PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 500, 501, 502 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu, že je venku hnusně, ale snad jsi neztratil smysl pro humor. Ale uznej, že napsat "chutnal mi, něco jako sušenky" zní jinak (v daném kontextu vtipně), než "opravdu chutná jako sušenky, nemá chemickou pachuť". Druhé tvrzení už o něčem vypovídá, první spíše pobaví.
vejdy

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slyšel někod o značce UFO Nutrition?Co to je a odkud to je?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
P4hill

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
sakra lidi... Že se nekdo zeptá jestli je proteiňák chuťově dobrej nebo je umělej, to lze pochopit, ale rozebírat tady to, jestli protein s příchutí "sušenky" chutná jako "nějaký sušenky", to už vyžaduje velkou dávku punku

asi jinej gang, čti gAng
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj, dojedli byste protein a multivitamín tak max. měsíc po záruce? Jedná se o kasein FA a mulťák je MP Armor V. Díky
Davesix

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda určitě ano
P4hill

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já též, pokud teda v něm nejsou hrudky nebo jinačí viditelné problémy, tak proč ne...
Tom3

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak vsude je uvadena MINIMALNI trvanlivost, ne? Treba tvarohy nebo arasid. maslo tlacim i po tom, co tomu dojde trpelivost, akorat kdyz uz to plesnivi tak to ne
Pokud temu nic neni tak bych to normalne stlacil..
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok dokud ze mně nepoteče voda z toho, tak to zkusím dojíst. I animal flex má trochu zbarvení, ale prý to tak dělá. Jo hold jsem malý sypač a moc to nejím
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak poznám, že je Miceralní kasein FA platinum špatný? Je to "humus" už jako nově otevřený
Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jak poznám, že je Miceralní kasein FA platinum špatný? Je to "humus" už jako nově otevřený

Humus??? Mávame ho neustále už hádam rok, síce pení, ale inak veľmi dobrý, priateľka si bez neho nevie predstaviť raňajky, zasýti ju na dlhšiu dobu s vločkami, ja sa tiež nemôžem sťažovať, ale teraz máme aj od Musclepharm a ten mi veru viac sedí:).
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je takový divný než na jaké jsem zvyklý. Po záruce ještě není, ale na konci měsíce bude. Je otevřený maximálně 2 měsíce. Možná je to nezvyk, když ho mám a navíc s vodou ?!
Grimley

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaseinový proteinaky chutnaj obecně hůř než syrovatkový :) jsou takový jakoby moučný nebo jak to popsat.... Takže pokud nemáš sračku jak bič tak tomu nic není :)
darKane

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predvcerejskem mi dosel WPC80 - banan. Chutove velmi dobry a v mlece

jen narozdil od ostatnich proteinu co jsem mel ma divnou konzistenci -> neni to sypky prasek, ale spis - tezko popsat - mohli by jste z toho zkratka delat babovicky, ktere by paradne drzely tvar a taky rozpustnost mi prijde trosku horsi i v porovnani s WPC co jsem kdysi mel v cokonadove prichuti

- tak me napadlo, kde na te extrifit krabici najdu datum trvanlivosti?

** kdyz to doslo, tak samotna krabice byla trochu posypana praskem, ani krabice, ani ten sacek nejevily znamky poskozeni tak jsem tomu nevenoval pozornost - ted me napada, nemohlo by to byt tim, ze to treba nekde bylo trochu natrzene a dostaval se do toho vzduch?
finte

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ty kaseiny jsou práškový, pokud to nesmicham s hafo vody tak to nam problém vypit jak kdybych pil pisek, long 80...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darkane to je normal u toho extrifitackyho wpc boruvka je uplne stejna, rekl bych ze ovocny prichute budou takovy

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 500, 501, 502 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: