|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohy
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Frei dnes se nevyplatí kupovat PS3, PS 3 už je ted šrot a hry co se dělají ta ztoho dolují už maximum,když už chceš něco kupovat tak PS4. Ten hardwer už nestačí pro dnešní možnosti her.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
To nemění nic na tom, že se nedá brát vážně  Zasvěcení vědí, ostatní mu to žerou i s navijákem
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
to mě hodně zajímá, takže toto sktučně jde :) ? Ono to je přece jen 10k za tu novou konzoli a pokud člověk bude chttí mít 5 her, tak je to hned dalších 8000 |
Jasně, necháš si tam hodit "flash" cena cca 500, max 1k. Koupíš dvouvrstvé DVD a vypaluješ. Je potřeba teda ještě speciální vypalovačka, ta stojí do 1k (asi 800,- tenkrát stála mě) a vypálíš si vše co chceš. Jmenuje se iHAS, dá se to také dohledat na console-forum, ještě nedávno je tam jeden prodával, nevim jestli furt. :)
Nebo se ještě JTAG/RGH
| kód: | | Úprava umožňuje spouštět zálohy her bez nutnosti vypalování (to umožňuje flashnutí mechaniky) přímo z HDD (klidně externího) či USB flash disku, emulátory a mnoho dalšího. |
zdroj: http://console-forum.net/tema/141865-reset-glitch-hack-rgh-rgh2
Si to kdyžtak pročti tam, ale možná se to nějak změnilo, takže to chce trochu pohledat. :)
Jinak věčné dilema PC/ konzole. Myslím, že je to o pohodlí, dřív jsem furt něco řešil do PC: ramky, grafika a já nevim co. Teď mám 3-4 roky xbox a jediné co jsem si koupil byly nabijecí baterky.
Prostě kdo se chce nervovat s nějakejma instalacema, crackováním či koupím originálky s tím, že mu to třeba stejně nakonec nepůjde kvůli nějaké kravině, ale za to bude mít hezčí grafiku doporučji PC. Kdo se není na grafiku, ale na hratelnost (např. na PC nevyšla žádná pořádná auta - xbox má Forzu a PS mám Gran Turismo) o sportech ani nemluvím NHL je na PC mrtvé, a má rád pohodlí, stáhne hru - vypálí a hodí do konzole a rozjede 99,9% ať jde do konzole. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Zalezi ci sa chces hrajkat len tak for fun an zabitie nudy alebo chces hrat aj tak riadne, ligy, turnaje a pod. Ak prve konzolu ak druhe pc. Ja som minule zistil ze mam wireless ovladac na ps3 po 4 rokoch :D take prekvapenie.. tak som sa hodil na postel a mastil gta, takze tazka pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
Jo to souhlas. Jestli chceš doma udělat sešlost s kámošema, něco popít něco pojíst a hrát u toho, tak jednoznačně konzole, ale jestli plánuje hrát v teamu nějaké lanky atd, tak PC. Já hraju na odreagování. :)
Jo GTA jsem taky otočil, an to jak jsem se na to těšil a byl kolem toho humbuk, tak po dohrátí jsem to už ani nezapl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
Ja som to hned hovoril ze prd a nie najlepsia hra... napr Mafii jednotke nesiaha ani po clenky. Mafiu 2jku tiez zvorali tym ze v DLCckach to pojali stylom gta, prides zoberes misiu ktoru chces a spravis.. ziadny poriadny pribeh nic. V gta som sa dostal po pristav co som prekladal kontajnery to bolo pred mesiacom a odvtedy som to tiez nezapol. Vysolit zato tolke prachy tak si to trieskam o hlavu.
Inac ale taki amici musia byt z toho riadne vyondiaty psychicky. Len nasilie, prepady, lupeze.. Ja ked som sadol do auta potom ako som dlhsie hral gta tak som si hovoril, len nezacni soferovat ako tam...
edit: este by som chcel dakedy skusit tie hry pre dvoch s tym ze to snima tvoje pohyby, to este moze byt naramna sranda :) taky mortal combat
Naposledy upravil BerserK87 dne ne listopad 03, 2013 8:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
když konzoli, tak xbox s rgh. Asi před měsícem jsem si koupil http://hrejte.cz/index.php?id_product=132&controller=product do toho napojil externi hdd a vsechno šlape. Na starem xku jsem měl jenom flash a tolik sraní s vypalováním atd. - to by se ti nechtělo. Navíc s RGH můžeš hrát po netu i bez gold live učtu, pomocí LiNKu, stačí stáhnout patche na hru (primo v xboxu), pripojit se a hrát. Sice tam nejsou vsechny hry, ale jen ty, ktere link podporuji (CoD, Portal 2, Red dead redemption,..) ale zadarmo je to v pohodě:) _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | když konzoli, tak xbox s rgh. Asi před měsícem jsem si koupil http://hrejte.cz/index.php?id_product=132&controller=product do toho napojil externi hdd a vsechno šlape. Na starem xku jsem měl jenom flash a tolik sraní s vypalováním atd. - to by se ti nechtělo. Navíc s RGH můžeš hrát po netu i bez gold live učtu, pomocí LiNKu, stačí stáhnout patche na hru (primo v xboxu), pripojit se a hrát. Sice tam nejsou vsechny hry, ale jen ty, ktere link podporuji (CoD, Portal 2, Red dead redemption,..) ale zadarmo je to v pohodě:) |
Už nějakou dobu to nesleduji, znamená to, že můžeš hrát komplet zadarmo nebo musíš mít zaplacenej nějakej "základní" live? A když máš flash jde to předělat na RGH nebo smůla?
Díky.
PS: ten obchod taky doporučuji, prodávají tam už upravené konzole kupoval jsem tam tu svojí s flashem (RGH tenkrát nebylo), mám jí tak 3-4 roky a zatím žádnej problém.
Riku: To jako jenom kvůli tomu, že trapný COD půjde na vyšším rozlišení? Nevim jestli jsem si to přeožil dobře, ale pochopil jsem to tak, že COD půjde ve vyšším rozlišení na PS4, ale pak ostatní hry typu Forza, Fifa atd. půjdou stejně na Xboxu taky v tom 1080 nebo kolik tam půjde. Stejně COD je kravina se divim, že to furt vychází. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|