost. Ods a topka zdanlive prohra, ale jelikoz ted bude v parlamentu gulas jak svina, tak lidi budou jeste s laskou vzpominat na casy kdy byla u moci pravice. Do roka mame predcasne volby. Presne tohle jsme potrebovali :)

A koho tam jako ta ODS s TOP za ty provařené xichty ZA ROK pošle? Rok se budou minimálně štěkat mezi sebou. Jako ta tvá idea není úplně blbá, ale myslím, že ty 4 roky ŘVO budou takové optimální minimum, aby k nějaké změně mohlo dojít. Myslím skutečné a ne změně směrem "do prdele".

Jinak komu se tyhle výsledky mohou líbit, to fakt nechápu ..... tohle bude slušné humáč a na ty předčasné volby to vypadá až moc. A od těch bych si tedy nic pěkného nesliboval. To tak možná Nipončík a StBák.
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si od nich slibuju hodně, páč Svobodní dostanou za tyhle volby 11 míčů a bude na pořádnou kampaň.
Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:
Já si od nich slibuju hodně, páč Svobodní dostanou za tyhle volby 11 míčů a bude na pořádnou kampaň.

Svobodný volí idioti
Mablung

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Basar Hafiz al-Asad napsal:
A.J.Rimmer napsal:

Svobodný volí idioti

Tak mi vysvětli proč jsem idiot
Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
A.J.Rimmer napsal:

Svobodný volí idioti

Zeptej se A.J. Rimmera
Bombay

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za jak dlouho myslíte, že bude složena vláda? Pokud teda bude složena...
Moc, moc se mi líbily dnešní první reakce lídrů stran, s kým rozhodně nepůjdou do koalice, koho rozhodně nepodpoří. Hahaha, povíme si po měsíci vyjednávání.
reegis

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
A.J.Rimmer napsal:

Svobodný volí idioti

Zeptej se A.J. Rimmera

Ty nemáš svůj názor? Vysvětli proč ti kdo volí Svobodné by měli být idioti prosím. Svobodní a Úsvit byly jediné volitelné strany letošních voleb.
reegis

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:
Okamuru volí idioti a Eva a Vašek...vždyť Okamura tam chtěl protlačit zpátky Víta Bártu, nehledě k tomu, že řekl, že rozhodně nechce betj ve vládě..prostě mentál.

Jsi vůbec normální. To, že dal šanci Bártovi aby byl lídrem v Plzni byla další věc co mě přesvědčila o tom, že to Okamura myslí dobře. Bárta je jeden z nejschopnějších politiků vůbec a ta sračka co na něho byla před pár lety ušita je k smíchu. On jako jediný chtěl na dopravě šetřit a než ho z tama vymanili, tak ušetřil stovky milionů a vyjednal obrovské slevy na výstavbu dálnic atd. Vždyť z dopravy jde nejvíc peněz do kapes kmotrům a politické mafii, tak musel jít ven.

Já třeba Okamuru obdivuju. Problém je v tom, že on jako jedinec může mít dobré nápady a snažit se o změnu, ale nikdy neuhlídá další své straníky aby oni neklesli ke korupci. Stejně jako u VV. Strana to byla výborná, ale tím, že Kočí někdo podplatil aby odstartovala tu směšnou aféru o korupci z Bártovy strany poslala VV do kytek. O tom to celé je a vždycky bude.

A ještě jedna věcná. K čemu ti prosímtě bude být ve vládě, když nebudeš schopný prosadit ani jeden bod ze svého volebního programu kvůli, kterému tě voliči zvolí? Já ti napovím..k hovnu. Proto nechce jít do vlády, ale do opozice.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Jsi vůbec normální. To, že dal šanci Bártovi aby byl lídrem v Plzni byla další věc co mě přesvědčila o tom, že to Okamura myslí dobře. Bárta je jeden z nejschopnějších politiků vůbec a ta sračka co na něho byla před pár lety ušita je k smíchu. On jako jediný chtěl na dopravě šetřit a než ho z tama vymanili, tak ušetřil stovky milionů a vyjednal obrovské slevy na výstavbu dálnic atd. Vždyť z dopravy jde nejvíc peněz do kapes kmotrům a politické mafii, tak musel jít ven.

Já třeba Okamuru obdivuju. Problém je v tom, že on jako jedinec může mít dobré nápady a snažit se o změnu, ale nikdy neuhlídá další své straníky aby oni neklesli ke korupci. Stejně jako u VV. Strana to byla výborná, ale tím, že Kočí někdo podplatil aby odstartovala tu směšnou aféru o korupci z Bártovy strany poslala VV do kytek. O tom to celé je a vždycky bude.

A ještě jedna věcná. K čemu ti prosímtě bude být ve vládě, když nebudeš schopný prosadit ani jeden bod ze svého volebního programu kvůli, kterému tě voliči zvolí? Já ti napovím..k hovnu. Proto nechce jít do vlády, ale do opozice.

+1
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tak reegis, kdyby bylo více takových lidí jako ty, mohli bychom se tady mít jako Němci třeba..., ale tento pronárod snad ukázal, že ODS už nikdy, tak snad dostal po 20 letech rozum, možná za dalších 5-10 let to tady bude vypadat trochu lépe a za 15-20 let by člověk mohl být hrdý nejen když hokejisti vyhrají MS...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politice hovno rozumým, ale možná kdyby bylo zase království, tak by to bylo lepší....
reegis

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:
Taky jsem s výsledkem poměrně spokojený.
Jen mě zaráží, kolik máme v ČR neúspěšnejch manďáků (úspěšnej člověk nikdy nepůjde volit ČSSD a Komunisty)

Víš celé je to o tom, že ještě nedávno (24 let zpátky) byli všichni zvykli všechno dostávat jen tak a nic pro to nemuseli dělat. Hezky jsi to napsal. Úspěšný člověk, nebo člověk, který jen nesedí na prdeli a nenadává na svět nikdy nemůže být pro sociální politiku. Jenom natahovat ruku a dostávat umí každý, ale když se má člověk snažit a něco vybudovat sám, tak už je problém (netvrdím, že by se dávky měly uplně zrušit, ale omezit takovým způsobem, aby pro parazity nebylo výhodnější sedět doma, ale hledat si práci a snažit se.)

Já si myslím, že za 20-30 let se z toho dostaneme. Přece jen 24 let od komunismu je málo na to aby lidi začali uvažovat jinak než jak byli zvyklí. A za těch 30 let bychom se myšlenkově a přístupem mohli dosáhnout aspoň " po ty kotníky" např. tomu Švýcarsku.

Jedinou věc, kterou bych nikdy nezkousnul je ta, že mladý člověk (18-30) volí ČSSD nebo KSČM. To bych nikdy nepochopil jaký může mít důvod. U důchodců nebo lidí středního věku to ještě brát jde, protože zažili tu tzv. "pohodu" komunismu, kdy všichni měli stejně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby 2014 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: