SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak E z ECA lze legalne nahradit synefrinem, ovsem taky s "legalni" ucinnosti oproti efedrinu samozrejme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Tak E z ECA lze legalne nahradit synefrinem, ovsem taky s "legalni" ucinnosti oproti efedrinu samozrejme.

Takže je na hovno?
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ne, jen od toho nemuzes cekat to co od ECA samozrejme. Ale myslim, ze se asi vetsina lidi shodne, ze z legalnich spalovacu je kombo synefrin+kofein zaklad.
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
To ne, jen od toho nemuzes cekat to co od ECA samozrejme. Ale myslim, ze se asi vetsina lidi shodne, ze z legalnich spalovacu je kombo synefrin+kofein zaklad.

A k tomu zobnout aspirin?
Davesix

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MusclePharm New Assault
- Docela dost dlouho jsem se těšil, až tento pre-workout vyzkouším a tak jsem od něj očekával opravdu jen to nejlepší, jelikož s předchozí verzí jsem měl skvělé zkušenosti.
- Použil jsem jednu dávku asi na 250ml, příchuť Ananas/Mango - tahle příchuť mě opravdu velice překvapila, většinou jsem zvyklej, že u předtréninkáču není příchuť moc dobrá, ale tady tahle mi hodně chutnala.
- Rozpustnost a stravitelnost super
- Efekt přišel cca za 20 minut, menší mravenčení
- Po celý trénink jsem cítil, že mám více energie než obvykle, únava také nepřišla tak rychle a pořád jsem chtěl jet další cviky a více serií než můj sparing partner. Ke konci tréninku už jsem to přestával cítit a únava přišla.
- Jediné mínus - Napumpovanost. V tomto ohledu mi to přišlo, jako kdybych si nic nevzal, prostě normálka.

Za mě 9/10 , jeden bod dolů za to napumpování, ale u těchto výrobků je to hodně individuální.
LDPE

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná už to tady bylo ale nechce se mi to číst celé. Jaký by jste doporučili nejúčinnější spalovač tuku?

Žena
výška: 165
váha : 59

Díky
doNny_

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kofein (200mg) + synephrine (na tvou váhu 10mg) by mohlo stačit, nebo tohle zakoupit "v jednom" v podobě Thermogenic Fair Power od Survivalu.

Samozřejmě po upravené stravě a dostatečném pohybu :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NO Explode 2.0:

- včera jsem si dal dávku před závodem a působí to pěkně
- chuť je sladší, takže doporučuju do většího množství vody, rozpustnost bez problému.
Davesix

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BSN NO Explode 2.0
- Příchuť: Fruit Punch - v pohodě sladká příchuť, takovej lepší průměr
- Rozpustnost a stravitelnost super
- Příjemné nakopnutí, žádnej extrém
- Mravenčení žádné - pro někoho + a pro někoho, kdo to má rád zase -
- Napumpování

Docela mě NO Explode 2.0 překvapil a určitě doporučuji vyzkoušet.
zrzka

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 6:51 pm    Předmět: Gugullsterony a hypotyreoza Odpovědět s citátem

Nemáte náhodou někdo zkušenosti s používáním gugullsteronů na stimulaci štítný žlázy (hypo)?
Riku

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je tu někdo na koho kofein taky vůbec nepůsobí? Nejde mi o nakopávač na trenink, spíš bych občas potřeboval něco, abych vydržel čilej a nezavírali se mi oči když dlouho pracuji apod. Jenže nějak nevím po čem sáhnout. Kafe totálně nepůsobí, čaje taky ne, energiťáky jako red bull už vůbec, speed 8 taky ne.

Na kofein navyklý nejsem, kafe piji tak 3x za měsíc, čaj tak 1x šálek denně. Tak nevím čím to je, jediné co mě probere je ledová sprcha
aceP

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mas na vyber nekolik variant, bud pouzijes bezkofeinovy stimulant jako treba schrizandra,rhodiola..nebo se poohlednes po opravdu kvalitnich cernych cajich (nemyslim oxalis atd.) ci ruznych odrudach MATE-tohle je pecka 20 g do bombily podle klasickeho jihoamerickeho receptu a spat se ti chtit urcite nebude..nebo to muzes nakombinovat.. rhodiola vcelku dost potencuje kofein i u jedincu na nez normalne nepusobi.Variant je spousta
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BSN NO-Xplode 2.0

Po Assaultu jsem vyzkoušel ještě jeden hodně doporučovaný nakopávač...
Působil na mě úplně stejně jako Assault akorát oproti Assaultu obsahuje víc sachrů, což se někomu nemusí líbit a taky při shakerování mě buchlo víko u shakeru... nějak se přetlakoval a ne jednou.
Chuťově klasika jak já říkám rozpuštěnej tang nebo jak se to dřív jmenovalo.

Osobně doporučím jako alternativu k Assaultu nebo to s ním střídat ať si tělo nezvyká. Mě šlape úplně v pohodě a to jsem měl před měsícem Assault.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The Curse od Cobra Labs

- prichut lemon rush nic zazracneho, ale ani spatneho... proste standard, 1 davka je 8g
- aktualne ted pouzivam ten nitratovej New Assault a musim rict, ze v stimulacnim ucinku na me (nabuzenost a soustredenost na trenink) se mu The Curse nejenom vyrovna, ale dokonce ho i predci
- beta alanin funguje u the curse klasicky, da se rict i prijemne pokud to nekomu nevadi. U toho new assaultu byly ucinky B.A. prvni dve uziti az neprijemne a pri dalsim uzivani ho naopak ani poradne necitim, bohuzel (v predeslem assaultu mi B.A. slapal i po dobrani te 1,4 kg pixly, byt pravda pri HC davkovani)
- trenink mi zacina mezi 5.30 - 6.00 rano a trva cca 1,5 hod vcetne zahrati atp. a subjektivne musim rict, ze pri srovnatelnych podminkach bylo cviceni s The Cure koncentrovanejsi a pritom i vybusnejsi nez s new assaultem, mel jsem z nej celkove lepsi pocit
- absence jekohokoliv crashe je samozrejmosti
- zaverem - starej The Curse s dmaa to neni, ale i bez toho patri podle me k nakopavacum, ktere stoji za to vyzkouset
Petey

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MP arnold series iron pump

-prichut watermelon, asi jediny melon ktory mi kedy chutil
-nakopne slusne, porovnatelne s assaultom (dal som dve odmerky), klasicke pichanie tvare :0

celkovo slusny predtreningovy nakopavac, a cena je tiez fajn
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: