_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dneska jsem si šíleně upgradoval tu moji hardkór půdní posilku :)
Našel jsem ve sklepě staré řídítka od závodničky a nějakou starou tyč s optimální tloušťkou, tak sem si je zabudoval :) Už můžu cvičit doma všemožné shyby, super je to ;-)
8.11.2013
Doma na terase :)
Měl být nácvik planche a L-situ, ale ramena po včerejších dipech KO, takže jsem jel jen nácvik stojky a balancování na rukou :)
Maximální výdrž tak 3-5 sekund, potom padám k zemi jak jabko na Newtona
10h snídaně, cca 200g selského jogurtu, půlka vaničky tučného tvarohu, 3 lžíce lněných semínek, pár ořechů (směs arašídů, vlašských a mandlí), banán, mandarinka, čtvereček 85% čokolády
14h oběd, sojové maso cca 150g, 2 lžíce zakysané smetany, velká porce zeleniny zakapaná olivovým olejem
19h večeře, 5 celých vajec na másle, posypané trochou sýra, 180g cottage sýra, zeleninka krátce orestovaná na másle spolu s hrstkou ořechů, pohárek kefíru :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru