Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohy

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei dnes se nevyplatí kupovat PS3, PS 3 už je ted šrot a hry co se dělají ta ztoho dolují už maximum,když už chceš něco kupovat tak PS4. Ten hardwer už nestačí pro dnešní možnosti her.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporucuju precist http://www.ddworld.cz/herni-sekce/herni-konzole/tema-konzole-sony-ps4-vs-xbox-one-vs-pc-podrobne-srovnani-a-vse-co-jste-chteli-vedet.html

clanek je nekolik mesicu starej, takze nebere v uvahu novou generaci grafik AMD atd., ale jinak je to dobry cteni. Tohle "dilema" jestli konzoli nebo PC jsem taky resil a za me teda jednoznacne vyhralo PC.
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To rozhodně nedoporučuji přečíst. Žádný článek z toho webu. Než magazínem o hardwaru bych to nazval osobním blogem jednoho fanatika.
owar

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
To rozhodně nedoporučuji přečíst. Žádný článek z toho webu. Než magazínem o hardwaru bych to nazval osobním blogem jednoho fanatika.

to je vec nazoru..kazdopadne je to teda asi jedinej, jak ty rikas "fanatik", kterej ma podporu od vetsiny znacek a dostava komponenty na testovani i jako ceny do soutezi pro ctenare a jezdi jako host na konference a vystavy..
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemění nic na tom, že se nedá brát vážně Zasvěcení vědí, ostatní mu to žerou i s navijákem
owar

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
To nemění nic na tom, že se nedá brát vážně Zasvěcení vědí, ostatní mu to žerou i s navijákem

hodne prehanis..kdybys mluvil o Hulánovi, tak bych to pochopil, ale DD je podle me kvalitni zdroj informaci..btw nejdriv si precti clanek a pak hodnot..
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulán už je dávno zapomenutej. DD je bohužel horší než Obr, proto se jeho článkům jen směji. Stejně jako OBRovým recenzím
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.kravenmanor.com/

kto chce mat husiu kozu, zadara
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

to mě hodně zajímá, takže toto sktučně jde :) ? Ono to je přece jen 10k za tu novou konzoli a pokud člověk bude chttí mít 5 her, tak je to hned dalších 8000

Jasně, necháš si tam hodit "flash" cena cca 500, max 1k. Koupíš dvouvrstvé DVD a vypaluješ. Je potřeba teda ještě speciální vypalovačka, ta stojí do 1k (asi 800,- tenkrát stála mě) a vypálíš si vše co chceš. Jmenuje se iHAS, dá se to také dohledat na console-forum, ještě nedávno je tam jeden prodával, nevim jestli furt. :)

Nebo se ještě JTAG/RGH
kód:
Úprava umožňuje spouštět zálohy her bez nutnosti vypalování (to umožňuje flashnutí mechaniky) přímo z HDD (klidně externího) či USB flash disku, emulátory a mnoho dalšího.

zdroj: http://console-forum.net/tema/141865-reset-glitch-hack-rgh-rgh2

Si to kdyžtak pročti tam, ale možná se to nějak změnilo, takže to chce trochu pohledat. :)

Jinak věčné dilema PC/ konzole. Myslím, že je to o pohodlí, dřív jsem furt něco řešil do PC: ramky, grafika a já nevim co. Teď mám 3-4 roky xbox a jediné co jsem si koupil byly nabijecí baterky.

Prostě kdo se chce nervovat s nějakejma instalacema, crackováním či koupím originálky s tím, že mu to třeba stejně nakonec nepůjde kvůli nějaké kravině, ale za to bude mít hezčí grafiku doporučji PC. Kdo se není na grafiku, ale na hratelnost (např. na PC nevyšla žádná pořádná auta - xbox má Forzu a PS mám Gran Turismo) o sportech ani nemluvím NHL je na PC mrtvé, a má rád pohodlí, stáhne hru - vypálí a hodí do konzole a rozjede 99,9% ať jde do konzole. :)
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zalezi ci sa chces hrajkat len tak for fun an zabitie nudy alebo chces hrat aj tak riadne, ligy, turnaje a pod. Ak prve konzolu ak druhe pc. Ja som minule zistil ze mam wireless ovladac na ps3 po 4 rokoch :D take prekvapenie.. tak som sa hodil na postel a mastil gta, takze tazka pohoda.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to souhlas. Jestli chceš doma udělat sešlost s kámošema, něco popít něco pojíst a hrát u toho, tak jednoznačně konzole, ale jestli plánuje hrát v teamu nějaké lanky atd, tak PC. Já hraju na odreagování. :)

Jo GTA jsem taky otočil, an to jak jsem se na to těšil a byl kolem toho humbuk, tak po dohrátí jsem to už ani nezapl.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som to hned hovoril ze prd a nie najlepsia hra... napr Mafii jednotke nesiaha ani po clenky. Mafiu 2jku tiez zvorali tym ze v DLCckach to pojali stylom gta, prides zoberes misiu ktoru chces a spravis.. ziadny poriadny pribeh nic. V gta som sa dostal po pristav co som prekladal kontajnery to bolo pred mesiacom a odvtedy som to tiez nezapol. Vysolit zato tolke prachy tak si to trieskam o hlavu.

Inac ale taki amici musia byt z toho riadne vyondiaty psychicky. Len nasilie, prepady, lupeze.. Ja ked som sadol do auta potom ako som dlhsie hral gta tak som si hovoril, len nezacni soferovat ako tam...

edit: este by som chcel dakedy skusit tie hry pre dvoch s tym ze to snima tvoje pohyby, to este moze byt naramna sranda :) taky mortal combat

Naposledy upravil BerserK87 dne ne listopad 03, 2013 8:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Insano41

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když konzoli, tak xbox s rgh. Asi před měsícem jsem si koupil http://hrejte.cz/index.php?id_product=132&controller=product do toho napojil externi hdd a vsechno šlape. Na starem xku jsem měl jenom flash a tolik sraní s vypalováním atd. - to by se ti nechtělo. Navíc s RGH můžeš hrát po netu i bez gold live učtu, pomocí LiNKu, stačí stáhnout patche na hru (primo v xboxu), pripojit se a hrát. Sice tam nejsou vsechny hry, ale jen ty, ktere link podporuji (CoD, Portal 2, Red dead redemption,..) ale zadarmo je to v pohodě:)
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.ibtimes.co.in/articles/517198/20131027/call-duty-ghosts-720p-resolution-xbox-one.htm

já teda rozhodně půjdu do PS4.. minulou generaci sice vyhrál xbox, ale tuto opět PS.. to je prostě konzole na hraní a ne krabice která není pořádně ani herní konzole ani HTPC jako Xbox One
MAST3R

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
když konzoli, tak xbox s rgh. Asi před měsícem jsem si koupil http://hrejte.cz/index.php?id_product=132&controller=product do toho napojil externi hdd a vsechno šlape. Na starem xku jsem měl jenom flash a tolik sraní s vypalováním atd. - to by se ti nechtělo. Navíc s RGH můžeš hrát po netu i bez gold live učtu, pomocí LiNKu, stačí stáhnout patche na hru (primo v xboxu), pripojit se a hrát. Sice tam nejsou vsechny hry, ale jen ty, ktere link podporuji (CoD, Portal 2, Red dead redemption,..) ale zadarmo je to v pohodě:)

Už nějakou dobu to nesleduji, znamená to, že můžeš hrát komplet zadarmo nebo musíš mít zaplacenej nějakej "základní" live? A když máš flash jde to předělat na RGH nebo smůla?
Díky.

PS: ten obchod taky doporučuji, prodávají tam už upravené konzole kupoval jsem tam tu svojí s flashem (RGH tenkrát nebylo), mám jí tak 3-4 roky a zatím žádnej problém.

Riku: To jako jenom kvůli tomu, že trapný COD půjde na vyšším rozlišení? Nevim jestli jsem si to přeožil dobře, ale pochopil jsem to tak, že COD půjde ve vyšším rozlišení na PS4, ale pak ostatní hry typu Forza, Fifa atd. půjdou stejně na Xboxu taky v tom 1080 nebo kolik tam půjde. Stejně COD je kravina se divim, že to furt vychází.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: