Když jsi ve Varech a ne v Praze, kde tam cvičíš? Relativně často jezdím na Boží Dar a vždycky hledám tělocvičnu.. Nejčastěji jezdím do Varů do Primy, která mi nejvíc vyhovuje (až na váhy os a kotoučů) nebo do Ostrova do Extreme (ten název je mi podivně povědomý.. )..
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Když jsi ve Varech a ne v Praze, kde tam cvičíš? Relativně často jezdím na Boží Dar a vždycky hledám tělocvičnu.. Nejčastěji jezdím do Varů do Primy, která mi nejvíc vyhovuje (až na váhy os a kotoučů) nebo do Ostrova do Extreme (ten název je mi podivně povědomý.. )..
No v Primě teď jsem na zkoušku zaměstnaný, takže tam nějaký čas trávit asi budu. Jinak ale chodím do Hestie. Jenže to není posilova, ale ubytovna, kde mají ve sklepě takovou malou rambodílničku a já to mám zařízené od známého. Shodou náhod tam mají i odhazovací kotouče, takže se tam dá skvěle vzpírat. Jinde ve Varech si člověk moc nezatrhá.
Akorát jsem teda docela v háji, protože přes prázdniny bude zavřené jediné fitko, kde se dá vzpírat. Asi pojedu dál domácí šmrdling, ale radost z toho fakt nemam
Tak se po dlouhé době hlásím.
Živej jsem, fitko mi otevřeli, tak co víc chtít Sice to dneska nebyla až taková nálož, ale po té pauze to zítra asi stejně ucítím.
Jo a přišla nejtěžší chvíle objemu, pekáč mi zmizel začnu to rýsovat až budu mít 83kg a schované klíční kosti. Na srovnávačce bude určitě krásně vidět, jak mi přibudou horní vlákna koz.
Něco na mě leze, asi potřebuju doktora štěstí pro dokonalé holistické zdraví
Chtěl jsem dát něco lehčího i kvůli tomu, že jsem ještě cítil svalíky z pondělí. U té mrtvoly mi to ale nedalo a trochu jsem naložil. V nejkrásnějším scénáři tam do konce března prdnu 200kg, když se nic nepokazí.
Děkuju, já z toho moc šťastný nejsem. Představoval bych si pro svou váhou trošičku jiný čísla. Ale už se na tom maká a čekám velké pokroky :)
Jinak dneska jsem zase trénoval spolužačky v tělocvičně, nějak se mi ten kroužek rozrostl, už přišly 4 Jenom teda není úplně ideální skládat jeden trénink pro čtyři úplně jiné lidi s úplně jinými problémy. A už drtíme techniku dřepů. Je to úplně základní pohyb a kdo nedřepuje nekaká
Nemoci už se pomalu zbavuju. Včera jsem se přemohl a nešel do fitka. SNAD už zítra budu moc dát nějaké lehčí dřepíky a trhy. Dneska se mi o trzích dokonce i zdálo, bylo to krásné
Každý, kdo jede silový trénink, by tohle video měl vidět. Už o těchto věcech nějakou dobu přemýšlím a teď jsem narazil na toto video, kde mi Eliot přímo mluví z duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru