|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | cipinek napsal: | | Korny napsal: | Náš pan slavnej docent ředitel ústavu...psali jsme u něj test - před testem řečeny podmínky: splnit minimálně na 60%...super, za týden vystavený výsledky, všichni kdo měli přes 60% měli v kolonce výsledek SPLNĚNO. Dneska ale přišel a řekl, že to bude od 70% a lidem co to měli mezi 60-70% to zpětně sebral
Sere mě, že si tohle může dovolit, aniž by mu za to cokoliv hrozilo, takový ko*oty nakopat do p*dele fakt |
máš se učit tak, abys napsal test na 100%, ti kteří napsali test jen na 60%+ jsou líní lemplové pak to má v tomto státě nějak vypadat, když se skoro nikdo pořádně nesnaží |
tady nejde o to jestli to máš na 30 nebo na 90, ale o ten princip. kdybych ti pujcil 100 litru ze mi je za tyden vratis, ty bys mi je vratil a ja ti rekl fajn v pohode a najednou za 14 dni dosel, ze mi das jeste dalsích 20, taky by se ti to nelibilo...jenze ty bys mel aspon tu moznost poslat me do prdele :) |
A co takhle si stěžovat u rektora nebo tak něco?Zkoušel/li jsi/jste? Tohle by si profesor neměl jen tak dovolit, změnit výsledky PO tom co je rozdá, to je strašna kravina.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
A co takhle si stěžovat u rektora nebo tak něco?Zkoušel/li jsi/jste? Tohle by si profesor neměl jen tak dovolit, změnit výsledky PO tom co je rozdá, to je strašna kravina. |
On je to ředitel celýho našeho ústavu, takže v rámci fakulty už si není kde stěžovat...nevím ani kolik nás je, co jsme to tak měli, protože tu tabulku s výsledkama, kde měli všichni přes 60% splněno stáhl, ale podle reakcí asi dost Zatím se řeší, že zajdeme za ním, až pak by to šlo asi dál. Ale udělal to tak no...dostali jsme testy, před testem řečeno 60%, ten kdo měl, měl ve výsledcích v ISu splněno. Tím to všichni považovali za vyřešený...a on za 2 týdny přijde s tímhle. To se prostě nedělá. Pokud se mu zdálo, že to udělalo moc lidí, má to zpřísnit na další rok, tak jako to dělají všichni a ne že s náma tak vyjebe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Náš pan slavnej docent ředitel ústavu |
A co takhle si stěžovat u rektora nebo tak něco?Zkoušel/li jsi/jste? Tohle by si profesor neměl jen tak dovolit, změnit výsledky PO tom co je rozdá, to je strašna kravina. |
Píše, že je to docent a ne profesor. VŠ už není střední škola, aby se tam nejvyšším akademickým titulem oslovoval každý magistr. Jinak ale naprosto souhlasím. Nejprve bych to řešil s ním osobně, pokud stanovil nějaké podmínky, nemůže je retroaktivně měnit a sám to uzná. Pokud ne, snad máte na VŠE ( pokud si dobře pamatuji tak chodíš tam ) prorektora pro studijní záležitosti. Obrátil bych se na něj a zároveň na vaše zástupce v akademickém senátu, aby se na její schůzi tato situace projednala a on podal vysvětlení. (A pokud by tě na tom vyhodili ze školy, což nepředpokládám, tak žalovat VŠE ve správním řízení.) _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Korny napsal: | | Náš pan slavnej docent ředitel ústavu |
Píše, že je to docent a ne profesor. VŠ už není střední škola, aby se tam nejvyšším akademickým titulem oslovoval každý magistr. Jinak ale naprosto souhlasím. Nejprve bych to řešil s ním osobně, pokud stanovil nějaké podmínky, nemůže je retroaktivně měnit a sám to uzná. Pokud ne, snad máte na VŠE ( pokud si dobře pamatuji tak chodíš tam ) prorektora pro studijní záležitosti. Obrátil bych se na něj a zároveň na vaše zástupce v akademickém senátu, aby se na její schůzi tato situace projednala a on podal vysvětlení. (A pokud by tě na tom vyhodili ze školy, což nepředpokládám, tak žalovat VŠE ve správním řízení.) |
Nene, jsem na VUT, Ústavu soudního inženýrství - mimochodem nikomu moc nedoporučuju. Takhle daleko to asi hnát nikdo nebude, já za ním zajdu, slušně se ho zeptám PROČ...uvidím jakej k tomu měl důvod, protože k tomu ho snad mít musel a pokusím se s ním slušně domluvit. Jinak prostě nejspíš nezbyde nic jinýho než to jít napsat znovu a dát to. Věřím tomu, že bych to dal už teď i na těch 70, ale jelikož se za blbý odpovědi odečítaly body, tak jsem dával jen otázky, kde jsem si byl 100000% jistej a měl jsem spočítaný, že těch 60% tam bude, tak jsem dál radši netipoval, abych si to nezkazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Píše, že je to docent a ne profesor. VŠ už není střední škola, aby se tam nejvyšším akademickým titulem oslovoval každý magistr. Jinak ale naprosto souhlasím. Nejprve bych to řešil s ním osobně, pokud stanovil nějaké podmínky, nemůže je retroaktivně měnit a sám to uzná. Pokud ne, snad máte na VŠE ( pokud si dobře pamatuji tak chodíš tam ) prorektora pro studijní záležitosti. Obrátil bych se na něj a zároveň na vaše zástupce v akademickém senátu, aby se na její schůzi tato situace projednala a on podal vysvětlení. (A pokud by tě na tom vyhodili ze školy, což nepředpokládám, tak žalovat VŠE ve správním řízení.) |
Jo docent. To mi uteklo jelikož jsem to vlákno četl od posledního příspěvku k prvnímu a reagoval jsem až na další Kornyho post, takže jsem si toho docenta ani nevšiml.
Jinak jak píšeš Korny, jestli si myslí že to udělalo až moc lidí, tak si má nasypat popel na hlavu a né se zachovat, jak se zachoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | moje matka......dnes mám chuť jí zadupat do země |
bezna vlastnost maminek
proc? |
protože je blbá
a myslí si, že my nemáme nic jinýho na práci, než jí sešroubovat židle
prostě manžel nemá čas, mě za to seřve po telefonu (na něj si nedovolí) a ještě má blbý kecy
a já si koupila šatičky na ples a ona určitě na truc nebude hlídat.....koza jedna!!!!
asi jí budu muset připomenout, že bydlí v našem bytě
chjo, škoda, že doma nemám žádnou čokoládu na nervy!
ale abych řekla i něco pozitivnějšího......dnes v noci umřela moje tchýně bylo už to pro ní vysvobození a je jí už dobře!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | moje matka......dnes mám chuť jí zadupat do země |
bezna vlastnost maminek
proc? |
protože je blbá
a myslí si, že my nemáme nic jinýho na práci, než jí sešroubovat židle
prostě manžel nemá čas, mě za to seřve po telefonu (na něj si nedovolí) a ještě má blbý kecy
a já si koupila šatičky na ples a ona určitě na truc nebude hlídat.....koza jedna!!!!
asi jí budu muset připomenout, že bydlí v našem bytě
chjo, škoda, že doma nemám žádnou čokoládu na nervy!
ale abych řekla i něco pozitivnějšího......dnes v noci umřela moje tchýně bylo už to pro ní vysvobození a je jí už dobře!! |
holka, napred jsme chtel nabidnout jak praci "hodinoveho manzela" tak cokoladu, ale jak jsme cetl dal, zacinam se rozmyslet _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
nj, co nadělám, mám vztek
to bys jí musel znát..........
ale hodinový mažel by se mamce hodil, to zase jo  aspoň by ten můj měl víc času.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
Normálně zde moc nereaguji, ale nedá mi to. Pro mě je to hodně silná káva, takto se veřejně vyjadřovat o mámě.
Ale fajn, že máš alespoň ty šatičky... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Normálně zde moc nereaguji, ale nedá mi to. Pro mě je to hodně silná káva, takto se veřejně vyjadřovat o mámě.
Ale fajn, že máš alespoň ty šatičky... |
jo, musela jsem si ulevit. za chvíli budu v pohodě, ale vytočila mě děsně, nemusí na mě do tel. řvát, navíc, když jsem nic neprovedla
ne každý má milou, hodnou, chápající maminku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě chápu, že jsi momentálně rozčílená. Nicméně volit tak silná slova ve spojení s maminkou asi není úplně šťastné. Vhodnější by asi bylo si s ní v klidu promluvit a snažit se vztah mezi sebou zlepšovat.
Každopádně přeji hodně štěstí, aby se vztahy mezi tebou a tvou maminkou urovnaly. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Samozřejmě chápu, že jsi momentálně rozčílená. Nicméně volit tak silná slova ve spojení s maminkou asi není úplně šťastné. Vhodnější by asi bylo si s ní v klidu promluvit a snažit se vztah mezi sebou zlepšovat.
Každopádně přeji hodně štěstí, aby se vztahy mezi tebou a tvou maminkou urovnaly. |
asi to byly silný slova, těsně po hádce. já jsem se právě z toho potřebovala vypsat......abych tu nebyla vzteklá.....
a říkala jsem si, tady by to mohlo projít....a ono nééééé
vztahy se určitě nezlepší, takhle je to tak 15 let a myslím, že to bude tak i nadále bohužel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|