|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prdka27

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
To me postak vzdycky vola predem a kdyz nejsem doma tak mi tam necha papir a vecer si zajdu pro balik. Zalezi asi kdo jak svou praci bere. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy, jak se před vánoci mají tady v práci všichni tak strašně rádi, přejí si krásné svátky, objímají se a darují nějaký píčoviny. Navíc když po zbytek roku spolu ani nepromluví. Fakt trapnost největší.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
Ty bezcitná hroudo svalů! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Leze mi na nervy, jak se před vánoci mají tady v práci všichni tak strašně rádi, přejí si krásné svátky, objímají se a darují nějaký píčoviny. Navíc když po zbytek roku spolu ani nepromluví. Fakt trapnost největší. |
Jojo To je všude...lidi co se normálně nesnáší si najednou kupujou kokotiny a nabízej vzájemně cukroví. Takový trošku infantilní
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Třeba pak čekají, že ty jim nabídneš klobásu  ....
Sere mě zima, ale aspoň není tolik cyklozmrdů a protivné babky před barákem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Štve mě,že většina výrobků v pixlách má 70% ochranné atmosféry
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | | Štve mě,že většina výrobků v pixlách má 70% ochranné atmosféry |
To je dáno tím, že produkty jsou povětšinou po sesypání do dózy nadýchané a až po čase, co v ní leží (přeprava, skladování), postupně klesají. Ale řada takových, kterých je "v dóze půlka", jsou vteřinu po výrobě plné těsně pod okraj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
Me vzdy pobavej ty reportaze na nove jak si clovek koupi baleni bramburku v ocekavani kolik jich tam neji a je tam pul sacku.... ja osobne teda kdyz si cokoliv kupuju, tak se ridim podle vahy / poctu davek ...a pak me nejaka ochranna znamka nerozhodi :)) prepravce nejsem ze by mi to zabiralo misto v navesu a jak je pixla velka me je jedno :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | | Štve mě,že většina výrobků v pixlách má 70% ochranné atmosféry |
Tak jestli souhlasí gramáž s tím, za co platíš, tak absolutně nevidím problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
Tak chtěl jsem do toho vnést trochu té ekologie. A navíc je větší riziko,že se ti protrhne ta ochranná folia tím jak tam sebou ten prášek hází.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|