|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
Musím být Pražan, abych se mohl zúčastnit?
EDIT: Jestli ne, tak si mě prosím taky piš Ronnie :)
Naposledy upravil Moocha dne so listopad 30, 2013 12:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Pokud hledáte ještě dobrovolníky velmi rád se zůčastním...
P.S. Vemoherb jsem také zkoušel,nevím ale nic mi to nedalo,tedy cítil jsem krásnou vůni bylinek z dózy
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
Jé, nehlaste se, prosím. Určitě to potom půjde, ale myslím, že tam budou určité "podmínky" a to ve smyslu určitého věku, váhy, tréninkové vyspělosti apod. To zadání ale není na mě, tzn. ani ho teď neznám. Ale jakmile se k tomu prokoušeme, určitě to bude na mainwebu Ronnie.cz i tady ve fóru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jé, nehlaste se, prosím. Určitě to potom půjde, ale myslím, že tam budou určité "podmínky" a to ve smyslu určitého věku, váhy, tréninkové vyspělosti apod. To zadání ale není na mě, tzn. ani ho teď neznám. Ale jakmile se k tomu prokoušeme, určitě to bude na mainwebu Ronnie.cz i tady ve fóru. |
tak to určitě nesplím ani jednu podmínku
váha do 100 kg , věk do 30 , začatečník v posilování , nepoužívat směsi s tribulusem nebo
Trigonella foenum atd ..
Ale to je fuk vím co na mně pusobí a na tom jedu .
Ale i tak super nápad , ale kdo bude ty hlídat v realu že dodržují co májí ?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Ronnie napsal: | | Jé, nehlaste se, prosím. Určitě to potom půjde, ale myslím, že tam budou určité "podmínky" a to ve smyslu určitého věku, váhy, tréninkové vyspělosti apod. To zadání ale není na mě, tzn. ani ho teď neznám. Ale jakmile se k tomu prokoušeme, určitě to bude na mainwebu Ronnie.cz i tady ve fóru. |
váha do 100 kg , věk do 30 , začatečník v posilování , nepoužívat směsi s tribulusem nebo
Trigonella foenum atd ..
Ale i tak super nápad , ale kdo bude ty hlídat v realu že dodržují co májí ? |
Mates a ty teda tribulus bereš? Jak ti šlape? .....
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
DAA podle studii na rozdil od Tribulusu zvysuje mnozstvi volneho tst, Tribulus nejak funguje a neco dela, ale rozhodne nezvysuje tst.
Osobne mam velmi dobrou zkusenost se stackem DAA 3gr. + 50mg Aromasinu (prodava se ve EU). Vynikajici. (je mi cerstvych 48) _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mates-daoc dne so listopad 30, 2013 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Ronnie napsal: | | Jé, nehlaste se, prosím. Určitě to potom půjde, ale myslím, že tam budou určité "podmínky" a to ve smyslu určitého věku, váhy, tréninkové vyspělosti apod. To zadání ale není na mě, tzn. ani ho teď neznám. Ale jakmile se k tomu prokoušeme, určitě to bude na mainwebu Ronnie.cz i tady ve fóru. |
Trigonella foenum atd ..
Ale i tak super nápad , ale kdo bude ty hlídat v realu že dodržují co májí ? |
Mates a ty teda tribulus bereš? Jak ti šlape? ..... |
Teď fičím na Testo Fusion. Po týdnu zabral. Vždy mi trvá cca 5-7 dní.
A pak to jde hodně cítit. Ale dávkování jsem si upravil podle sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Teď mám nachystanej tribulus od survivalu, ale ještě chci jedno balení VemoHerbu.
Tak uvidím co to s 4cátníkem udělá. Jestli nic tak pak už zbývá jedině tribulus enanthate
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Teď mám nachystanej tribulus od survivalu, ale ještě chci jedno balení VemoHerbu.
Tak uvidím co to s 4cátníkem udělá. Jestli nic tak pak už zbývá jedině tribulus enanthate |
Jedno balení. To je tak na týden
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: |
Jedno balení. To je tak na týden |
No mám dvě balení survivalu a jedno chci dokoupit vemoherbu.
Představu mám tak 9tablet denně. Málo?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
@smiku
určitě dej vědět jestli jsi zaznamenal nějaký účinek,ikdyž asi je to málo dvě dózy při větším dávkování.
Testo Fusion to mě zajímá?!
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
to vejdy:
budou 3 dozy celkem 270tablet. Dám vědět jestli to bude mít vliv. Když už nic tak snad budu lépe regenerovat
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|