|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
Copak tě trápí s ramenem? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 12:20 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | drlift_ napsal: | Mimochodem letos uz tusim po druhe navstivila nasi posilovnu dopingovka |
jako do normalniho fitka prisli aby jim lidi nacurali ? |
My nejsme fitko pro verejnost. U nas 90% lidi co potkas v u nas posilovne zavodi v liftu (tech zbyvajicich 10% se uz odrovnalo ).
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 12:25 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Copak tě trápí s ramenem? |
No ted uz snad nic (teda i po operaci mi rikali, ze to rozhodne neni zdravy rameno, ale mne to ted prijde skvely v porovnani s tim co bylo driv). Tusim ze to operovali kvuli impigment syndrom nebo jak se to jmenuje. Rameno je jinak v pohode, tady az na drepy. Jak musim vytocit ruku (po operaci je to rameno trosicku min pohyblivy), abych dostal cinku na zada ve spojeni s tlakem cinky na kost ramene, mne fakt kurevsky boli.
Nemuzu zatim prijit na to, jak jinak rozumne tu cinku ulozit. Asi to budu muset zkouset davat nekam nahoru za krk.
Naposledy upravil drlift_ dne pá listopad 08, 2013 12:31 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 12:29 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Poman napsal: | | Copak tě trápí s ramenem? |
ale prd,je to simulant. Dyt uz to ma asi 5 krat operovany,tak to uz prece musi mit v cajku,ne?
Ja to aspon chlapacky priznam,ze jsem linej drepovat. |
Ja bych fakt chtel drepovat. Uznavam, ze je to divny. Moc bych to nehrotil, jen bych to tak smrdlal bez bandazi a pasku s vahama kolem 180kg, ale bohuzel se to neda. Boli to tak svinsky, ze mam strach to nejak vyrazne lamat, abych se nedokurvil totalne. Rikam si, lepsi moct aspon trochu zvedat, nez se zchromit totalne
Hele uz davam na bench 135x5x4s :) Jde to pomalu nahoru, mel jsem z toho docela radost, ale pak jsem se kouknul k tobe do logu a zjistil, ze jses o nekolik levelu jinde, tak jsem trochu ochladnul
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
9.11.2013 patek
-------------------------------
tahy sumo ze spalku 200x3, 240x3, 270x2, 300x2
Moc jsem se necejtil. Byl jsem nejakej rozbitej a totalne zatuhlej. Bylo to o hodne tezsi nez minuly tyden. Zkusim tahy presunout na stredu.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:19 am Předmět: |
|
|
Proboha, mam 120kg!!!
jinak trenink totozny s minulym tydnem. bohuzel jsem nestihal, odjet toho vic. snad to tento tyden napravim.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 6:55 am Předmět: |
|
|
20.11.2013 patek
tahy sumo ze spalku 170x3x3, 220x3, 260x2, 300x2x2
je to pekelne tezky  Je to divny, ale na prvnim trenink sumem po prechodu z klasiky byla ta 300kg zdaleka nejlehci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|