|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
No já to jel tak jak se to má, na každou ruku 25x, takže celkem těch 50opak.
Jo jinak Peter... chystám se na tu Cindy a pekelně si věřím, protože přesně tyhle cviky dělám na svých tréninkách několikrát týdně a minimálně 20-30min jako rozcvičku _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grejwi
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ak hladas naozaj tazke treningi vyhladaj si nejake crossfitove HERO wod . Ja som trocha davnejsie skusal dva - The seven a Santiago , neviem sice ake som dosiahol casy ale viem ze som ich musel trocha modifikovat a aj tak som lezal dlho dlho po treningu vypnuty  . Tu ich zopar najdes ak nahodou http://www.wodboard.com/
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to nakonec zkusil hned dneska.
Rozcvička:
15min švihadlo
20x klik + 20x dřep, 20xklik + 20x dřep
Cindy:
20min AMRAP
5x Shyb
10x Klik
15x Dřep
23x
PC+PP - 60kg
5x3 opak.
Celkem: 60min
Po včerejším Spartan workoutu a noční jsem byl trošku rozbitej, ale jinak dobrý. Cindy šla, ale ty shyby mě zabíjely... Navíc když jsem je dělal striktně a ne jak CFťáci, kteří jich udělají těmi jejich 3x více než my těch striktních a hlavně je to tolik nevysiluje. Ale i tak jsem docela spokojenej a Petere poklona k tvému výkonu _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
Naposledy upravil Spam dne so říjen 26, 2013 11:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Tak ještě ta Linda... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 6:37 am Předmět: |
|
|
skoda ze tu neni nejake smajlik, co skace radosti, vazne jsme mel nahnano, ze me zase das
na Lindu musim znovu, protoze minule to byla skoro hodina
nejhorsi byly mrtvoly, ja jsem na ne levej, jinak benche i premisteni napohodu
drzim palce, at se dostanes pod pul hodiny nejhur _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 6:42 am Předmět: |
|
|
No uvidím, spíš si musím zkusit ten Clean někdy jen tak. Tyhle cviky co tu dělám většinou jedu poprvé. Jak tu kobru, doufám že mě nikdo neviděl, protože jestli jo, tak se musel chlámat smíchy jak to tam vyvažuju snad i očima _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 7:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | No uvidím, spíš si musím zkusit ten Clean někdy jen tak. Tyhle cviky co tu dělám většinou jedu poprvé. Jak tu kobru, doufám že mě nikdo neviděl, protože jestli jo, tak se musel chlámat smíchy jak to tam vyvažuju snad i očima |
jjj, kobra neni vubec o sile
a jako velke finale doporucuju wod DT
tam poznas co je peklo
ale ono staci i 30 premisteni a vyrazu se 60kilama na cas , ja se chtel dostat pod triapul minuty ale proste neslo (3,36) |
To bych dělal hodně dlouho, když usoudím co mě daly za praci ty včerejší 5x3opak. s 60kg _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
No, takže tu Lindu jsem nemohl dělat, neměl jsem volný osy. ALE!
Dělal jsem:
Barbara (pauzy jsem občas zkracoval na 2-3min) - čas 33:43
Fran (osa neměla 43kg, ale 50kg) - čas 12:07 _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
O Spartan Race jsem přemýšlel už tento rok, ale nakonec z toho nějak sešlo...
Ale příště bych do toho klidně šel. Teď mě tak napadá, nějakej zimní Spartan, to by musel být brutus _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|