jak zlepsit traveni

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak zlepsit traveni  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> jak zlepsit traveni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mlevora

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 10:49 am    Předmět: jak zlepsit traveni Odpovědět s citátem

Jim 140-180g zivocisnych bilkovin +20-30 rostliny bilkoviny. V treninkovy den se pohybuju okolo 170g v netreninkovy den okolo 140g a obcas v odpocinkovy den snizim bilkoviny cca na 90g. Vazim 90kg. Posledni dobou mam problem s travenim casto sem nadmutej a mam vetry. Nemate naky rady na zlepseni? Naky caje, prasky atd.? Ma nekdo zkusenosti s timto https://obchod.ronnie.cz/s-2800-probioticka-smes.html ? Obcas pouzivam po vetsim jidle travici enzymy Survival, ale nak zazrazne to nepomaha.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kelt0

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 10:28 pm    Předmět: Re: jak zlepsit traveni Odpovědět s citátem

A co takhle zkusit snížit příjem bílkovin?
Davesix

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně naopak ty enzymy od Survivalu dost pomáhají, jaké dáváš dávkování?
mlevora

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Mně naopak ty enzymy od Survivalu dost pomáhají, jaké dáváš dávkování?

davkovani davam jednu kapsly po vetsim jidle
finte

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepicol
TheCory

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 4:33 pm    Předmět: Trávení Odpovědět s citátem

Pokud mi můj trávící trakt naznačí, že něco není ok, používám iberogast. Je to z nějakých bylin, ale hlavně to pomáhá.
Spam

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě, pokud mám problém s trávením, tak hledám problém ve stravě a neřeším to tr. enzymy a kdoví čím.
Každýmu prostě nesedí třeba tolik bílkovin, nebo ti třeba nesedí celková skladba tvého jídelníčku atd... je toho moc, co tam může být špatně.
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodne doporucuji ulevit travicimu systemu. Jednak snizit celkovy objem stravy a hlavne bilkoviny, pripadne nejaky pust (nemusi to byt uplna hladovka samozrejme a ten bych zarazoval pravidelne ) nebo i nejaky vyplach strev, coz tu sice lide odsuzusji, ale obzvlaste pri nasi strave si myslim, ze je to cas od casu prospesne a to traveni je pak uplne o necem jinem.

Nekdy se sle stava, ze telo hure travi a neni pro to zadne objektivni vysvetleni. Sam u sebe to pozoruji uz roky, kdy treba par dni v mesici je mi tezko a netravi mne tak jako jindy.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Podle mě, pokud mám problém s trávením, tak hledám problém ve stravě a neřeším to tr. enzymy a kdoví čím.
Každýmu prostě nesedí třeba tolik bílkovin, nebo ti třeba nesedí celková skladba tvého jídelníčku atd... je toho moc, co tam může být špatně.

Přesně.
finte

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pisou nademnou, ubrat bilkoviny pokud i potom budou problemy zkus kdyztak ten lepicol. Me pomohl hned jenze u me to bylo jine, at sem mel 250 nebo 150 B tak nadymani jak p...., pul roku z5 mi tech 250B nedelalo problemy, ale pote co sem prodělal mononukleozu, tak mi to docela nadelalo paseku v pupku. Od te doby sem pres 170B nesel pri 95kg a pohoda. Jinak ted to normalne drzim kolem 160-170B a rostu furt.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:03 pm    Předmět: Re: jak zlepsit traveni Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Jim 140-180g zivocisnych bilkovin +20-30 rostliny bilkoviny. V treninkovy den se pohybuju okolo 170g v netreninkovy den okolo 140g a obcas v odpocinkovy den snizim bilkoviny cca na 90g. Vazim 90kg. Posledni dobou mam problem s travenim casto sem nadmutej a mam vetry. Nemate naky rady na zlepseni? Naky caje, prasky atd.? Ma nekdo zkusenosti s timto https://obchod.ronnie.cz/s-2800-probioticka-smes.html ? Obcas pouzivam po vetsim jidle travici enzymy Survival, ale nak zazrazne to nepomaha.

vyčisti se ,
udělej si dva volne dny a udělej kompletní čistku vnitřku .
pak uvidíš výsledek jak s bílk, tak sach, atd ...

Naposledy upravil Mates-daoc dne ne listopad 03, 2013 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Spam napsal:

Přesně.

Souhlas
mlevora

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:43 pm    Předmět: Re: jak zlepsit traveni Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
mlevora napsal:

vyčisti se ,
udělej si dva volne dny a udělej kompletní čistku vnitřku .
pak uvidíš výsledek jak s bílk, tak sach, atd ...

Jak by takova cistka mela vypadat? Jinak snizovani bilkovin mi moc nepomohlo, ikdyz sem dal tri dny cca 1g bilkovin na kg, tak stejne to nebylo ono. Diky za tipy.
Byl mi jeste doporucen hylak forte, nema s tim nekdo zkusenosti?
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.colon-hydro-terapie.cz/
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:53 pm    Předmět: Re: jak zlepsit traveni Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Byl mi jeste doporucen hylak forte, nema s tim nekdo zkusenosti?

ma, fungoval mi vyborne, byl sem schopnej sezrat celou lednici a bricho sem mel porad krasne plochy ale je to samozrejme jenom docasny reseni, je potreba to resit, jak pise Spam..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak zlepsit traveni Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: