OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim, jak davkovat AAKG v pripade 90ti kiloveho cvicence a 76ti kiloveho? dik moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 9:27 pm    Předmět: Předtréninkové suplementy Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,

Dostaly se ke mně dva vzorky předtréninkových stimulantů. Zde reakce.
BSN No-xplode 2.0 - 1 dávka, nic jsem nepocítil. Na mou váhu (108) je asi těch 30 gramů v jedné dávce málo. Zklamání.
Cellucor C4 extreme - dvojitá dávka (12 gramů) - nádhera, po dlouhé době něco, co mne opravdu nakoplo. Výborný pocit, chuť do cvičení. Jen jsem se potil, jako v sauně :-) Ale asi to bylo tou velikostí dávky...
papaya

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem možnost vyzkoušet předtréninkový suplement od společnosti GAT - GAT NITRAFLEX . Hodnocení - naprostá pecka! Spousta energie a elánu do cvičení, absolutně žádná únava v průběhu tréninku, ani po něm. Zvedal jsem těžší váhy než obvykle a to dokonce v supersériích s jinými cviky.. Za mě 10/10. Perfektní! Gratulace společnosti GAT..
eschaia

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase vyzkoušel Mesomorph od APS a musím říct, že nic lepšího jsem nikdy neměl a to jsem vyzkoušel už hodně věcí (Assault, Grenade 50.cal, napalm, NoXplode, Jack3D.). Minulý týden mi ještě přišel Ritual od ANS a vůbec na mě nepůsobí : ( Takže mám doma balení, ze kterýho jsem využil 2odměrky. Druhou jsem vyzkoušel na bratrovi, taky bez efektu. CO se týká Mesomorphu, tak jsem si vyzkoušel 1 odměrku v cca 11hod dopoledne. Nabuzení, "euforie" a super nálada trvala asi do 17ti hod, prostě je to něco co na mě působí nehorázným stylem. A už je na cestě i moje balení :)
TheCory

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 8:58 pm    Předmět: GAT a APS Odpovědět s citátem

Kde jste ten Nitraflex a Mesomorph sehnali? Koukal jsem tady v ČR a nedá se sehnat...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 10:21 pm    Předmět: amix Odpovědět s citátem

Mám doma Cellzoom od Amixu a asi po 3 tydnech uzivani se mi z toho stala jedna velká hrudka..skladováni je ok, normál zavrena pixla v pokoji, zadny extremy. Nemáte nekdo podobnou zkusenost? Nešlo by reklamovat (upozornuji, ze objednavka byla z konkurencniho shopu!)..? Pred treninkem to porad davam, ale pri vyssi davce trochu nevolnost, u jedny odmerky v pohode.
FritzH

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Zdravím..menší dotaz..co bude lepší s kreatin za budič z eshopu? Compress Caliber Pump nebo Hell Gell? Objednávám v akci WPC80 s maltodextrinem, tak si chci jen tak koupit ze dva pytlíky na nakopnutí a nevím co bude lepší. Jsme v objemu a potřebuju pořádný kopanec do řiti at to zvedám jak to prase plánuju jinak C4, ale potřebuju přemluvit k tomu,že je to lepší jak ten Hell Gell či druhý zmiňovaný Nejsem upě expert na srovnávání těchto NO výrobků..takže nevím v jakém množství a jaká je důležitost některých složek, tak jejich absence..tak prosím nějaký názor na C4 a jestli to bude lepší jak třeba ten Hell Gell, což asi bude že ? no kua už jsem se do toho zamotal

Jestli mohu doporučit...tak každopádně C4...Extrifit je supr firma ale jejich hell gel na mě vůbec nepůsobil a to jsem zežral tři pytlíčky (váha 90kg) a ten caliber je to samý...pro mě Nočka jedině od zámořských firem :)
Prdka27

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus, mate uz nejake zkusenosti s radou od extrifitu enox,actinox,hellnox? :) dekuji
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Cus, mate uz nejake zkusenosti s radou od extrifitu enox,actinox,hellnox? :) dekuji

E.NoX - dobrá pumpa, ale nemám zatím s moc s čím srovnávat - předtím jsem měl akorát Assault a Caliber Pump
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem Assaulta a 2tá dávka se mnou nic neudělala, možná jen 1 trénink trochu "nabuzenosti" a napumpovanosti.

Teď mám C4 a zase zklamání, 2 dávky a nic.

NOčka prostě nebudou pro mě.
Nějaká zkušenost, jak to řešit? :)

Momentálně začínám uvažovat, že si udělám svůj anabolizér, jako doporučoval na jednom konkurenčním webu.
Citrulin, L-lysine, Arginine, Metionin
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Měl jsem Assaulta a 2tá dávka se mnou nic neudělala, možná jen 1 trénink trochu "nabuzenosti" a napumpovanosti.

Teď mám C4 a zase zklamání, 2 dávky a nic.

NOčka prostě nebudou pro mě.
Nějaká zkušenost, jak to řešit? :)

Momentálně začínám uvažovat, že si udělám svůj anabolizér, jako doporučoval na jednom konkurenčním webu.
Citrulin, L-lysine, Arginine, Metionin

3 odměrky E.NoX a cejtit to musíš! Vážím 85 kg
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 9:32 pm    Předmět: Hellnox Odpovědět s citátem

Zdravím, nevíte někdo proč je Hellnox tady na eshopu nedostupný ? Na extrifit webu jsem ho dokonce vůbec nenašel v produktech. Je jen dočasně vyprodany nebo ho také stáhli z prodeje ? Btw otestoval uz hi z Vás někdo a připadne jaké byly účinky.
Díky!
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 9:34 pm    Předmět: Re: Hellnox Odpovědět s citátem

Darkkiler- otestoval, recenzi jsem napsal pár stránek zpět.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Frozzi, pri čtení tvého příspěvku jsem si vzpomněl, ze uz jsem ho vlastne jednou četl . Jinak se rozhoduji mezi Hellnoxem (teda jestli jeste bude k dostání), Assaultem, C4 a nebo Napalmem. Hell a Napalm zatim vyhrávají.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 9:26 am    Předmět: Re: Hellnox Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Zdravím, nevíte někdo proč je Hellnox tady na eshopu nedostupný ? Na extrifit webu jsem ho dokonce vůbec nenašel v produktech. Je jen dočasně vyprodany nebo ho také stáhli z prodeje ? Btw otestoval uz hi z Vás někdo a připadne jaké byly účinky.
Díky!

Zjišťoval jsem, skladem zase bude, chyběla k němu jedna surovina, co už je ale na cestě, tzn. brzy bude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: