Touha je zázrak by Grimley

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 132, 133, 134  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Touha je zázrak by Grimley
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
kubaz napsal:
ale vis doufam ze tohle absolutne nema zadny smysl a nikam se timto nedostanes, je to skoda nemas preci v hlave nasrano

Asi to touto fázou bw modernej vlny cvičenia a hrania sa na gymnastov a neviem čo musia prejsť viacerí, pritom čo treba meniť na starých dobrých klikoch na bradlách a zhyboch v spojení s činkami...nič...

ať si každý cvičí to co ho baví proboha, podstatné je, že se lidi hýbou a mají z toho aktivního životního stylu radost...není nutné se vnitřně diferenciovat na činkaře, CFťáky, gymnasty apod. A že někdo přejde od něčeho k jinému, tak hold rád zkouší nové věci a třeba i chvíli trvá, než si člověk najde to svoje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.11.2013

Trénink č.2 (TRX)

3 série 10 opakování a 30sec pauza mezi cvikama

Atomic push up
Biceps curl
Cross overs
Hamstring curls alternating
High rotation
Tricep kickback
Suspended lunge
Plank pendulum

No byl to můj první trénink, navíc TRXko jsem měl zavěšený na dveřích, který nevypadaj moc bytelně, takže jsem cvičil pořád s tím, že se nechci rozsekat :D

Pro příště určitě zkrátím přestávky tak na 15s a zvýším počet opakování asi na 15.... - nejtěžší pro mě byly ty atomic kliky, potom mě to nepřišlo nijak hrozný, takže jsem to dělal buď špatně, nebo musím zvýšit intenzitu, taky ty cviky na břicho budu dělat asi spíš na čas (1minuta?). Taky mě dost mrzí, že jsem kámošovi nechal minulej rok kettlebelly, když jsem se stěhoval z Brna a nechtělo se mi je tahat do Pardubek :D

... Každopádně to zatím vypadá, že i tak tam minimálně určitě jednou tejdne otočím fullbody v posilce, protože na ruce je cviků minimum, na břicho a nohy jsem se solidně zapotil... a u těch kliků nejvíc

PS. : kolik tak cvičíte cviků / sérií / opakování na TRXku vy? ... jsem v tomhle zelenáč a asi toho mám málo nebo mě to tak přijde :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

PS. : kolik tak cvičíte cviků / sérií / opakování na TRXku vy? ... :

vetsinou 5x10
start kazdou celou minutu
ale intenzitu nastavujes podle sklonu
ja treba jel na TRX i kliky jako na kruzich (bez nohou) a udelat jich 10 mi zabralo minutu
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:

PS. : kolik tak cvičíte cviků / sérií / opakování na TRXku vy? ... :

vetsinou 5x10
start kazdou celou minutu
ale intenzitu nastavujes podle sklonu
ja treba jel na TRX i kliky jako na kruzich (bez nohou) a udelat jich 10 mi zabralo minutu

A kam jsi to zavěsil?... já se obávám, že i když si to pověsím až budu doma na hrazdu, že to pořád bude dlouhý i když to mám zkrácený na minimum :D ... (přijdu si jak trotl, nevím co a jak vůbec ) .... je pravda, že sklon jsem měl tak "akorát", bál jsem se do toho úplně položil naplno, čekal jsem, kdy vytrhnu dveře a poletím i s nima ..... doma si preventivně dám na zem asi všechny polštáře co mám doma... ideální by bylo cvičit na tý jejich konstrukci, ale to by pro mě ztratilo význam proč jsem si to koupil - úspora času
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam hrazdu
treba na kliky si to dam tak, abych to mel max pul metru nad zemi
na pritahy si zase davam pod nohy zidli abych byl v dolni poloze hlavou dolu a v horni jako prkno
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
mam hrazdu
na pritahy si zase davam pod nohy zidli abych byl v dolni poloze hlavou dolu a v horni jako prkno

A ty máš hrazdu vrtanou do futer?... já nevím co to snese a bohužel mám dost živou fantazii a dovedu si představit tu hozenou držku, když by ta hrazda putovala se mnou k zemi
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Peter Ustinov napsal:
mam hrazdu

A ty máš hrazdu vrtanou do futer?... já nevím co to snese a bohužel mám dost živou fantazii a dovedu si představit tu hozenou držku, když by ta hrazda putovala se mnou k zemi

niz nad zemi, mensi pad

nene, ze srate vodovodni trubky, v chudbicce panelaku, zelezne hmozdiny, udrzi me jedna ve strole, ja mam v kazde zdi dve
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:
Peter Ustinov napsal:
mam hrazdu

niz nad zemi, mensi pad

nene, ze srate vodovodni trubky, v chudbicce panelaku, zelezne hmozdiny, udrzi me jedna ve strole, ja mam v kazde zdi dve

Asi se chytnu tvý filozofie :D ... já ji nemám právě vrtanou, mám ji jen našroubovanou mezi futrama... se shybama nebyl nikdy problém, drží fest, ale přeci jen tohle už je výzva, když budu xichtem proti zdi no tak uvidím no... kdyžtak se zmrzačím, počkám do druhýho dne do práce a tam nahlásím pracovní úraz
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne proti zdi ale nad zemi!!
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ne proti zdi ale nad zemi!!

samozřejmě jsem myslel xichtem proti zemi, ale ze zvyku jsem asi napsal xichtem proti zdi (po vzoru "píčou ke zdi" ) zajdu o vejkendu asi do naší místní posilky, kde jedou i trx tréninky a jeden si střihnu ať vím co a jak :))
Oddo

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to by nebylo od věci asi :) Pokud dáš na nějaký cvik 15 reps, tak si dej těžší variantu...a s tím tvým tvrzením, že na ruce sou TRX málo zásadně nesouhlasím...na tricepsy jsou tam brutální cviky a na bicepsy taky, ale o něco míň :)

Bicepsová lahůdka

a tricepsový zákusek :)

sice se u toho děsně klepe ale jo :) a čím dál dáš od těla ruce, tím větší to bude chuťovka :) ale dyť seš vzdělanej člověk, na youtube je toho mraky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to prvni by mi urvalo ramena a to druhe uz jsme navrhoval
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom mě tak zajímá - co si od toho TRX slibuješ? Resp. jaké jsou tvé tréninkové cíle?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No co si slibuji od TRX :

- pauza od posilky (která doufám, že mi prospěje v tom, že pak budu zase lip reagovat na činky)
- posílení HSS
- celkově posílení zas "novejch" svalů ( přeci jen je rozdíl jet izolovaně tlaky / tahy a zapojit cely tělo )
- lepší fyzička (když chodím do posilky, nemám pak moc náladu na aerobku)
- možná trochu zlepšení formy (momentálně mam 16kg tuku, což dělá 15% - chtěl bych trochu stáhnout, abych pak mohl zase v posilce jet "objem" )

Nebudu cvičit jen na TRX - ohulím i shyby, který jsem ted dost zanedbal a slibuji si od toho i zlepšení břišáků

Tak snad mi to TRX dá co očekávám :)
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na shazování tuku, návrat do formy po zranění, zpestření apod. je to fajn. Jenom škoda, že sis nekoupil ty kruhy podle mě. V Čr je koupíš za 1300, odjedeš na nich to co na TRX + díky lepším úchopům cviky, kdy se začínáme bavit o opravdu seriózním silovém tréninku (skoro všechny, kdy už máš celé tělo ve vzduchu).

Jinak já taky přešel z posilovny ven (finance, čas) a začal se věnovat workoutu. Zatímco v posilovně jsem měl celkem nic moc progress, tak venku jsem se začal docela rychle zlepšovat.
Přestal jsem řešit všechny ty věci jako pořadí cviků, počet opakování, co kdy cvičit a prostě makal - tuny shybů, dipů, pistolí, bulgarian split squad, výpady a výsledky mě opravdu překvapily, navíc jsem si nosil sebou asi 28kg železa, takže jsem i ty nohy mohl odjet celkem dobře.

No, potom jsem si koupil kruhy, protože mi to hřiště zbourali a teď asi 2měsíce cvičím na nich. Když jsem se na nich pokoušel udělat dip, tak jsem dal jeden a klepal se jako ratlík. A s každým dalším tréninkem se silově hodně zlepšuju. Zjistil jsem, že ty roky leh-sedů, zkracovaček, předkopávání apod. byly k hovnu a že prostým přednožováním ve visu, výdrží v L-situ nebo i normálním tréninkem na kruzích bez zaměření vyloženě na břicho ho posílím mnohem víc.

Hlavně si teda užívám tu svobodu - v létě si krásně cvičím sám v parku, koukám na holky, poslouchám ptáky a nemusím se mačkat v narvané šatně nebo čekat na nějaký stroj. V zimě si pak vezmu termosku s čajem a zlepšuju si tak i imunitu.

Teď už necvičím stylem - ježiš, kolik bych si měl dát sérii, počtu opakování, jak velké pauzy, ale spíš se snažím propracovat k určitým prvkům (muscle-up, planche) a pokaždé, když zvládnu nějaký nový, tak vím, že postupuju a je to pro mě daleko větší motivace, než koukat se na velikost bicepsu. A fajn je, že ony se ty svaly člověku objeví samy, ikdyž je moc neřeší. To pro mě bylo hodně osvobozující.

No, nevím, proč jsem se tak rozepsal, možná jsem si říkal, že by tě to mohlo inspirovat, když už experimentuješ s BW a TRX.

Nebál bych se ho brát ven, tam to spojit třeba se skákáním do výšky na zeď, během do schodů a dalším blbnutím, tuk půjde dolů jako nic:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 132, 133, 134  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: