Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Foresten

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

War Thunder je super, uz aby tam byly ty tanky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
MAST3R napsal:
Diablo 3, ale nedoporučuji, je to na závislost a navíc je to momentálně pěkně dojebané.

Ještě pořád? To už by bylo dojebané skoro 1,5 roku od doby, co to vyšlo. A to jsem si říkal, že bych to zkusil, jestli už je to lepší.

No teď to má šilené lagy, dneska se nám to ve 4 sekalo jako kdyby si hrál tahovou strategii na nějakej šunt PC.

Kadd napsal:
čeká se na datadisk do té doby tam není co dělat

Hráváš taky? No já to tak nehrotím, chci zkusit novej gear na WD, takže se snažím něco dropnout a prodat na AH. Chápu lidi co maj nahrabáno, tak na to kašlou no (popř. zkoušej HC), maj dost goldů a nařachané postavy, ale tak já hraju spíš pro zábavu a ne abych flipoval na AH.

Turakam napsal:

Jak som dal paragon 100ku, tak som sa pristiho, že už ani nepredávam ai nehrám heh, ked vyjde loot 2.0/paragon 2.0, tak to bude ale must play!

Jsem myslel, že když máš 2 postavy na 100, tak je nějakej bonus nebo co - vůbec to nesleduji, ale všichni maj jednu postavu na 100, přehoděj na novou 60 a jedou zase dokola.

Teď někdo v chatu píše, že prodává goldy na HC, že má jich 75B, díky těmhle lidem je ta hra celá dojebaná, zlatá konzolová verze!
Kadd

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

velice málo teď spíš vůbec co jsem se vrátil do fitka šlo hraní na pc z 8mi hodin denně na tak max 1-2 hodiny týdně :D

edit AH s datadiskem skončí a bude zas všechno jinak .)

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
MAST3R

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, koukám, že spousta lidí přestala hrát celkově SC, hrajou většinou HC a co šlo to prodali, protože zjistili, že by nebylo špatné kdyby se jim vrátilo aspoň něco co do toho nastrkali.

Já jsem rád, že jsem kromě originálky do toho nevrazil ani korunu. Ale na druhou stranu musím říct, že díky jednomu člověku mám WD také jaké mám - sice jsem většinu přdmětů už vyměnil, ale ten člověk mi nakoupil věci v hodně 50M a dal mi je (hned zezačátku), a to i potom co mi koupil zbraň - já tam chtěl dát lepší šutr a omylel jsem jí rozložil u kováře.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

master- u tech paragonu jedou vsichni dalsi postavy na 100 kvuli bonusu, ktery to da v datadisku (paragon experience vsech postav se secte a vytvori jeden celkovy paragon level), takze si dopredu vytvareji vyhodu :)
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:23 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, moc se omlouvám za tu sérii blbých dotazů (auto, kolo, mobil atd. ), ale beru to tak, že když zodpovídám 99 % dotazů na cvičení, které mi píšete, tak si můžu dovolit tu drzost a ptát se dokola já Vás na věci z běžného života, který mi kvůli nabíráním znalostem o kulturistice zatím utíkal kolem

Otázka: Má smysl investovat do konzolí staré generace PS3 / Xbox360 či počkat na nové + co je obecně lepší PS nebo Xbox?

Nenapadlo by mě, že to kdy řeknu, jsem zarytý pařan na PC a dlouholetý uživatel warfora, dodnes si dám alespoň 1x týdně CS:GO, ale teď jsem několikrát viděl u někoho obrovskou televizi a konzoli, zkusil si to a říkal si, že si splním velký dětský sen. Na PC mě štve, že prostě po roce dvou už to na nejlepší hry nestačí a člověk si pak nemůže vychutnat tu grafiku. Na konzoli má jistotu, že ty hry an pár let mu půjdou vždy. Proto zvažuju si koupit velkou televizi a konzoli. Nevýhodou je to, že hry se musí kupovat, ale ten požitek z hraní v křesle s ovladačem před velkou televizí je docela dost hezký Je lepší Xbox nebo PS a proč? Má smysl čekat na nové konzole? Ptal jsem se borce v Xzone a ten mi tvrdil, že je teď naopak nejlepší čas na to koupit ještě ty staré, ceny konzolí i her půjdou dolů, jak přijde nová generace, a podporu to prý ještě 2 roky mít bude. Tak nevím, ale hrozně rád se nechám inspirovat. Doteď jsem léta pařil na mém 17,3'' notebooku :)
Gohan

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že ani Xbox one ni PS4 nemají zpětnou kompatibilitu.
Pokud se ti tedy líbí a chtěl by sis zahrát hry které jsou pro X360 a PS3, tak si je budeš muset pořídit.
Pokud ovšem vyloženě netoužíš po nějaké Xbox/PS3 exclusive hře, tak nejlepší by byl počítač na kterém si zahraješ hry které jsou dostupné na téhle generaci konzolí a potom Xbox one nebo PS4.
Obecný názor co čtu je že PS4>Xbox one.
Jednak bude nejspíš o dost levnější a taky některým lidem hodně nesedí politika microsoftu, kdy kamera je integrovaná do xboxu a je vždy zapnutá, což v kombinaci s NSA špehovacím skandálem trošku problém.Navíc Xbox je vždy zapnutý nebo ve stand by (nidky není uplně vypnutý, tedy pokud ho nevytáhneš ze zásuvky) a musí se 1x za 24 připojit na internet, jinak si ne něm prostě nezahraješ.
Microsoft navíc tvrdil, že není možnost to udělat taky, aby kamera nebyla vždy zapnutá, ale potom co odezva byla velmi negativní, najednou přiznali že to vyřešit půjde atp...
Tímhle microsoft ztratil celkem dost zákazníků.
Jinak výbava +- stejná, nejvetší rozdíl budou snad jen exkluzivní hry
Kdybych si já kupoval, určitě si koupím PS4 jenom kvůli tomu, že je naprostá hovadina aby se konzole musela 1x za 24 aktualizovat.

Jinak pokud je tvůj sen velká televize a hry na ní, můžeš se klidně připojit z počítače a na ovládání používat 360 ovladač pro PC.

EDIT: Tak jsem si zase něco načetl, ta aktualizace 1x za 24 hodin na xbox one už není aktuální, stáhli to po tom co zjistili, že to je prostě hovadina (což si měli uvědomit ještě dříve než takovou hovadinu vypustili).

Stejně bych šel do PS4 klidně jen pro to, abych dal peníze konkurenci microsoftu za to, že vůbec takové DRM plánovali vypustit do světa (původní bylo že konzole musela být VŽDY připojená na internetu, 1x za 24 se aktualizovat na microsoft serverech, regionálni restrikce na hrách, tedy hra koupená v USA by ti nejela v ČR, což by vadilo lidem, kteří cestují a taky pokud by sis koupil hru, vložil ji do svého systému a potom ji chtěl půjčit kamarádovi, tak si prostě nezahraje, hra by se zamkla na tvůj systém a konec, nemohl by jsi ji ani prodat). I když se toho všeho zbavili, prostě bych jim nedal peníze. Něco takového je prostě neakceptovatelné a měl by se udělat příklad, že takhle to prostě nejde.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:07 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

ok, díky za cenné informace...já to právě nedávno viděl u milana (natáčení shakeru) a tím, jak mám 2 práce a dost stresu poslední dobou, tak jsem si říkal, že zrovna tohle jsem vždycky chtěl a proč si neudělat radost...

Mně jde hlavně o to, že ty hry jedeš na plno na konzoli, na PC musíš po čase dělat kompromisy, ale je pravda, že možnost koupit si našlapaný desktop jen na hry a ten dát vedle televize by asi vyřešilo hodně. Co je ovladač 360? Hlavním lákadlem je pro mě nyní ACIV, ale zase mi vrtalo hlavou, že si rozhodně budu chtít zahrát pořádně i Half-life 3 (vyprávěl jsem doufám někdy, jak vznila přezdívka Freimen ?), což na konzoli staré generace nepůjde a vůbec si nedovedu představit hrát střílečku na gamepadu.

Co si myslíš o té nové konzoli od Valve? Nebude to tak, že s uvedením této konzole ostatně ten HL3 třeba přímo vyjde, jako to udělali v minulosti s steamem a dvojkou ? Je jasné, že nejde uvést novou konzoli, na kterou nejsou exkluzivní a nové hry.
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:23 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Mně jde hlavně o to, že ty hry jedeš na plno na konzoli, na PC musíš po čase dělat kompromisy

Asi tě zklamu, ale už při vydání PS4 budou na něm hry plné kompromisů oproti PC verzím

Máš sice jistotu, že dalších 7 let na něm spustíš všechny hry, ale to nadupaném PC, který si koupíš teď také, pokud ti bude stačit grafika jako na konzoli = nízké rozlišení, horší grafika a limit na 30fps.

Ale jinak nic proti, já o PS4 také přemýšlím ikdyž mám dost našlapanej komp, na kterém mi next gen hry poběží levou zadní.

Naposledy upravil Riku dne ne listopad 03, 2013 2:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

360 ovladač máš normální ovladač na xbox 360, dá se připojit normálně k počítači a používat. Teď si nejsem úplně jistý jestli jsou verze pro xbox a PC zvlášť, ale mám dojem že ne.
S bezdrátovým si normálně sedneš do křesla, z počítače ti půjde obraz do televize a ovládat budeš ovladačem.

Jinak hry na plno na konzoli, hry na konzole jsou více optimalizované a proto vypadají hůře než na PC. Sice na konzoli je výhoda že strčíš disk a jedeš, ale pokud máš dobrý počítač, tak si vychutnáš lepší vzhled hry.
Souhlasím s tím, že pořádný desktop, který si klidně připojíě na televizi je určitě lepší než jakákoliv konzole (s výjimkou exkluzivních her, které na pc nejsou,ale nemůžu říct, že by mi to nějak vadilo).

Jinak steam box a HL3 exclusive se nejspíš nestane. Je možné že na steamboxu to vyjde dříve, ale podle mě se nemusíš bát, že to nebude na pc.O steamboxu toho jinak moc nevím, takže nemůžu v tomhle směru moc radit.

EDIT: Riku byl o něco rychlejší s tím, že hry na konzolích jsou v porovnání s počítači dost limitované co se vzhledu týče.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:37 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Super, super podněty, díky, já si to samozřejmě nějaké informace hledal, ale člověk najde v rychlosti jen oficiální info, ne takovéto shrnující informace, na které se přímo ptá...

Riku - to, že by mi na současném nejlepším PC šly i za 7 let hry, to je přece utopie, přestože se blbě ptám, tak jsem velký PC pařan 13 let, s nejnadupanějším PC před 7 lety bych si dnes AC IV ani nové COD určitě nezahrál. Na konzoli toto platí - co tě tedy jako majitele našlapaného PC motivuje k tomu si konzoli koupit?
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
360 ovladač máš normální ovladač na xbox 360, dá se připojit normálně k počítači a používat. Teď si nejsem úplně jistý jestli jsou verze pro xbox a PC zvlášť, ale mám dojem že ne.
S bezdrátovým si normálně sedneš do křesla, z počítače ti půjde obraz do televize a ovládat budeš ovladačem.

Jinak hry na plno na konzoli, hry na konzole jsou více optimalizované a proto vypadají hůře než na PC. Sice na konzoli je výhoda že strčíš disk a jedeš, ale pokud máš dobrý počítač, tak si vychutnáš lepší vzhled hry.
Souhlasím s tím, že pořádný desktop, který si klidně připojíě na televizi je určitě lepší než jakákoliv konzole (s výjimkou exkluzivních her, které na pc nejsou,ale nemůžu říct, že by mi to nějak vadilo).

Jinak steam box a HL3 exclusive se nejspíš nestane. Je možné že na steamboxu to vyjde dříve, ale podle mě se nemusíš bát, že to nebude na pc.O steamboxu toho jinak moc nevím, takže nemůžu v tomhle směru moc radit.

EDIT: Riku byl o něco rychlejší s tím, že hry na konzolích jsou v porovnání s počítači dost limitované co se vzhledu týče.

díky moc za informace, moc si toho vážím, mně se právě líbilo, že do konzole to prdneš a máš jistotu, že si to vychutnáš, takové AC 2 jsem hrál krásně naplno, AC 3 už s kompromisy a AC 4 nechci raději ani zkoušet a zkazit si to a raději si to zahrát až na něčem novém - tohle na konzoli řešit nemusíš, ale je pravda, že samozřejmě detaily tam jsou asi horší, což ve spojení s obrazem na 50tce televizi tedy asi může kazit dojem....hm, zajímavé...
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže jde o to, že na konzoli současný generace si ACIV taky nezahraješ na plno, tam je úroveň detailů asi jako na PC na low, navíc to běží sotva v 720p a fps máš 20-30. Takhle si to na PC 7 let starém zahraješ taky Ale je jasný, že takhle to nikdo hrát nebude, takže 7 let starej komp je prostě křáp. Kdežto na konzolích nějak nikomu nevadí že to běží v tragickým rozlišení s hnusnou grafikou

Zas u 50" telky sedíš několik metrů daleko, takže se ta nižší úroveň detailů a blbý rozlišení trochu ztrácí.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem první pouze první příspěvek od Freie, zbytek jsem tak nějak prolétl, vymluvím se na to, že jsem dopsal pár stran absolventské práce, tudíž se mi tu všechno nechce číst.

Na rovinu říkám, že nové konzole jsem nějak nesledoval, ale myslím, že cena bude vysoká (určitě vyšší jak starých ) a také myslím, že určitě se budou řešit nějaké věci, jako když na trh přišel Xbox 360 a často docházelo k RROD (stačí hodit do google) apod.

Jelikož jsem začínal jako malej kluk na PS1 a později měl možnost hrát na PS2 a i na PS3, tak mi přijde, že např. ovladač se vůbec nezměnilo a jelikož už mám asi 3-4 roky Xbox 360, tak jsem zvyklej na lepší rozpoležení páček jako to má právě vyřešené Microsoft, navíc taková drobnost - xbox ovladač má krásnej dulek na páčce, tudíž tam lépe "drží" palec. :)

Na konzoly rozjedeš vše, ale také za cenu horší grafiky (mě už není 15, takže se neukájím super grafikou a dám přednost hratelnosti). Navíc na kozoly je výhoda hraní ve vícech lidech (vzpomínám na Halo ve 4 lidech), sporty a auta se tam hrají lépe jak na PC. Střílečky trochu hůře, ale je to o zvyku na YT se dají dohledat lidi co hrají třeba COD a na konzoly dávaj killy jak lidi co to hrají na PC.

Jak píše Gohan, Xbox ovadač jde připojit k PC, ale chce to tuším nějakou redukci, osobně jsem to nezkoušel.

Hry na Xbox a tuším, že dnes už i na PS není potřeba kupovat (mluvím o X360 a PS3), dá se to dnes hezky obejít. Jedna větší nevýhoda u X oproti PS je placené online hraní, ale tuším, že to není částka, co by Tě nějak měla zruinovat, zatím jsem neměl potřebu hrát online, vystačím si s kámošema. Velké plus u konzolí je exkluzivita her, které na PC nejsou.

Koukám, že jsem to napsal hezky v odstavcích, ale už to předělávat nechci. Freimene, pokud by Tě něco ohledně Xboxu 360 stačí napsat... klidně PM.

PS: za mě bych bral starší kozoly - nižší cena, větší sortiment her, nižší (už možná žádná poruchovost), u xboxu kinect u PS natal - nevim jestli znáš, kdyžtak google. Hrál jsem u ségry kinect, samozřejmě to jsou hry většinou na odreagování - box, ping pong, běh,.. Ale třeba takovej Nike training byl taky fajn, vybereš si trenéra a cvičíš podle něj, dají se stanovit cíle - zpěvnit, zhubnout... a je tam jak cvičení tak i strečink a snaží se Tě to hlídat, abys to neojebával.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Hry na Xbox a tuším, že dnes už i na PS není potřeba kupovat (mluvím o X360 a PS3), dá se to dnes hezky obejít. Jedna větší nevýhoda u X oproti PS je placené online hraní, ale tuším, že to není částka, co by Tě nějak měla zruinovat, zatím jsem neměl potřebu hrát online, vystačím si s kámošema. Velké plus u konzolí je exkluzivita her, které na PC nejsou.

to mě hodně zajímá, takže toto sktučně jde :) ? Ono to je přece jen 10k za tu novou konzoli a pokud člověk bude chttí mít 5 her, tak je to hned dalších 8000

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: