zdar, ještě dohledávám fotky z toho srazu, abych se podival.... super, že ti to něco dalo a je motivace pořád.. sem zvědavej jak pojedeš nohy.... a s jakym předstihem hodíš dietu?
držim palce
Na ty fotky radši ani nekoukej Musím se naučit na 100% pózovat což mi zatím moc nejde a do diety nevím kdy půjdu asi už ke konci ledna abych to vůbec stihnul
Tlaky hlavou nahoru s jednoručkami (cca.45 stupňů)
4x8x25kg
Peck-deck
zase všechno byly stopky a váhy a opakování vůbec netuším jel jsem to na pocit
Kladivové Zdvihy JČ před tělem
3x10-15kg
Zdvihy jednoruček v sedě na nakloněné lavici
4x8-12,5kg
Dnešní trénink nic moc.. jestli to bylo tím že jsem byl trénovat až v 7 večer nebo že jsem dneska neměl sparing nevím..ale odjel jsem to celkem dobře bych řekl
Dřepy
4x8x120kg
Musím se zase naučit pořádně si tu činku usadit na záda při poslední sérii se mi to né že nepovedlo ale nějak mi tam neseděla ale na dřepu to znát nebylo Dřepy celkem v cajku bylo to těžký ale né na krev
Předkopávání
12x79kg
2x10x89kg
Tlaky v MP (Dotek hrudníku)
4x6x60kg Řekl bych že lehčí než minule
Delt-deck
10x57kg
3x8x64kg
Přítahy VČ k bradě
3x10x40kg
Lýtka ve stoje
Trénink docela parádní ale byl dlouhej jak jsem třeba pomáhal sparingovy atd. tak ono to uteče strašně rychle Včera jsem jel normálně záda ale už si to moc nepamatuji a nechce se mi to psát
Pecka! Je parádní vidět jak ty "váhy" jdou nahoru Na těch tlacích na stroji si pamatuju že jsem měl co dělat se 43kg a teď 64kg..to i na Hackenech tam asi před dvěma měsící jsem byl rád že jsem udělal 6x90 a teď 4x8x100kg je to prostě parádní vidět ty pokroky!
Předkopávání
Nevím váhy ale všechno stopky a spíše na procítění
Tlaky na stroji
10x50kg
8x57kg
6,6x64kg
Delt-deck
Přítahy VČ k bradě
10,8,10,8x40kg
Předpažování
12x10kg
10x12,5kg
2x8x15kg Těžké!
Tak konečně trénink Sice byl se zavázanou nohou protože mi vystříhávali nehet na palci a řeknu vám to nechtějte zažít! Takže celý víkend jsem byl bez tréninku protože jsem musel být od pátku v klidu ale dneska už jsem šel! a Byla to paráda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru