|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Rozehřátí (241 DU - 5 minut) + strečink
Výtah + trh do polo
1+1/ 40kg, 40kg, 40kg, 50kg, 50kg, 55kg, 60kg, 65kg, 70kg (1+0)
Dřep vzadu (atg)
5/ 50kg, 70kg, 90kg
3/ 110kg
2/ 120kg
1/ 130kg, 135kg, 140kgPR!
Benchpress inc cg
4x12-6
Rozpažky
4x12
Biceps s JC vsedě v prodloužení kladivo
3x10
Biceps horní kladka ve zkrácení jednoruč
3x12
Břicho šikmé 5s
---
Luxuus. Trh do polo je takový napůl osobák. Je to nejvyšší číslo, co jsem trhnul do polo s novou technikou. Takže už se skoro dostávám na úroveň, kde jsem skončil s technikou starou. S pořádným hecem bych snad dřepnul 145 a možná, možná i 150  jenomže jsem ve fitku sám a k tomu hrozný posera. Na videu to vypadalo na rezervu. Doplňky super, pěkně na doraz. Už mi ani tolik nevadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
hoď sem vidko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem zařadil volno. Únava byla znát. Tak na to vlítnu zase v pátek :)
Jo jinak jedu dál low-carb. Jenom teda mám dvě velký jídla s přílohou (oběd, večeře), vždycky tak 80-100g sachrů. Celkem asi 4000kcal a 2g bílkovin na kilo váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
Moocho, dlouhodobě tě sleduji a držím ti palce, abys byl zdravý a dařilo se ti, ale myslím si, že s tím atg fakt bulíkuješ a to hlavně sám sebe. Je to hezká hloubka, ale atg to opravdu není, to se na mě nezlob. Nejsem první, kdo ti to tady psal. Neber to prosím jako nějaký hate.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Tady ti ta prdel hezky ustřeluje...auau LS přechod. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Pomane a ty drepuješ lepšie? Schválne, ked budeš v poriadku s rukou, tak postni nejaký ten drepug, bo s tou prdelou to omielaš dookola všade...reálne som videl počas 10 rokov cvičenia v xyz posilovniach minimm ludí s fakt fixovanými áfdami aj v dolnej polohe a pod.
Osobne by som ten drep viac kontroloval smerom dole a tým fixoval viac chrbát a išiel viac z bokov dozadu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Já ta fixovaná záda viděl u Kulíška, to je podívaná.
Turku, už dělám drepung v negativní fázi pomalejší :) přeučuju se to, protože se kolena začala ozývat. A to, co tu vidíte, jsou série na doraz nebo maximálky. Běžně ta technika vypadá o chlup lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
není to tak zlý...cokoli je lepší než moje dřepy, nakladači nikdy neví kdy mě chytat :D sice ten přechod tam je trochu divnej, ale to časem vyladíš :) Budeš závodit v sobotu u nás na Zlobr Cupu? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já ta fixovaná záda viděl u Kulíška, to je podívaná.
Turku, už dělám drepung v negativní fázi pomalejší :) přeučuju se to, protože se kolena začala ozývat. A to, co tu vidíte, jsou série na doraz nebo maximálky. Běžně ta technika vypadá o chlup lépe. |
ako ja ti úplne rozumie, drieš, snažíš sa, o tom to je, poman kade-tade ryje do techniky, tak by som si pozrel jeho extra drepy/ťahy/benče/tlaky na ramená, ked je taký pán fyzioterapeut... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Díky Turku
Dneska jsem trénoval dvě kamarádky, cvičily se nohy, zadky, břicha a mezilopatkáče. Měl jsem to jako nácvik na zítřek, kdy už budu trénovat na tvrdo. Snad to moc neposeru
Jo a při tom trénování jsem si dal břicho a tak 10 MU na kruzích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jo, koukám na to a máš pravdu. Předtím to psal Loudy a pravdu prostě neměl
|
Jedno si zapamatuj. Loudy nemá NIKDY pravdu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|