|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Pro mě to není žádné překvapení, věřil jsem, že vyhraješ, ale samozřejmě gratuluju a mám radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Pro mě to není žádné překvapení, věřil jsem, že vyhraješ, ale samozřejmě gratuluju a mám radost. |
Vdaka, vážim si to:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
Jedno foto, ako-tak použiteľné, mal som so sebou mobil, ale bol som mimo úplne a ledva som nejaký ten záber zrobil, heh.
Som v hornom rade tretí sprava v bielom tričku a okuliaroch s rukami za chrbtom:
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
Gratulace. Škoda, že chodíš atgéčka, tam by se daly nahnat nějaký kila. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:59 am Předmět: |
|
|
Nádhera, jsi dobrej, fakt dobrej. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
Podle toho tvého popisu sem teda čekal větší hovádka  vypadáte tam všichni tak nějak stejně váhově cca..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | V šatni ma šokovalo zopár borcov, ktorých som, úprimne, už dávno nevidel a vyzerali pekne nabito, nepridalo mi to, ale zas aspoň bola konkurencia. Navážil som 85kg rovných. |
ses pěkně vykrmil na tu soutěž, viď? jinak je fajn, že se ti tam sešla nějaká konkurence a že to nebylo zadarmíko... to by tě ani nebavilo, že? i když možná si s tím tak trochu počítal výkony pěkné, oficiální štempl na trénink, dobrý základ pro další soutěž
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
Paráda, gratulace, vypadáš pěkně nabitej tipoval bych víc jak 85kg _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | 530kg pri 85kg bw | ... pěkný, plácám po zádech :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
Úprimne mi moje výkony v spoločnosti ofiko rekordérov a majstrov viz. Keba, e-witch a spol. pripadajú úsmevné, ale vďaka ešte raz, potešilo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak opäť na tréningu, ech, cítil som sa dobre, až na ľavú nohu, ktorá je od kyčle zdevastovaná, ale ukázalo sa, že sila sa ešte nestihla vrátiť heh
military press
os x 12
40 x 10
60 x 5
60 x 5
70 x 5
80 x 5
90 x 1
90 x 1
90 x 1
60 x 10
ťažké jak fras
rozpažky so spodnou kladkou spoza tela jednoruč
3 série x 10 reps v každej každou
rozpažky s jednoručkami v predklone
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
facepulls
4 série x 12 reps v každej
tricepsové sťahovanie kladky s lanom
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji
20ka x 10
30ka x 10
40ka x 10
40ka x 10
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
7,5ka x 10 každou
7,5ka x 10 každou
7,5ka x 10 každou
brucho
9 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
nasledujúce mesiace sa bude tréning niesť v znamení žiadúcej hypertrofie, čo však neznamená, že nejaké tie jednotky až trojky sa nevyskytnú:), ale pomenej, podobne bude menšia frekvecnia ťažkých ťahov či drepov. Ťahy budem skôr chodiť iba čo pustí nadhmat a drepy sa prinútiť ísť vyššie počty opakovaní, uvidíme.
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 12
60 x 12
80 x 10
100 x 10
100 x 10
100 x 10
príťahy so spodnou kladkou
80 x 10
105 x 8
105 x 8
115 x 8
115 x 8
nič ma neobmedzovalo, neťahalo, tak som priložil ešte ku stĺpcu 10kilový kotúč.
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
3 série x 10 reps v každej
už sa dalo o napnuté laty oprieť, po dlhej dobe pekná pumpa
zhyby nadhmat naširoko
ja x 8
ja x 8
ja + 10kg x 5
ja + 10kg x 5 + ja x 3
biceps držal super, no sily už nebolo
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy čelom k gymu
3 série x 8 reps v každej
podržané opáčka
bicepsové zdvihy s jednoručkami v stoji
5ky x 15
10ky x 10
10ky x 10
15ky x 8
15ky x 8 + 10ky x 6 + 5ky x 6
ruky do prasknutia napumpované ako dávno nie
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
pecka, konečne sa zdá byť biceps v poriadku a išla do neho krv ako mala, dá sa napnúť a pod., fakt som si ten masívny nápump dnes užil
brucho
4 supersérie
výborný tréning, podarilo sa mi asi aj dospať, tak sa to pozitívne prejavilo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
60 x 10
60 x 10
80 x 10
100 x 10
120 x 10 PR na počet reps , potešilo, ale odpálilo ma to totálne heh
130 x 3
130 x 3
130 x 3 + 100 x 5 + 60 x 5, akých môže byť aj 60kg ťažkých:)
kliky na bradlách
ja x 20
ja x 20
ja x 20
ja x 20
maximálny nápump, prsa už ako betónové platne
benč na šikmej lavičke hore hlavou
60 x 8
60 x 8
60 x 8
všetky opáčka kontrolovane a so stopkami, skvelý finiš
tricepsové stlačovanie kladky
5 sérií x 10 reps v každej
kickback
7,5ka x 4 série x 12 reps v každej každou
kontrolované opáčka s podržaním, pre zmenu dobre sadlo
brucho
6 sérií
Super tréning, ale akoby na mňa niečo začalo liezť, čo mi teda nepríde vhod, holt, ale tak možno z toho nič nebude - dúfam! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
som taký vyslabnutý či-čo, ale šiel som sa vypotiť, no...
čelné drepy atg
60 x 6
60 x 6
60 x 6
80 x 6
80 x 6
100 x 6
100 x 6
posledné opáčko vždy stopka dole, srdce v krku z tých 6iek...
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 5
140 x 5
140 x 5
nadhmat všetko, 5ky na mrťák sú zlo aj ked to bolo lahké
legpress
140 x 15
180 x 15
220 x 15
260 x 15
po dlhej dobe schuti legpress, pocitovo ľahké, no nechcel som šokovať kolená, nech sa adaptujú
predkopávanie
4 série x 15 reps v každej
zakopávanie
4 série x 15 reps v každej
bulhary
ja x 3 série x 10 reps v každej každou
lýtka
4 série
brucho
8 sérií
Dalo sa:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|