|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
Souhlas. O zkouškovém taky omezuju cvičení, zrovna teď tu sedím nad fyziolou, i když bych nejradši vypadnul někam k činkám. Odměna ale pak bude to volno, ve kterém můžu cvičit do aleluja. Je to jen o utřídění si priorit a taky záleží na tom, zda dotyčného škola baví a vidí v ní přínos. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
No popravde po osmi hodinach v praci kdy nejen ze chodim na porady, ridim cely financni u zakladny ktera ma 600 lidi...denne udelam spoustu zakazek a veci, ve kterejch litaj sumy zacinajici na peti nulach... jsem rad, ze si jdu po praci vycistit hlavu do posilky a muzu aspon na tu hodku vypnout mozkovnu :)) jit druhej den do ty prace po dvou hodinach spanku by me za chvili asi privedlo do vezeni....nebo mozna jen do blazince :D
Tohle jsem si nevybral... chtel jsem dodelat skolu prezencne...bohuzel to u vojaku chodi jinak.... jen jsem si chtel tak postezovat nad svym soucasnym stavem :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
Grimley-vydrž  . Pokud jsi u vojáků, nejsi přeci žádné máslo:o)
Takto to holt v životě chodí. Prostě když je třeba, je nutné se kousnout. Když to vydžíš-budou výsledky. Když ne, tak Tě nahradí jiní, kteří kromě toho, že byli venku se psem oželeli cvičení a dřeli ve škole. Si vem, kdybys měl doma nějaký mimino k tomu a musel se věnovat rodině. To bys s láskou vzpomínal na současnou situaci s tím, že alespoň v noci klidně spíš:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Souhlas. O zkouškovém taky omezuju cvičení, zrovna teď tu sedím nad fyziolou, i když bych nejradši vypadnul někam k činkám. Odměna ale pak bude to volno, ve kterém můžu cvičit do aleluja. Je to jen o utřídění si priorit a taky záleží na tom, zda dotyčného škola baví a vidí v ní přínos. |
Esko, co teď studuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
Nemají zelené mozky i přesný čas na sraní? :D To zvládneš, taky teď omezuji spaní a necvičím... vše udělám teďkom a pak měsíc "klid".
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | eSko napsal: | | Souhlas. O zkouškovém taky omezuju cvičení, zrovna teď tu sedím nad fyziolou, i když bych nejradši vypadnul někam k činkám. Odměna ale pak bude to volno, ve kterém můžu cvičit do aleluja. Je to jen o utřídění si priorit a taky záleží na tom, zda dotyčného škola baví a vidí v ní přínos. |
Esko, co teď studuješ? |
Fyziolu od A až po Z? Pohybový systém, dýchání, hormony, buňka, CNS, smysly... mimo fyziologie výživy všechno (na to máme samostatný předmět). Je toho tři zadky, zítra jdu na termín jako jedinej, všichni se na to vykašlali, takže snad je to pro mě plus a nebude to ve stylu "Áááá, pane Richter, vy si myslíte, že když jste na předtermínu jako jediný, tak to budete mít zadarmo?" _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Leze mi na nervy, že příští tejden jsou ve škole samý zápočty a ja díky uzavírání rozpočtu a podobnejch vyjebávek v praci nemel čas se naučit..... Respektive chodil přijížděl jsem domů v 15:30 a to jsem si šel akorát zacvicit, vyvenčit psa a byl jsem kantáre a po osmý šel spat (vstávám ve 4:30).... Takže příští tejden pěkně vsechno poseru a přes Vánoce mě čeká velice příjemná povinnost se vsechno naučit
Navíc ty idioti na škole si myslej asi že nechodime do práce a navalili nám tolik seminárek, že mam chuť se na to vysrat.... Taky nechápu systém zápočtů, který jsou obsahově to stejný jako zkouška. Udělám zápočet a pak za měsíc znova z toho samýho na zkoušku |
Grimley, buď rád, že máš nějaký studijní volna (myslím, že jsi psal) a že tě vůbec nechají na ty zkoušky chodit...jsou lidi, kteří chodí do práce, kde je škola absolutně nezajímá a jsi rád, když ti dají volno na zkoušku - s tím, že když ji nedáš, musíš si vybrečet druhý volno na další termín a už jen to je stres. Že máš hodně práce a do toho školu - nejsi sám, buď rád, že nemusíš řešit stresy typu: Pustí mě na tu zkoušku nebo to budu dělat za rok...? Takže jak se říká, na tvým místě a s tvým určitě slušným platem bych držel hubu a krok
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
My zas máme klasifikované zápočty - pouze jeden pokus a dávají nám je na stežejní předměty - nemůžem pak na praxe, musí se o rok prodlužovat a když to nedáš na 2. zápis tak letíš... :D a hlavně celý semestr máme povinnou docházku na cvičení i přednášky na 100% (80% s omluvenou od lékaře, někde 100% a nezájem co ti je) a po zkouškovým letním praxe 12-16týdnů, kde pracuješ zdarma, takže s mojí školou se nedá ani nějak zvlášť pracovat... :D ,ale je fakt, že asi budu něco umět :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
100% povinna dochazka me na seminarich na vejsce prc*la neskutecne. Jasne, nekde to meli jenom jako psychologickou pomucku, aby jim na to lidi tolik nekaslali, a pokud jinak clovek udelal vcas co mel, tak neresili, jestli chybel hodne nebo ne. Ale potkal sem i hovada, co trvali na tech 100% coz mi prislo teda v tom veku jako dost ponizujici (neberu ted v potaz hodne specificky pripady seminaru jako pitva na medicine, jedna/dve povinny exkurze / laboratore behem seminare za semestr apod. kde se to da pochopit) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, kurva, sundávejte po sobě ty kotouče! Když tam má nějaký ptáčátko sundávat 30kg kotouč, je to o zdraví. M*dá mě, že většina svalovců má v tý hlavě fakt nas*áno.
EDIT: A ano, pomohl jsem jí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|