|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Samozřejmě chápu, že jsi momentálně rozčílená. Nicméně volit tak silná slova ve spojení s maminkou asi není úplně šťastné. Vhodnější by asi bylo si s ní v klidu promluvit a snažit se vztah mezi sebou zlepšovat.
Každopádně přeji hodně štěstí, aby se vztahy mezi tebou a tvou maminkou urovnaly. |
Někdy to fakt nejde. Znám ukázkový příklad z rodiny mé přítelkyně, jejíž maminka má se svoji maminkou už stráááášně dlouho neshody a ty dvě ženský, ač jsou rodina, si na oči raději nelezou, jinak to vždy dopadá tak, že jedna je na prášky a druhá vysmátá, protože jí baví dělat zle. Ale tohle mají už po generace, asi rodinná nemoc. Zaplať pánu bohu, že přítelkyně s mamkou vychází a snad se to konečně ten dlouhý řetězec utne, jinak mě asi v budoucnu klepne... Žabomyší války. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu je fajn, co se tu člověk dozví (forum o posilování)  .
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Diana napsal: | Samozřejmě chápu, že jsi momentálně rozčílená. Nicméně volit tak silná slova ve spojení s maminkou asi není úplně šťastné. Vhodnější by asi bylo si s ní v klidu promluvit a snažit se vztah mezi sebou zlepšovat.
Každopádně přeji hodně štěstí, aby se vztahy mezi tebou a tvou maminkou urovnaly. |
Někdy to fakt nejde. Znám ukázkový příklad z rodiny mé přítelkyně, jejíž maminka má se svoji maminkou už stráááášně dlouho neshody a ty dvě ženský, ač jsou rodina, si na oči raději nelezou, jinak to vždy dopadá tak, že jedna je na prášky a druhá vysmátá, protože jí baví dělat zle. Ale tohle mají už po generace, asi rodinná nemoc. Zaplať pánu bohu, že přítelkyně s mamkou vychází a snad se to konečně ten dlouhý řetězec utne, jinak mě asi v budoucnu klepne... Žabomyší války. |
nj, někdy to s mojí mamkou fakt nejde.....asi nechápe, že už mám vl. názor a život a nebudu jí na vše přitakávat a myslí si, že jí budu na slovo poslouchat.
a nadávat si nenechám.....né, že bych jí taky nadávala, ale radši jsem vypnula tel a vykecala se tady......
koukám, že to byla chyba!
ale teď UŽ JE TO pryč......pomohl čaj a pár písniček
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Samozřejmě chápu, že jsi momentálně rozčílená. Nicméně volit tak silná slova ve spojení s maminkou asi není úplně šťastné. Vhodnější by asi bylo si s ní v klidu promluvit a snažit se vztah mezi sebou zlepšovat.
To já zase silný slova chápu, je spousta lidí, ke kterým se rodiče otočili zády, protože je člověk neposlouchá na slovo a nechce dělat to, co oni si představovali že z něj jednou bude...prostě i když je to dospělej člověk, tak ho pořád mají za to svoje "dítě", který je musí na slovo poslouchat a když ne, tak je zle. Řešení je podle mě to být co nejdřív z domu od rodičů, já jsem z domu víceméně od 15 a mám s rodičema pěknej a férovej vztah :) Samozřejmě někdo to tak má i když u nich bydlí do 30, ale jsou to spíš výjimky...
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Diana napsal: | Samozřejmě chápu, že jsi momentálně rozčílená. Nicméně volit tak silná slova ve spojení s maminkou asi není úplně šťastné. Vhodnější by asi bylo si s ní v klidu promluvit a snažit se vztah mezi sebou zlepšovat.
To já zase silný slova chápu, je spousta lidí, ke kterým se rodiče otočili zády, protože je člověk neposlouchá na slovo a nechce dělat to, co oni si představovali že z něj jednou bude...prostě i když je to dospělej člověk, tak ho pořád mají za to svoje "dítě", který je musí na slovo poslouchat a když ne, tak je zle. Řešení je podle mě to být co nejdřív z domu od rodičů, já jsem z domu víceméně od 15 a mám s rodičema pěknej a férovej vztah :) Samozřejmě někdo to tak má i když u nich bydlí do 30, ale jsou to spíš výjimky... |
díky..... já jsem jí samozřejmě nic takového, co jse, tu psala...jako, že je blbá neřekla. ale tady jsem to ventilovala.
jen jsem se ohradila, že prostě nemáme čas tam zajet a udělat to, ať vydrží a řekla jsem jí, ať zavolá mýmu bráchovi, který je pro ní zlatíčko (holt prvorozený a hlavně nemá kupu dětí) a on to přece nebude dělat, aby kvůli tomu přijel 100km.....což je jasné, stačilo by, kdyby to nechtěla mít udělané hned a počkala, až tam brácha nebo my přijedem....což by bylo nejpozději o svátkách.
z domu jsem už přes 15 let. ale "srát" na hlavu si nenechám.
jenže ona zastává názor, že já jako dcera se o ní musím starat. což i budu, až bude nemohoucí a počítám s tím.....
ale já a manžel už tuplem nebude skákat jako ona píská. navíc dnes ho to děsně naštvalo, ještě kvůli jeho matce, co v noci umřela ....a ještě mu do tel. vyčetla, že nám pořád hlídá děti......naposledy to bylo v polovině září, kdy jsme šli na večeři, měli jsme výročí....
seděla v křesle a koukala na tv, my odešli až po 20h....nejdřív jsme všechny vykoupali, uspali....přišli snad za 2h, a manžel jí odvezl domů.
chjo, už se z toho zase klepu
ale už mlčím
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Čistě ze zvědavosti .... fakt to pomáhá?
Tahle ze sebe udělat svatou a z matky totál retarda na veřejném fóru? Navíc když nikdo nezná ani tebe, ani ji, a tedy nikdo vlastně neví jak to skutečně bylo?
Ale opravdu se jen ptám....pokud ti to pomáhá....ronniemu se toho sem ještě vejde:-)))
A kdyby to mělo zachránit byť jediný lidský život.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Čistě ze zvědavosti .... fakt to pomáhá?
Tahle ze sebe udělat svatou a z matky totál retarda na veřejném fóru? Navíc když nikdo nezná ani tebe, ani ji, a tedy nikdo vlastně neví jak to skutečně bylo?
Ale opravdu se jen ptám....pokud ti to pomáhá....ronniemu se toho sem ještě vejde:-)))
A kdyby to mělo zachránit byť jediný lidský život.... |
jo, mě pomáhá se vypsat nebo vykecat.....aspoň si to potom můžu přečíst a přemýšlet.
z mamky já retarda rozhodně nedělám, jen jsem psala, že nebudu dělat přesně to, co chce, kdy chce a musí i ona respektovat náš život, protože životy jiných celkem v pohodě respektuje.
a svatá nejsem, chyby má každý, určitě bych mohla být lepší dcera, na druhou stranu mamku nezneužívám ke hlídání apod. v poslední době bohužel fakt čas není, abychom se jí víc věnovali.
ale rozhodně já jí nepoučuju a neřvu na ní atd......aspoň jako první.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
Bych mu nepovolil ani minutu. Pokud něco zakážu-tak kdyby nevím co zákaz platí do splnění podmínky (oprava známky, vypršení týdne bez PC apod.). Pokud povolíš, jsi v pr...v pytli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bych mu nepovolil ani minutu. Pokud něco zakážu-tak kdyby nevím co zákaz platí do splnění podmínky (oprava známky, vypršení týdne bez PC apod.). Pokud povolíš, jsi v pr...v pytli. |
Tak nějak...já když jsem se začal vztekat, dostal jsem po čuni, když jsem měl ještě nějakej problém, dostal jsem podruhý...a příště jsem si to 2x promyslel než jsem začal zlobit
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Deadlift napsal: | | Bych mu nepovolil ani minutu. Pokud něco zakážu-tak kdyby nevím co zákaz platí do splnění podmínky (oprava známky, vypršení týdne bez PC apod.). Pokud povolíš, jsi v pr...v pytli. |
Tak nějak...já když jsem se začal vztekat, dostal jsem po čuni, když jsem měl ještě nějakej problém, dostal jsem podruhý...a příště jsem si to 2x promyslel než jsem začal zlobit |
tak je to správně, jenže ten hajzĺ je mazánek
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Kdyz už tady bylo nadávání na mámu....leze mi na nervy kdyz osmiletý bratr chce jít na pc, mama mu d zakaz na tejden (treba za znamky, nebo ze zlobi) a on začne řvat jak koko* chytne nerva ječí jak osel a tak ho tam pustí, třeba na 20 minut. Po hodine ho chce vyhodit a on ji zacne nadavat ze je blba a ze tam byl chvilku....... a kdyz mu za to nadam tak zdrbou me ze je to ucim to chovani atp..... pricemz, nikdy sem si to nedovolil |
Tak to by dostal takovej náklad že by se fakt posral.......nic jinýho neplatí než pevně stanovený pravidla, tím spíš u takovýho zmetka. Pokud z něho nevyroste rozmlsanej hajzl, tak prospěchářský hovado který bude pokaždé dotčenej že si ho vůbec někdo dovolí poopravovat........
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|