|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
prosim, jak davkovat AAKG v pripade 90ti kiloveho cvicence a 76ti kiloveho? dik moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheCory
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 9:27 pm Předmět: Předtréninkové suplementy |
|
|
Zdravím všechny,
Dostaly se ke mně dva vzorky předtréninkových stimulantů. Zde reakce.
BSN No-xplode 2.0 - 1 dávka, nic jsem nepocítil. Na mou váhu (108) je asi těch 30 gramů v jedné dávce málo. Zklamání.
Cellucor C4 extreme - dvojitá dávka (12 gramů) - nádhera, po dlouhé době něco, co mne opravdu nakoplo. Výborný pocit, chuť do cvičení. Jen jsem se potil, jako v sauně :-) Ale asi to bylo tou velikostí dávky... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem možnost vyzkoušet předtréninkový suplement od společnosti GAT - GAT NITRAFLEX . Hodnocení - naprostá pecka! Spousta energie a elánu do cvičení, absolutně žádná únava v průběhu tréninku, ani po něm. Zvedal jsem těžší váhy než obvykle a to dokonce v supersériích s jinými cviky.. Za mě 10/10. Perfektní! Gratulace společnosti GAT..
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
Já zase vyzkoušel Mesomorph od APS a musím říct, že nic lepšího jsem nikdy neměl a to jsem vyzkoušel už hodně věcí (Assault, Grenade 50.cal, napalm, NoXplode, Jack3D.). Minulý týden mi ještě přišel Ritual od ANS a vůbec na mě nepůsobí : ( Takže mám doma balení, ze kterýho jsem využil 2odměrky. Druhou jsem vyzkoušel na bratrovi, taky bez efektu. CO se týká Mesomorphu, tak jsem si vyzkoušel 1 odměrku v cca 11hod dopoledne. Nabuzení, "euforie" a super nálada trvala asi do 17ti hod, prostě je to něco co na mě působí nehorázným stylem. A už je na cestě i moje balení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 8:58 pm Předmět: GAT a APS |
|
|
Kde jste ten Nitraflex a Mesomorph sehnali? Koukal jsem tady v ČR a nedá se sehnat... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Zdravím..menší dotaz..co bude lepší s kreatin za budič z eshopu? Compress Caliber Pump nebo Hell Gell? Objednávám v akci WPC80 s maltodextrinem, tak si chci jen tak koupit ze dva pytlíky na nakopnutí a nevím co bude lepší. Jsme v objemu a potřebuju pořádný kopanec do řiti at to zvedám jak to prase plánuju jinak C4, ale potřebuju přemluvit k tomu,že je to lepší jak ten Hell Gell či druhý zmiňovaný Nejsem upě expert na srovnávání těchto NO výrobků..takže nevím v jakém množství a jaká je důležitost některých složek, tak jejich absence..tak prosím nějaký názor na C4 a jestli to bude lepší jak třeba ten Hell Gell, což asi bude že ? no kua už jsem se do toho zamotal |
Jestli mohu doporučit...tak každopádně C4...Extrifit je supr firma ale jejich hell gel na mě vůbec nepůsobil a to jsem zežral tři pytlíčky (váha 90kg) a ten caliber je to samý...pro mě Nočka jedině od zámořských firem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
Cus, mate uz nejake zkusenosti s radou od extrifitu enox,actinox,hellnox? :) dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Cus, mate uz nejake zkusenosti s radou od extrifitu enox,actinox,hellnox? :) dekuji |
E.NoX - dobrá pumpa, ale nemám zatím s moc s čím srovnávat - předtím jsem měl akorát Assault a Caliber Pump
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem Assaulta a 2tá dávka se mnou nic neudělala, možná jen 1 trénink trochu "nabuzenosti" a napumpovanosti.
Teď mám C4 a zase zklamání, 2 dávky a nic.
NOčka prostě nebudou pro mě.
Nějaká zkušenost, jak to řešit? :)
Momentálně začínám uvažovat, že si udělám svůj anabolizér, jako doporučoval na jednom konkurenčním webu.
Citrulin, L-lysine, Arginine, Metionin _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Měl jsem Assaulta a 2tá dávka se mnou nic neudělala, možná jen 1 trénink trochu "nabuzenosti" a napumpovanosti.
Teď mám C4 a zase zklamání, 2 dávky a nic.
NOčka prostě nebudou pro mě.
Nějaká zkušenost, jak to řešit? :)
Momentálně začínám uvažovat, že si udělám svůj anabolizér, jako doporučoval na jednom konkurenčním webu.
Citrulin, L-lysine, Arginine, Metionin |
3 odměrky E.NoX a cejtit to musíš! Vážím 85 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 9:32 pm Předmět: Hellnox |
|
|
Zdravím, nevíte někdo proč je Hellnox tady na eshopu nedostupný ? Na extrifit webu jsem ho dokonce vůbec nenašel v produktech. Je jen dočasně vyprodany nebo ho také stáhli z prodeje ? Btw otestoval uz hi z Vás někdo a připadne jaké byly účinky.
Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 9:34 pm Předmět: Re: Hellnox |
|
|
Darkkiler- otestoval, recenzi jsem napsal pár stránek zpět. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Díky Frozzi, pri čtení tvého příspěvku jsem si vzpomněl, ze uz jsem ho vlastne jednou četl  . Jinak se rozhoduji mezi Hellnoxem (teda jestli jeste bude k dostání), Assaultem, C4 a nebo Napalmem. Hell a Napalm zatim vyhrávají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:26 am Předmět: Re: Hellnox |
|
|
| Darkkiller napsal: | Zdravím, nevíte někdo proč je Hellnox tady na eshopu nedostupný ? Na extrifit webu jsem ho dokonce vůbec nenašel v produktech. Je jen dočasně vyprodany nebo ho také stáhli z prodeje ? Btw otestoval uz hi z Vás někdo a připadne jaké byly účinky.
Díky! |
Zjišťoval jsem, skladem zase bude, chyběla k němu jedna surovina, co už je ale na cestě, tzn. brzy bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|