koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
To je ulet jak si ujetej na vzhled toho telefonu. Vzdyt vypadaji všechny stejne.

třeba HTC bych si nekoupil, Sony to stejné, nelíbí se mi ten styl, iPhone také ne už z principu, že to v Praze strašně moc lidí má jen proto, že se jedná o jakýsi společenský status. Myslím si, že i ten vzhled je důležitý

Třeba zajímavý je ten telefon Lg Optimus L9 II, vysoký poměr cena/výkon, ale je to po pár týdnech skřípající plastová krabička. Kdyby nic jiného, tak můj S Galaxy Ace je po dvou letech stále kompaktní přístroj.
flew

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

ale je to po pár týdnech skřípající plastová krabička..

a myslíš, že s3 bude lepší?
nebude.. Zase jen další skřípající plastová krabička

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby Xperia Z Ultra mela blesk, byla by to volba cislo jedna pro me.... momentalne nejlip vychazi jiz mnou zminovany LG G2 - obrovdka baterie...v testech fotek jsem ji casto videl hned za lumii 1020.... akorat pusobi trochu lacinne (ono i lacinny je :D)

Kazdopadne S3ka je podle me taky dobrej telefon, kupoval si ho spolubydla bejvalej a byl s nim spokojenej....byl to jeho prvni smartphone :))
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Btw. já to s tím voláním zkusím, mám aktuálně nabito na 76 % a nechám ho tu v aktivním spojení (normální hovor - resp. s přenáším nějaké hudby, co mi tu hraje) s jiným telefonem. Schválně za hodinku nebo dvě napíšu, kolik to ubralo:).

Zatím za 22 minut sežral jen 3 %, to vypadá hezky. Tak třeba zjistím, že jsem se s tím mýlil.

Update: Za 50 minut mínus 7 %, to zatím odpovídá procento za 7 minut, tzn. 12 hodin hovoru. Ale třeba to nepůjde lineárně, ještě to hodinku nechám:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
yura napsal:
To je ulet jak si ujetej na vzhled toho telefonu. Vzdyt vypadaji všechny stejne.

třeba HTC bych si nekoupil, Sony to stejné, nelíbí se mi ten styl, iPhone také ne už z principu, že to v Praze strašně moc lidí má jen proto, že se jedná o jakýsi společenský status. Myslím si, že i ten vzhled je důležitý

Třeba zajímavý je ten telefon Lg Optimus L9 II, vysoký poměr cena/výkon, ale je to po pár týdnech skřípající plastová krabička. Kdyby nic jiného, tak můj S Galaxy Ace je po dvou letech stále kompaktní přístroj.

Nevím, ale přijde mi že to bereš moc omezeně..... nekupuju telefon abych vypadal ze si stovkama vytiram prdel, ale proto abych koupil ''krabičku'' co bude co nejlépe sloužit... nebo ne? Klidně mě oorav.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Micusi az zajizes par fanatickejch iOvci, pochopis, o cem lukas mluvi :)) (abych nekrivdil jen applu, tak zfanatizovani androidaci me serou uplne stejne )... jinak mam iOS i Android...abyste me nenarkli z nenavisti :))
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a já bych si klidně za osmičku ten iphone koupil. Poměr výkon/cena rozumný. Za dvacku by to byla jiná, ale za osmičku? Proč ne.

http://mobilni-telefony.heureka.cz/apple-iphone-4-8gb/
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Freimen napsal:
yura napsal:

Nevím, ale přijde mi že to bereš moc omezeně..... nekupuju telefon abych vypadal ze si stovkama vytiram prdel, ale proto abych koupil ''krabičku'' co bude co nejlépe sloužit... nebo ne? Klidně mě oorav.

mluvíš s člověkem, který dělal kulturistiku a když byl mladý, tak fotil v plavkách polonahé fotky s oduševnělým výrazem pro mě není důležité, aby něco vypadalo draze, ale aby mě samotnému se to líbilo, já nevím, moje auto by se mi líbilo daleko méně, resp. bych si ho nepořídil, kdyby bylo já nevím hnědé nebo modré a ne černé :) Nemyslím si, že by to byl omezený pohled, je to prostě jedno z vylučovacích kritérií, chci, aby se to líbilo mě, ne, aby se to líbilo okolí :)

V úvahu by připadal i Sony Xperia Z, má slušnou baterku a 4,6 displej, ale jak může mobil od Sony dělat tak špatné fotky :/ ?

http://www.mobilmania.cz/clanky/sony-xperia-sp-vykonu-na-rozdavani-recenze/uvod-design-konstrukce-vydrz/sc-3-a-1324424-ch-1059334/default.aspx#articleStart
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Micusi az zajizes par fanatickejch iOvci, pochopis, o cem lukas mluvi :)) (abych nekrivdil jen applu, tak zfanatizovani androidaci me serou uplne stejne )... jinak mam iOS i Android...abyste me nenarkli z nenavisti :))

Takhle apple nemam moc rad, ale mel sem ipod 3 ..jinak sem na androidu a spokojenej,..ale nereknu ''ten telefon nechci bo ho ma moc lidi'' přičemž má potenciál splnit všechny požadavky.... ale okej, každýho věc :-)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
micus6 napsal:
Freimen napsal:
yura napsal:

mluvíš s člověkem, který dělal kulturistiku a když byl mladý, tak fotil v plavkách polonahé fotky s oduševnělým výrazem pro mě není důležité, aby něco vypadalo draze, ale aby mě samotnému se to líbilo, já nevím, moje auto by se mi líbilo daleko méně, resp. bych si ho nepořídil, kdyby bylo já nevím hnědé nebo modré a ne černé :) Nemyslím si, že by to byl omezený pohled, je to prostě jedno z vylučovacích kritérií, chci, aby se to líbilo mě, ne, aby se to líbilo okolí :)

V úvahu by připadal i Sony Xperia Z, má slušnou baterku a 4,6 displej, ale jak může mobil od Sony dělat tak špatné fotky :/ ?

http://www.mobilmania.cz/clanky/sony-xperia-sp-vykonu-na-rozdavani-recenze/uvod-design-konstrukce-vydrz/sc-3-a-1324424-ch-1059334/default.aspx#articleStart

Okej, chápu to
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plně chápu Lukášův pohled na věc:o)
co xiaomi? to je docela dělo.
rammstein12

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před několika stranami jsi psal o Huawei Ascend P6.
Už tři týdny ho mám doma v černé variantě a nemůžu si ho vynachválit. Zpracování bez chyby, foťák fotí pěkně a s baterkou to až tak hrozný není.
Kamarád má SGS 3 a mě telefon vydrží mnohem dýl - např. hrajeme stejnou hru - on po hodině o 20 % baterky míň (100-80%), já o 12 % (100-88%), takže tak. Pokud budeš chtít něco vědět, klidně napiš.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nemel problem si koupit iPad a jsem s nim nadmiru spokojenej...dle myho neni lepsi dostupnej tablet (kvalita displeje, 3G konektivita, vykon)....ale iPhone rozhodne neni v nicem vykonnej - tragickou vydrzi na baterii zacinaje a kvalitou fotek konce....
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Btw. já to s tím voláním zkusím, mám aktuálně nabito na 76 % a nechám ho tu v aktivním spojení (normální hovor - resp. s přenáším nějaké hudby, co mi tu hraje) s jiným telefonem. Schválně za hodinku nebo dvě napíšu, kolik to ubralo:).

Zatím za 22 minut sežral jen 3 %, to vypadá hezky. Tak třeba zjistím, že jsem se s tím mýlil.

Update: Za 50 minut mínus 7 %, to zatím odpovídá procento za 7 minut, tzn. 12 hodin hovoru. Ale třeba to nepůjde lineárně, ještě to hodinku nechám:).

Update (poslední): Za 120 minut hovoru mínus 13 %, což není vůbec špatné. Tzn. s tím úvodním předpokladem výdrže jsem se dost mýlil. Při brouzdání webem a mojí normální práci na něm je v porovnání s hovorem značně žravější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lipak

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Na tu už jsem kdysi koukal, ale je bez wifi, což je základní požadavek, kdybych mobil měnil.

To jsem ale tupec Toho jsem si nevšiml. Je to ale škoda - jinak vypadá moc pěkně. Já sám mám Nokii E52 a jsem s ní spokojenej. Pokud bys ji sehnal někde za dobrý peníz, tak je to myslím dobrá volba.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: