Děkuji, ani pořádně nevím, čemu za to vděčím :) Jedna věc bude asi fakt, že trénuju opravdu skoro každý den, a pak teda ta strava...Přes týden se snažím držet sacharidy nízko jen ovoce, zelenina a o víkendu vždycky přijedu domů a máma nebo přítelkyně napeče dobrot a hrozně se přežeru všeho možného tak mi to asi pěkně vždycky nakopne metabolismus
1 den volna a víc sachrů mi přišlo vhod, hezky to dneska lítalo :)
Kliky ve stojce se stopkou
Den 3
5x
4x
3x
3x
2x
Shyby na jedné ruce, druhá ruka 2 prsty asistence
Den 4
3x,3x
2x,2x
1x,1x
1x,1x
+ nějaké MU, levery, stojky o zeď, hodně střed těla a kompenzační cviky, aby mě ten trénink stojek nezmrzačil :)
Dneska zase venku, zase kosa jako blazen, vítr vál od Ruska ale výběhama do kopce sem se pěkně zahřál, a pak už to šlo, jen teda ty stojky mě ničily, ta ledová zem nic moc
Shyby na jedné ruce, druhá ruka 2 prsty asistuje
Den 5
3x,3x
2x,2x
1x,1x
1x,1x
Kliky ve stojce
Den 4
5x
4x
2x fail
Ty kliky jsem přepálil, nastavil jsem si na začátek moc, rozjedu to od začátku s reálným maximem 4 opáčka, a budu je cvičit obličejem ke zdi, když to dělám obráceně tak mě z toho divně pobolívají záda po každé sérii, asi se moc prohýbám, což není žádoucí.
MU, levery, stojky, střed těla
Nějaké videjko z dneška, pro Moochu a pro Frozze i s vyvěšením dole
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Tak po včerejšku už sem si celkem jistý v těch MU na kruzích, takže plynule přejdeme na další cíl, naučit se krásně pomalý a striktní MU na hrazdě , což je zase o level výš.
Samosebou MU na kruzích budu cvičit dál, jednat proto, že mě to strašně baví, a taky proto, že je to úžasný cvik na celou horní polovinu těla. Postupně bych se rád propracoval až k MU s rucema na široko od těla, ááále to je ještě daleko
Ostatní cíle zůstávají stejné, tzn. shyb na jedné ruce (výhledově tak do roka :)) a naučit se pořádně balancování na rukou ve stojce, + levery zadní i přední.
Tak po včerejšku už sem si celkem jistý v těch MU na kruzích, takže plynule přejdeme na další cíl, naučit se krásně pomalý a striktní MU na hrazdě , což je zase o level výš.
Samosebou MU na kruzích budu cvičit dál, jednat proto, že mě to strašně baví, a taky proto, že je to úžasný cvik na celou horní polovinu těla. Postupně bych se rád propracoval až k MU s rucema na široko od těla, ááále to je ještě daleko
Ostatní cíle zůstávají stejné, tzn. shyb na jedné ruce (výhledově tak do roka :)) a naučit se pořádně balancování na rukou ve stojce, + levery zadní i přední.
No mám co dělat
Done :) Dneska sem jich tam pár poslal, někdy ještě dodám video, false grip je mocná věc
Dneska opět v tělocvičně u baumaxu a skoro celý trénink jen MU na kruzích a na hrazdě + něco málo ze stojek a strečink :)
Video včera z koncertu :) Kdo mě najde má zlatého bludišťáka :DDD
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru