|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Chápu, že je venku hnusně, ale snad jsi neztratil smysl pro humor. Ale uznej, že napsat "chutnal mi, něco jako sušenky" zní jinak (v daném kontextu vtipně), než "opravdu chutná jako sušenky, nemá chemickou pachuť". Druhé tvrzení už o něčem vypovídá, první spíše pobaví. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Slyšel někod o značce UFO Nutrition?Co to je a odkud to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | sakra lidi... Že se nekdo zeptá jestli je proteiňák chuťově dobrej nebo je umělej, to lze pochopit, ale rozebírat tady to, jestli protein s příchutí "sušenky" chutná jako "nějaký sušenky", to už vyžaduje velkou dávku punku |
asi jinej gang, čti gAng
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Hoj, dojedli byste protein a multivitamín tak max. měsíc po záruce? Jedná se o kasein FA a mulťák je MP Armor V. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Já též, pokud teda v něm nejsou hrudky nebo jinačí viditelné problémy, tak proč ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Vsak vsude je uvadena MINIMALNI trvanlivost, ne? Treba tvarohy nebo arasid. maslo tlacim i po tom, co tomu dojde trpelivost, akorat kdyz uz to plesnivi tak to ne
Pokud temu nic neni tak bych to normalne stlacil.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Jak poznám, že je Miceralní kasein FA platinum špatný? Je to "humus" už jako nově otevřený |
Humus??? Mávame ho neustále už hádam rok, síce pení, ale inak veľmi dobrý, priateľka si bez neho nevie predstaviť raňajky, zasýti ju na dlhšiu dobu s vločkami, ja sa tiež nemôžem sťažovať, ale teraz máme aj od Musclepharm a ten mi veru viac sedí:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:39 am Předmět: |
|
|
Kaseinový proteinaky chutnaj obecně hůř než syrovatkový :) jsou takový jakoby moučný nebo jak to popsat.... Takže pokud nemáš sračku jak bič tak tomu nic není :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
Predvcerejskem mi dosel WPC80 - banan. Chutove velmi dobry a v mlece
jen narozdil od ostatnich proteinu co jsem mel ma divnou konzistenci -> neni to sypky prasek, ale spis - tezko popsat - mohli by jste z toho zkratka delat babovicky, ktere by paradne drzely tvar a taky rozpustnost mi prijde trosku horsi i v porovnani s WPC co jsem kdysi mel v cokonadove prichuti
- tak me napadlo, kde na te extrifit krabici najdu datum trvanlivosti?
** kdyz to doslo, tak samotna krabice byla trochu posypana praskem, ani krabice, ani ten sacek nejevily znamky poskozeni tak jsem tomu nevenoval pozornost - ted me napada, nemohlo by to byt tim, ze to treba nekde bylo trochu natrzene a dostaval se do toho vzduch?
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 12:43 pm Předmět: |
|
|
No ty kaseiny jsou práškový, pokud to nesmicham s hafo vody tak to nam problém vypit jak kdybych pil pisek, long 80...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
darkane to je normal u toho extrifitackyho wpc  boruvka je uplne stejna, rekl bych ze ovocny prichute budou takovy _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|