co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Smile04
Zaslal: út říjen 29, 2013 11:20 pm Předmět:
mám tu drobnej off-topic vím, že někteří lidi to tu někdy čtou a zajímá mě jestli je to jenom můj pocit, nebo se opět projevuje můj čuch když říkám že to po tom tyjátru s EVLS tadyk začalo dost smrdět cenzůrou a osobně nabývám dojmu že nejen uživatelé klikají negativní palce aby skrývaly nehodící se příspěvky,
(ano ano geniální systém, prostě dáte svým cenzurentům neomezeně hlasů a pak to vypadá že vás zcenzurovali ostatní uživatelé, ten kdo to vymyslel má u mě sušenku)
tedka sem se jenom znechuceně podíval na rozhovor s krásovou naší vítěznou PROFI bikiny závodnicí.... a jenom mě rozesmálo ono "k tomuto článku nelze přidávat příspěvky" cenzurenty z redakce už asi bolí prsty z klikání palec dolů...
je to dost smutný že člověk někam chce chodit a šlusně se účastní diskuze a jeho příspěvky jsou poté mazány lidmi kteří se podílejí na fixlování soutěže...no a nejvíc mě také dojímají argumenty typu " z jaké dálky si viděl pódium" kde se snaží vtlačit někteří jedinci lidem dojem že z fotek nelze posoudit ZCELA ZJEVNÉ MANIPULACE ke ktrerým tam došlo.
...just my feeling...vzhledem ke směru kterým se bohužel ronnie.cz ubírá si nejspíš budu hledat jinou stránku méně komerční, protože ronnie bych už nikomu nemohl doporučit jelikož se zde snaží dělat z lidí ovce...
nikomu nevnucuju můj názor, ale vzhledem k tomu co se děje sem to chtěl napsat...
protože mě štve že tady člověk ani pomalu nemůže normálně přispívat a diskutovat pod články...je to smutné...
nemožnosť pridať komentár k zmieňovanému rozhovoru s Krásovou ma tiež šokovala, spätná väzba ľudia, nič, ale no taaaaak..., druhá vec, sledovali sme logy so Slávkom, to bolo rečí a rečí, tešili sme sa, fandili mu a nakoniec sa taký profík, ehm, nevojde do kategórie (ako to bolo v skutočnosti je vec druhá...a som zvedavý, či k tomu sám dodá...)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tak slávek mě osobně moc nezajímá, je to fajn týpek a tady ho akorát děsně medializujou a popagujou že ano to je jasný...
mě spíš štve krásová a taky ti čeští kulturisti jeden sponzorovanýho přímo ronnie dostal katapult ostatní zářez...osladil za to dostal dokonce cenu útěchy... (WTF)
nevím jestli je pravda to že krásová má přímy vztah s pořadatelem EVLS ale pokud to tak je tak se stydím za ty lidi co tohle dělají a propagují tak náš stát a kulturistiku u nás.
jak říkám podle mě ostudné chování...a omlouvat to tím, že se stane že někdy zařažou čechy v usa...to je opravdu super...tohle už jsem psal v diskuzi a kupodivu jsem zjistil že naprosto neviny přispěvek žadnyflame nic...zmizel...zaklikanej :)...
pro ty co tvrdí, že je to tak správně...tak si uvědomte třeba jak se osladil a bureš připravují zkuste si to (většina lidi co to obhajují budou nejspíš suší puberťáci co si myslí že budou jednou stát na olympii) a pak si představte že vás takhle odstaví kvůli bůhvíčemu (politika sponzoring...) a vy na to roky dřete...
dám vám radu nedělejte kulturistiku...evls jenom naznačuje jaka je to špína...a to jsou tuny špíny co není vidět...
Kulturistika mě vůbec nebere a taky se v ní vůbec nevyznám a celkem lituju sportovce, kde umístění hodně záleží na lidským faktoru. Máš i další sporty jako gymnastiku, krasobruslení atd. Rozhodčí to často můžou zaříznout i ve fotbale atd., ale to už je osud lidí, který si tenhle sport vybrali. Prostě nebudou hodnocení objektivně a řešit se to dá větším počtem rozhodčí z různých míst.
Jinak to skrývání názorů po mínusech je dost na houby. Každej rozumnej člověk si dokáže snad udělat názor sám a případně o tom diskutovat. Od toho snad diskuzní fórum je. Ale na druhou stranu ( ), občas je potřeba nějakýho pomatence utnout. Ale tady se opět klidně může ponechat příspěvěk toho člověka, protože každej rozumnej člověk důvod banu pochopí lehce a nemusí se pak domnívat, že jde o nějakou účelovou cenzuru.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
TH okolo 106kg spíš víc trochu sem pojedl :) navažil sem skoro 108 odpoledne oblečenej.
vrací se síla konečně poněvadž jsem nejspíš porazil nachlazení, pořád mám sice rýmu ale to nevadí.
bench pressy
110*5
120*5
130*5
140*3
160*1,5 druhy opačko nedotažený,síla byla ale ujel mi balanc
170*1 dopůlky no lift ale nevadí ještě nejsem na 100% back :) brzo to tam pude
dopumpovaníčko
110 3x5
jednoručka za hlavou 17,5kg triceps
3x5 na obě ruce
tlaky s jednoručkama 30kg
na šikmé lavici s odpalenyma tricalama
10x3
shyby na bradlech
jáx10
já+15x10lehký
já+30x10únava
já+40 začátek uplně z mínusu dobrý šlo to 4x6 serek
paradička trenal...tricaky krasně napumpovany, aby taky ne :D
ale doma pak sem začal chytat masivní křeče a bylo mi zle...před spaním sem musel vzít prašek na bolest a na spaní...celkem katastrofa když sem už jen ležel na gauči a dostaval křeče :D magneisum sem dal ale nepomohlo vubec
bench
rozehřívačka
prac serie
5x5 130
lehké dobré sedlo to zezačatku přeskakovalo rameno
dřepy
rozehřivačka
prac serie
5x5 140
parádička rezervy velká kolena dobrý...hloubka tak WPC...hluboky tedka nemužu boli mě znich kolena doufam že takhle budu moct dřepovat dál a zlepšovat se beze strachy ze zraneni
rýmečka zažehnána snad nadobro a síla se zvyšuje postupně...stejně jako váha nějakych 108kg prozatim
minule sem to trochu rozdřepoval dneska sem doufal ve dřep 200kg
dřepy jak už sem řekl nedělam atg ale paralel...mam na touch nastavenou lavečku a stojim na takovym dřevěnym podstavci při dotyku pravej uhel
60 rozcvička
100 nějaky těžky nestabilni už sem si řikal že to bude stat zahovno (moc sem nejedl)
140 dvě serky po 5ti mě srovnaly
170 řekl sem si že to musim dat :D byla myslim trojka šetřim se na pomyslnou 200 a doufám
200 puvodne sem chtěl už motat ale sral sem na to že to musim dat i bez bandaži
vysledek 200*3 lehký (nechapu)
zprdele a že sem měl lidi na jištění zamotal a naložil :)
230 PR! lehči než bych se odvažil tipnout
250 no lift...ale na to jaka je to vaha moc nechybělo docela haluz :D
mam video na kamošovym mobu tak snad ho doda
totalně happy člověk sem :D sila se vrací
opak sem dal ještě
shyby přitahy v předklonu podhmatem biceps s ez do 57kg striktně a hodně opaček
bicak byl po shybech a přitahoch pohdmatem krasne nachystanej a po chvilce s ez kde sem daval s 47kg asi tak 20 opaček v serce jako nic nafoukly jako balony no prostě masakr...nechapal sem :D pak už sem nemohl ani zvednout ruku k hubě krásné :)
paradička nejvetši spokojenost že kolena to zatim přežily :D pumpa byla takova krasna tečka...po dlouhe době se těším na další trénink :)
bude zítra po 12tce snad se dokopu dal bych jenom trapezy ramena lehce
Zaslal: čt listopad 21, 2013 4:11 am Předmět: dnesni trenal
minuly trenink sem ani nepsal ... měl sem odjet bench bolelo mě rameno takže sem to ukončil v půlce, odjel sem military 5x5 s 80kg docela dobry a ruky...ale celkově to nestalo za zminku takova light trenal...
dneska to už bylo lepší a na řadě opět zlepšení mých kuřecích nožek
dřepy paralel
rozehřivačka pětky do 180 skoky po 40kg
pracovní série...sen byl 5x5, plán 3x3 - 200, po první serii sem malem chcipnul tak sem to přehodnotil na
1serka 5x200 - bez bandáží, zbytek už radši s bandama, drži mě to pohromadě
3serky 3x200
posledni 5x200
stím že cítím že kdybych se opravdu kousnul tak to tam nadupu těch 5x5 ale kluci odešli dneska dřív a bez jištění sem si to nelajznul :)...je to o tom pocitu když mě někdo jistí tak dřepnu kurevsky víc
docela sem si dával na čas spodni záda dostávali děsnou čočku sem trpěl jak zvíře :D
tak sme to zabalili a šli sme s mladou do vankovky na suši :) nam nááám :)
cely den protahuju leve rameno a pořad to bolí : (
tak trenál pátěční byl dopohodky krom doplňků padlo
mrtvy tah
200 5x5 což je spokojenost (měl sem problemy se zadama a pořad mám)
budu pokračovat v takovymhle stylu kterej záda unesou tak nějak...a citim že ta produktivita tam je a určitě náběh na zlepšení celkové maximálky tu otestuju tak za měsíc :) do té doby dřepy dřepy dřepy a doplnky na core...taky zařadím denně kardio na zlepšení odolnosti organismu a výdrž tedka v zimě člověk pořad zavřenej doma tak klesá imunita a citim to hodne fakt...stači malej průvan a citim že na mě leze nachlazení...
pondělní trénink za moc nestál...odjel sem hlavně blbinky až na press na ramena při kterym sem malem praskl v půli ale jinak nic moc dřepama sem začal ale v půlce sem začal řešit jisty organizační věci a jak sem vychladl tak sem pak šel na 160 a citim sem jak to tam skřípá tak sem to složil...takže jenom do 160x5
pro zajimavost dávám menší tlaky na zkoušku :)
Klokov press (pres za zády z krku velice širokým úchopem)
exremní zátěž na ramena
neboly te u toho ramena (klokov pres)? ja to jednou zkusil a zbytek treninku sem chodil jak lachtan
no klokov je velice náročnej a dalo by se říct i nebezpečnej cvik...chce to začínat pomaličku, necvičím to poprvý...a především vím že sem stím začal v době kdy sem měl military 110kg a stejně sem byl zděšenej že na klokova dám max 70 :D
opatrně stímhle cvikem
při posledním opáčku na videu se něco stalo a já sem se pak citil jakoby mi mělo rameno a koza doslova odpadnout od těla :D málem mě to rozervalo :) ale dobry...svaly se zahojí
Je to super cvik, i když osobně nemám odvahu jet ho takhle těžce, raději se držím většího počtu opakování a vždycky na dvě tři vteřinky úplně položím na trapézy. Ale provedení je moc pěkné, o váze ani nemluvím. :-)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
tak dneska sem se nevyspanej a nenajezenej vrhnul do posilky a kdybych nemusel asi bych ani nešel
mno těžky zakladni cviky sem chtěl zkusit bench ale pořad mam rameno zepředu nějaky pochroumany ten bench je fakt ničitel ramen...už s 50kg sem citil bolest tak sem to nedraždil a dal sem si raději tlaky u toho mě to kupodivu nebolí...
rozcvička proběhla na benchi 50kg na uzko dvě serie
pak tlak s log liftem 90kg 3opak...
pak výrazy s logliftem 10 opakování jedno za druhým...krása litalo to tam jak nic :) rychlost
sem si řekl že když to tak šlo zkusim 110 ale nějak dochazela energie a skoro sem to tam nevyrazil...až napodruhý a stálo to za kokot stary :)
ve druhé sérii sem si řekl že to zkusím raději vytlačit než vyrazit tak sem si dal krásně lehce 110kg log tlakem ...což mě nakoplo k následujícímu...
zapoměl sem zmínit že mám nové nářadí v posilce jak uvidíte na videu, kozy na výrazy.
naložil sem tam 120 na normální osu stím že se pokusím po roce zdolat moji nemesis rekord v military pressu ...po roce proto, že naposledy když jsem toto zkoušel jsem předychal a po pokusu sem ztratil vědomí a spadl tlamou na orbitrek...malem sem si vyrazil zuby :)...to člověku moc morálu nepřidá :)
jak sami uvidíte napřed to moc nešlo ztratil sem rovnováhu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru