| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nič v zlom, ale bicák 35, cvič normálne dalej, nezabúdaj na základné cviky, ruky cvič, ale viac ako dva cviky na ne nejazdi, poriadne jedz atd., o dva-tri roky uvidíš, ako sa vlastne ruka formuje, takto je to smiešne riešiť, bo máš ruku jak špáratko. |
tímhle bych to jako ukončil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
Cvič hodně zápěstí a budeš možná na dobré cestě k Chocholouškovi... ne ta druhá věc? Zánět
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 12:51 am Předmět: |
|
|
| Sir Akreb napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Sir Akreb napsal: | | tezzy196 napsal: | | Pokud mas pres biceps 35cm tak te muzu ujistit, ze to velce opravdu nevypada. |
To by jsi musel vidět |
Třeba měří 150 cm - při takový výšce by to velce vypadalo |
mám 175 ale řekl bych že mám vážně slabý předloktí u zápěstí jsi ho dokážu chytit palcema dotknout se prostředníčku |
to co ti tu kluci radí...ti zvetší předloktí...ale nikdy v zápěstí to je prostě nemožné
to co píšeš že si tam spojíš prsty skoro udělám taky...akorat mam kratky a tlusty prsty tak mi tam milimetr chybí...a myslím že co se poměru biceps/ předloktí týká taky sem trochu pepkoidní :D...to bude tím přemístěním, mrtvolama s nadmatem a hlavně cvičením s axle osou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
a to mam pres "bicak" 39 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Akreb
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
a to mam pres "bicak" 39 |
mám to ůplně stejně i na ty milimetry :D akorát ten bicák mam menší no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Ak máš tie ruky menšie od prírody, tak to nikdy nebude bohviečo. Ja mám po niekoľkých rokoch cvičenia cez ruku 37 cm a jediné čo mi pomohlo bolo pribrať na hmotnosti. Zväčšil som sa celý a tie ruky sa tak mimochodom zväčšili tiež  Ale furt je to bieda.
Niekto má malé lýtka, iný má na hovno hrudník a niekto ruky. Tak to proste je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Akreb
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Sir Akreb napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
mám to ůplně stejně i na ty milimetry :D akorát ten bicák mam menší no :D |
tak to jestli je tvuj bicak velky, tak muj je ultravelky |
Já neřekl že je velký :D to vim že neni :D ale žekl bych že tak působí prostě to neumim vysvětlit :D prostě hodně lidí si toho všímá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
39 cm biceps měla moje ségra Ale to neva
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Akreb
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
39 cm biceps měla moje ségra Ale to neva |
Řekl bych že u holek je to jiný :D Ty to maj z jiných věcí
Naposledy upravil Sir Akreb dne st listopad 20, 2013 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Sir Akreb napsal: | | Bara napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
Řekl bych že u holek je to jiný :D Ty to maj z jiných věcí |
Ona to měla ve 22 letech a jen vymakaný cvičením.Dřela se mnou jako chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
to byla pekna reakce na Peteruv komentar
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
I ty, Brute?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fothee
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Sir Akreb napsal: | | Bara napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ja si tam spojim nejen prostrednicek, ale i prstenicek a chybi mi |3mm abych spojil i ukazovacek
Řekl bych že u holek je to jiný :D Ty to maj z jiných věcí |
A dost, dalsi troll?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |