Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 730, 731, 732 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vadí mi špatná informovanost u nás na škole...většina vyučujících absolutně nevyužívá IS, takže pokud člověk nechodí k nim na přednášky, tak nic neví. Jelikož jsme magisterský stupeň a spousta z nás pracuju na půl nebo tři čtvrtě úvazku a nemá možnost chodit všude, příp. má ještě jinou školu, je to dost na hovno...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saphenus

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vadi mi ze som mal pracu a dnes ked som nastupoval a mal podpisat zmluvu mi bolo oznamene ze tam pre mna uz nie je miesto.
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dochází mi trpělivost s hledáním nové práce, v tý stávající už nehodlám dlouho zůstávat. Ale ono najít něco za ucházející peníz je teda umění

// jsem to omylem dal do tématu co mi udělalo radost, takže přesun sem

Saphenus napsal:
vadi mi ze som mal pracu a dnes ked som nastupoval a mal podpisat zmluvu mi bolo oznamene ze tam pre mna uz nie je miesto.

no tak to je humus

Naposledy upravil Riku dne po listopad 18, 2013 11:20 am, celkově upraveno 1 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Saphenus napsal:

No to potěší...
cipinek

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to se dělá běžně i v lékarství, že přijde cevní chirurg do nové práce a tam mu řeknou, že pro něj není místo? to jsem myslel, že funguje někde ve skladu, kanceláři, atd. pojď dělat do Prahy, tady berou pořád...
Korny

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Dochází mi trpělivost s hledáním nové práce, v tý stávající už nehodlám dlouho zůstávat. Ale ono najít něco za ucházející peníz je teda umění

// jsem to omylem dal do tématu co mi udělalo radost, takže přesun sem

Saphenus napsal:

no tak to je humus

Chlapi s prací s Váma soucítím... Já studuju a u školy jsem vystřídal docela dost brigád - za což jsem na jednu stranu rád, protože mám zkušenosti a znalosti z různých oborů, zkusil jsem si různý práce, různý směny, poznal jsem různý lidi. Ale je fakt, že buď to byla práce pohodová, ale za málo peněz nebo to byla práce za hodně peněz, ale taková, která se nedá dělat moc dlouho nebo byla náročná, bavila mě, za dobrý peníze, ale zas byla sezónní nebo něco, takže jsem tam po čase byl nežádoucí...velkou nevýhodu vidím v tom, že bydlím v Brně, ale nejsem Brňák odmalička ani tady nemám ty správný známosti, takže když někam přijdu, nikdo mě nezná, musí za mě mluvit zkušenosti, znalosti, vystupování a škola. Když vidím Brňáky, jak při škole dělají u táty nebo u známých nebo přes známý někde v kanclu, choděj si tam 2x týdně a maj přes 100/hod. a ještě fňukaj, že se jim tam nechce, tak bych je bil do hlavy

V současnosti sice něco mám, ale je to zas sezónní, takže doufám, že se mi konečně podaří sehnat něco dlouhodobýho, kde se něco naučím, vydělám nějakej peníz, bude mě to bavit a bude mi to v životě k něčemu...
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já právě dokončuju poslední zkoušky a budu mít po škole, jen musím o rok odložit diplomku, takže budu ještě pořád student, byť mi ta škola ve vzdělání už nic novéo nepřinese (krom toho Ing.)

Tak doufám, že si mě někde vezmou, byť bych tam dělal za nějakou almužničku, mám docela z tohoto přechodného období strach
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Praze sice berou asi více než jinde, jenže taky tady chce práci tak 10000x víc lidí než jinde, takže není nic neobvyklýho když jsem na pohovoru mezi 60 dalšíma
cipinek

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
V Praze sice berou asi více než jinde, jenže taky tady chce práci tak 10000x víc lidí než jinde, takže není nic neobvyklýho když jsem na pohovoru mezi 60 dalšíma

mě teď nevzali ani na skladníka a to jsem dělal ve skladu 5 let
Bara

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Riku napsal:

mě teď nevzali ani na skladníka a to jsem dělal ve skladu 5 let

Je běžný,že pošleš CV na pozici,která absolutně pasuje na tebe.Máš vzdělání,praxi,jazyky,bydliště,stav atd..a během chvilky ti dojde mail jak byl vybrán vhodnější kandidát.Prostě je přetlak a tlačenka přes známé.Personální agentury jsou vesměs šmejdi jako realitky a autobazary,tak mají falešný nabídky a jen tě tam chtějí dostat na pohovor a zapsat si tě do databáze.Je to těžký a lidi si musí práce víc vážit..ale zase všeho s mírou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to mi říká každej, abych si vážil toho, že mám aspoň nějakou práci. Ale jak si toho mám vážit, protože pokud bych bydlel sám tak zaplatím nájem a za chvíli nemám ani na rohlíky
Bara

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jo to mi říká každej, abych si vážil toho, že mám aspoň nějakou práci. Ale jak si toho mám vážit, protože pokud bych bydlel sám tak zaplatím nájem a za chvíli nemám ani na rohlíky

To ne,hledej dál a važ si dobré práce.Otroka za almužnu nikomu nedělej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Dochází mi trpělivost s hledáním nové práce, v tý stávající už nehodlám dlouho zůstávat. Ale ono...velkou nevýhodu vidím v tom, že bydlím v Brně, ale nejsem Brňák odmalička ani tady nemám ty správný známosti, takže když někam přijdu, nikdo mě nezná, musí za mě mluvit zkušenosti, znalosti, vystupování a škola. Když vidím Brňáky, jak při škole dělají u táty nebo u známých nebo přes známý někde v kanclu, choděj si tam 2x týdně a maj přes 100/hod. a ještě fňukaj, že se jim tam nechce, tak bych je bil do hlavy

Nějak si nevybavuji známého či kamaráda který by získal práci přes přímluvu. Teda, jednu jo, ale ta potřebovala poloviční úvazek po mateřské. Zbytek si našel práci díky tomu co jsou a umí, tudíž mě řeči o potřebách známostí pro sehnání práce kapku zaráží.

Edit pro pyskouny

Naposledy upravil Mablung dne po listopad 18, 2013 2:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Korny

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Mablungu...kde žiješ? Ona samozřejmě práce sehnat jde, ale jaká...? Většinou jsou v těch menších firmách ty nejlepší místa právě díky známým nebo příbuzným a ty jim pak někde děláš poskoka i když jsi ve skutečnosti mnohem lepší a schopnější než oni :)
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madblungu nespojuj to všechno do mojí citace. Já nepsal nic o známých

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 730, 731, 732 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: