|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
A toto znáš? Culinaria ( Francie, Itálie, Španělsko, Řecko..atd... )
Trochu z jiného soudku, třeba tato krásná publikace :
Zaniklý svět stříbrných pláten - Po stopách pražských biografů
Ale zajímavé to asi bude asi jen pro "Áčka" _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | A toto znáš? Culinaria ( Francie, Itálie, Španělsko, Řecko..atd... )
Ale zajímavé to asi bude asi jen pro "Áčka" |
A pro Dianku Zaniklý svět bičík ovců a láčkovců
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Riku napsal: | | Hm já se bojím že časem asi taky půjdu na operaci, fyzioterapeutka jaksi není schopná mi nějak pomoci a myslí si, že když mi zatejpuje rameno, tak mi to nějak pomůže... |
Změň doktora/fyzioterapeuta a nech se pořádně vyšetřit. Já třeba měl v ramením kloubu výrůstky (nevím jak se to jmenuje přesně), tudíž by mi žádné cvičení nepomohlo. Museli se zbrousit. Chce to RTG + magnetickou rezonanci abys věděl na čem jsi a pokud na operaci nemusíš, schopného fyzioterapeuta. Pokud jsi blízko Brna, tak zkus Pomana, pokud daleko, tak si třeba od něj zkus nechat poradit jestli nezná blízko tvého bydliště něco rozumného. A počítej s tím, že tě to bude něco stát. Každopádně, operaci bych bral jako poslední možnost. Je slušná šance že ti operace rameno rozesere a nebo stav jen o něco zlepší, ale nebude to ono. Dokud je stav takový že může pomoci fyzioterapeut, držel bych se jeho (a jak píšu, sháněl bych schopného a počítal bych že budu cálovat) |
Tož diferenciální diagnostika ramen je sice nějakou dobu moje specialitka,ale momentálně neordinuju a nějakou dobu nebudu.
Jinak není schopná mi pomoct...tohle sakra není magie, subakromiální burzitidu jsem si na jaře dával do kupy měsíc a půl a to jsem každý den rehabilitoval celkem kolem 30 minut (pravda že jsem při tom prakticky naplno cvičil,za což bych svoje pacienty hned vyrazil ale...:)
kor u ramen je nutná opravdu velká spolupráce pacienta...2-3x 30 minut týdně na vyléčení fakt nestačí _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Bara napsal: | | Diana napsal: | A toto znáš? Culinaria ( Francie, Itálie, Španělsko, Řecko..atd... )
Ale zajímavé to asi bude asi jen pro "Áčka" |
A pro Dianku Zaniklý svět bičík ovců a láčkovců |
Ty abys nerýpal Teď jedu do Mukulova, tak to tam na tebe všechno povím |
Tam mě nikdo nezná,tam můžeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
Ježíš, já se přepsala. Do Mikulova, ne Mukulova ( mukl nejsem)
Nicméně si myslím, že tvá dobrá pověst dalece přesahuje hranice velkých měst _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Ježíš, já se přepsala. Do Mikulova, ne Mukulova ( mukl nejsem)
Nicméně si myslím, že tvá dobrá pověst dalece přesahuje hranice velkých měst |
Tak pár hezkých věcí jsem tam nadělal,to ano
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz: Když Vás zastaví policie s tím, že jela za vámi a vy jste jel více než je povoleno v obci/městě, dá se proti tomu nějak bránit a žádat hmatatelný důkaz a tvrdit, že je to slovo proti slovu?
Vím, že u některých pol. aut jsou kamery, ale nevím jestli to maj všichni. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Mám dotaz: Když Vás zastaví policie s tím, že jela za vámi a vy jste jel více než je povoleno v obci/městě, dá se proti tomu nějak bránit a žádat hmatatelný důkaz a tvrdit, že je to slovo proti slovu?
Vím, že u některých pol. aut jsou kamery, ale nevím jestli to maj všichni. |
Stačí kdyby měl kalibrovaný tachometr a pokud jsou tam dva,tak je to svědek a je to problém.jde to napadnout,ale nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
No jeli jsme ve 2, ale osoba, které se to stalo, tak pokutu bez keců uhradila, horší jsou body, no...
Spíš mě to zajímalo z hlediska do budoucna. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
Jel, vždyť jsem psal, že ta osoba, které se to stalo pokutu bez keců uhradil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak...pokud nemel zapnutý majáku celou dobu, co za tebou jel, udělal přestupek i on.... Zadal bych dukaz a hnal bych to dal :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Sorry, než jsem odeslal ten koment tak jsi připsal ty a já si to nepřečetl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Přesně tak...pokud nemel zapnutý majáku celou dobu, co za tebou jel, udělal přestupek i on.... Zadal bych dukaz a hnal bych to dal :) |
Hoši naivní jste,takhle to bohužel chodí jen v internetové diskuzi.Pokud je ve výkonu služby,má pravomoc zabránit páchání přestupku a on to udělal a to s tím majákem je blbost stejně jako běhaly po netu kecičky,že dálniční policie nemůže pokutovat a jet rychleji,protože nemá nápis na autě a nebliká.Jediné co jde napadnout je to,že neměl jak změřit věrohodně rychlost bez povoleného zařízení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|