|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duke.dukem
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
Tak E z ECA lze legalne nahradit synefrinem, ovsem taky s "legalni" ucinnosti oproti efedrinu samozrejme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Tak E z ECA lze legalne nahradit synefrinem, ovsem taky s "legalni" ucinnosti oproti efedrinu samozrejme. |
Takže je na hovno?
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
To ne, jen od toho nemuzes cekat to co od ECA samozrejme. Ale myslim, ze se asi vetsina lidi shodne, ze z legalnich spalovacu je kombo synefrin+kofein zaklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | To ne, jen od toho nemuzes cekat to co od ECA samozrejme. Ale myslim, ze se asi vetsina lidi shodne, ze z legalnich spalovacu je kombo synefrin+kofein zaklad. |
A k tomu zobnout aspirin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
MusclePharm New Assault
- Docela dost dlouho jsem se těšil, až tento pre-workout vyzkouším a tak jsem od něj očekával opravdu jen to nejlepší, jelikož s předchozí verzí jsem měl skvělé zkušenosti.
- Použil jsem jednu dávku asi na 250ml, příchuť Ananas/Mango - tahle příchuť mě opravdu velice překvapila, většinou jsem zvyklej, že u předtréninkáču není příchuť moc dobrá, ale tady tahle mi hodně chutnala.
- Rozpustnost a stravitelnost super
- Efekt přišel cca za 20 minut, menší mravenčení
- Po celý trénink jsem cítil, že mám více energie než obvykle, únava také nepřišla tak rychle a pořád jsem chtěl jet další cviky a více serií než můj sparing partner. Ke konci tréninku už jsem to přestával cítit a únava přišla.
- Jediné mínus - Napumpovanost. V tomto ohledu mi to přišlo, jako kdybych si nic nevzal, prostě normálka.
Za mě 9/10 , jeden bod dolů za to napumpování, ale u těchto výrobků je to hodně individuální.
|
|
| nahoru |
|
 |
LDPE
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
Možná už to tady bylo ale nechce se mi to číst celé. Jaký by jste doporučili nejúčinnější spalovač tuku?
Žena
výška: 165
váha : 59
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
kofein (200mg) + synephrine (na tvou váhu 10mg) by mohlo stačit, nebo tohle zakoupit "v jednom" v podobě Thermogenic Fair Power od Survivalu.
Samozřejmě po upravené stravě a dostatečném pohybu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
NO Explode 2.0:
- včera jsem si dal dávku před závodem a působí to pěkně
- chuť je sladší, takže doporučuju do většího množství vody, rozpustnost bez problému. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
BSN NO Explode 2.0
- Příchuť: Fruit Punch - v pohodě sladká příchuť, takovej lepší průměr
- Rozpustnost a stravitelnost super
- Příjemné nakopnutí, žádnej extrém
- Mravenčení žádné - pro někoho + a pro někoho, kdo to má rád zase -
- Napumpování
Docela mě NO Explode 2.0 překvapil a určitě doporučuji vyzkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
zrzka

|
Zaslal: po leden 13, 2014 6:51 pm Předmět: Gugullsterony a hypotyreoza |
|
|
Nemáte náhodou někdo zkušenosti s používáním gugullsteronů na stimulaci štítný žlázy (hypo)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út leden 14, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
Je tu někdo na koho kofein taky vůbec nepůsobí? Nejde mi o nakopávač na trenink, spíš bych občas potřeboval něco, abych vydržel čilej a nezavírali se mi oči když dlouho pracuji apod. Jenže nějak nevím po čem sáhnout. Kafe totálně nepůsobí, čaje taky ne, energiťáky jako red bull už vůbec, speed 8 taky ne.
Na kofein navyklý nejsem, kafe piji tak 3x za měsíc, čaj tak 1x šálek denně. Tak nevím čím to je, jediné co mě probere je ledová sprcha
|
|
| nahoru |
|
 |
aceP
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
BSN NO-Xplode 2.0
Po Assaultu jsem vyzkoušel ještě jeden hodně doporučovaný nakopávač...
Působil na mě úplně stejně jako Assault akorát oproti Assaultu obsahuje víc sachrů, což se někomu nemusí líbit a taky při shakerování mě buchlo víko u shakeru... nějak se přetlakoval a ne jednou.
Chuťově klasika jak já říkám rozpuštěnej tang nebo jak se to dřív jmenovalo.
Osobně doporučím jako alternativu k Assaultu nebo to s ním střídat ať si tělo nezvyká. Mě šlape úplně v pohodě a to jsem měl před měsícem Assault. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
The Curse od Cobra Labs
- prichut lemon rush nic zazracneho, ale ani spatneho... proste standard, 1 davka je 8g
- aktualne ted pouzivam ten nitratovej New Assault a musim rict, ze v stimulacnim ucinku na me (nabuzenost a soustredenost na trenink) se mu The Curse nejenom vyrovna, ale dokonce ho i predci
- beta alanin funguje u the curse klasicky, da se rict i prijemne pokud to nekomu nevadi. U toho new assaultu byly ucinky B.A. prvni dve uziti az neprijemne a pri dalsim uzivani ho naopak ani poradne necitim, bohuzel (v predeslem assaultu mi B.A. slapal i po dobrani te 1,4 kg pixly, byt pravda pri HC davkovani)
- trenink mi zacina mezi 5.30 - 6.00 rano a trva cca 1,5 hod vcetne zahrati atp. a subjektivne musim rict, ze pri srovnatelnych podminkach bylo cviceni s The Cure koncentrovanejsi a pritom i vybusnejsi nez s new assaultem, mel jsem z nej celkove lepsi pocit
- absence jekohokoliv crashe je samozrejmosti
- zaverem - starej The Curse s dmaa to neni, ale i bez toho patri podle me k nakopavacum, ktere stoji za to vyzkouset
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
MP arnold series iron pump
-prichut watermelon, asi jediny melon ktory mi kedy chutil
-nakopne slusne, porovnatelne s assaultom (dal som dve odmerky), klasicke pichanie tvare :0
celkovo slusny predtreningovy nakopavac, a cena je tiez fajn _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|