|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mlevora
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:49 am Předmět: jak zlepsit traveni |
|
|
Jim 140-180g zivocisnych bilkovin +20-30 rostliny bilkoviny. V treninkovy den se pohybuju okolo 170g v netreninkovy den okolo 140g a obcas v odpocinkovy den snizim bilkoviny cca na 90g. Vazim 90kg. Posledni dobou mam problem s travenim casto sem nadmutej a mam vetry. Nemate naky rady na zlepseni? Naky caje, prasky atd.? Ma nekdo zkusenosti s timto https://obchod.ronnie.cz/s-2800-probioticka-smes.html ? Obcas pouzivam po vetsim jidle travici enzymy Survival, ale nak zazrazne to nepomaha.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kelt0
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:28 pm Předmět: Re: jak zlepsit traveni |
|
|
A co takhle zkusit snížit příjem bílkovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Mně naopak ty enzymy od Survivalu dost pomáhají, jaké dáváš dávkování? |
davkovani davam jednu kapsly po vetsim jidle
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 4:33 pm Předmět: Trávení |
|
|
Pokud mi můj trávící trakt naznačí, že něco není ok, používám iberogast. Je to z nějakých bylin, ale hlavně to pomáhá. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Podle mě, pokud mám problém s trávením, tak hledám problém ve stravě a neřeším to tr. enzymy a kdoví čím.
Každýmu prostě nesedí třeba tolik bílkovin, nebo ti třeba nesedí celková skladba tvého jídelníčku atd... je toho moc, co tam může být špatně. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne doporucuji ulevit travicimu systemu. Jednak snizit celkovy objem stravy a hlavne bilkoviny, pripadne nejaky pust (nemusi to byt uplna hladovka samozrejme a ten bych zarazoval pravidelne ) nebo i nejaky vyplach strev, coz tu sice lide odsuzusji, ale obzvlaste pri nasi strave si myslim, ze je to cas od casu prospesne a to traveni je pak uplne o necem jinem.
Nekdy se sle stava, ze telo hure travi a neni pro to zadne objektivni vysvetleni. Sam u sebe to pozoruji uz roky, kdy treba par dni v mesici je mi tezko a netravi mne tak jako jindy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Podle mě, pokud mám problém s trávením, tak hledám problém ve stravě a neřeším to tr. enzymy a kdoví čím.
Každýmu prostě nesedí třeba tolik bílkovin, nebo ti třeba nesedí celková skladba tvého jídelníčku atd... je toho moc, co tam může být špatně. |
Přesně.
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
Jak pisou nademnou, ubrat bilkoviny pokud i potom budou problemy zkus kdyztak ten lepicol. Me pomohl hned jenze u me to bylo jine, at sem mel 250 nebo 150 B tak nadymani jak p...., pul roku z5 mi tech 250B nedelalo problemy, ale pote co sem prodělal mononukleozu, tak mi to docela nadelalo paseku v pupku. Od te doby sem pres 170B nesel pri 95kg a pohoda. Jinak ted to normalne drzim kolem 160-170B a rostu furt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:03 pm Předmět: Re: jak zlepsit traveni |
|
|
| mlevora napsal: | | Jim 140-180g zivocisnych bilkovin +20-30 rostliny bilkoviny. V treninkovy den se pohybuju okolo 170g v netreninkovy den okolo 140g a obcas v odpocinkovy den snizim bilkoviny cca na 90g. Vazim 90kg. Posledni dobou mam problem s travenim casto sem nadmutej a mam vetry. Nemate naky rady na zlepseni? Naky caje, prasky atd.? Ma nekdo zkusenosti s timto https://obchod.ronnie.cz/s-2800-probioticka-smes.html ? Obcas pouzivam po vetsim jidle travici enzymy Survival, ale nak zazrazne to nepomaha. |
vyčisti se ,
udělej si dva volne dny a udělej kompletní čistku vnitřku .
pak uvidíš výsledek jak s bílk, tak sach, atd ...
Naposledy upravil Mates-daoc dne ne listopad 03, 2013 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Spam napsal: | Podle mě, pokud mám problém s trávením, tak hledám problém ve stravě a neřeším to tr. enzymy a kdoví čím.
Každýmu prostě nesedí třeba tolik bílkovin, nebo ti třeba nesedí celková skladba tvého jídelníčku atd... je toho moc, co tam může být špatně. |
Přesně. |
Souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:43 pm Předmět: Re: jak zlepsit traveni |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | mlevora napsal: | | Jim 140-180g zivocisnych bilkovin +20-30 rostliny bilkoviny. V treninkovy den se pohybuju okolo 170g v netreninkovy den okolo 140g a obcas v odpocinkovy den snizim bilkoviny cca na 90g. Vazim 90kg. Posledni dobou mam problem s travenim casto sem nadmutej a mam vetry. Nemate naky rady na zlepseni? Naky caje, prasky atd.? Ma nekdo zkusenosti s timto https://obchod.ronnie.cz/s-2800-probioticka-smes.html ? Obcas pouzivam po vetsim jidle travici enzymy Survival, ale nak zazrazne to nepomaha. |
vyčisti se ,
udělej si dva volne dny a udělej kompletní čistku vnitřku .
pak uvidíš výsledek jak s bílk, tak sach, atd ... |
Jak by takova cistka mela vypadat? Jinak snizovani bilkovin mi moc nepomohlo, ikdyz sem dal tri dny cca 1g bilkovin na kg, tak stejne to nebylo ono. Diky za tipy.
Byl mi jeste doporucen hylak forte, nema s tim nekdo zkusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
http://www.colon-hydro-terapie.cz/ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|