Spády trhové: (videjko na předchozí straně)
20-30
3/40-40-40-40
zkouška 45 ale neudržel jsem, příště
Shyby striktní:
7x6
KB wind mill: zlepšení
6+6/16-20-24-24-24
Veslo:
10kol: 30/30 (30s práce, 30s odpočinek)
1:37, 155m za 1kolo
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Co si mám představit pod pojmem "striktní shyb" on se dá jako něják ošulit?
CF shyb - kipovaný/butterfly.
Striktní je prostě do úplného vyvěšení, brada nad tyč, nohy trochu před sebe, bez houpání, nadhmat a já poslední dobou jedu bezpalcový.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Technicky vzato..jde kippovat/motýlit i podhmatem..já z praktických důvodů (ramena) dělám nadhmat jen při burpee pull upech jinak podhmat a tam mě příjde, že kippovat nejde..nebo sem levej...
Osobně mě dost zajmá kolik takových striktních shybů, rozuměno bez houpání atd. je trénovaný člověk schopen udělat na jedno opakování..protože já se přes 15 málokdy dostanu..a to spíš ještě po tom co mám day off a sem plnej cukru..
Zadní dřepy:
3/40-60-80-100-105-110-115-120
2/125
3/130 (pásek)
- super trénink, i když ramena už trochu unavená
- dřepy =
- odpoledne nějaký rehab, mobilita, lehce, protože jdu na odběr plazmy
Už na mě celkem padla únava, takže lehce nějaké protažení, zkoušení natáčení s kamerkou (to bude ještě legrace:-)), pak něco na břicho a spodní záda.
Zítra kompletní volno, v neděli uvidím.
Tak dneska bylo volno, hodně jídla (vč. půl pekáče domácího brownies "na zdravý způsob" mňam ), odpoledne jsem si dal ještě 3 hodinky spánku, bylo to potřeba.
Zítra brzo ráno mám v plánu sprinty intervalové tu na cyklostezce, to zas bude masakr.
- mlha, déšt, nikdo nikde, v uších mp3 - no prostě pecka, šlo to dobře
- ve sprše jsem si zkusil pouštět na nohy ledovou vodu tak uvidím, zda je zítra budu cítit. Jestli jo, tak se stejně protáhnou při těžkých dřepech v pondělí!
No tak zasloužená odměna, už jen hodit do trouby, přidat maso a ...
Nadhoz do polo:
3+1/40-50-60-65-70
2+1/75-80-85
2/90-95- 100 PR!!!
Přední dřepy:
3/60-80-90-95-100-105
2/110-115-120-125
1/130 (pásek) velké PR!!!!! :-)
GHD odhody s medikem 8kg:
3x10
- super trénink (děkuji za hec Kulíškovi :-))
- veslo jsme už nestihli, tak příště
PS: nohy mě ze včera nebolí, zřejmě ledová voda pomohla
Naposledy upravil Frozz. dne po listopad 04, 2013 3:49 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru