|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:17 am Předmět: super věcička |
|
|
tedka fičím na tomto ,
a ráno si vždy říkám to neuchladím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
No to vypadá solidně.
Kolik toho tlačíš denně?
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
To si delas kozy ne :D
A, jenom ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reset

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 10:07 am Předmět: Re: super věcička |
|
|
| Mates-daoc napsal: | tedka fičím na tomto ,
a ráno si vždy říkám to neuchladím
|
To byla cela vyplata ne?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 1:43 pm Předmět: Re: super věcička |
|
|
Nevěděl jsem, kam tento doplněk zařadit, jelikož je to hybrid snad všeho:
MuscleTech: Anabolic Halo
- "all-in-1", tzn. jak proteinová složka, tak sacharidová, BCAA, taurin, kreatin...
- chuť: čoko - chutná moc dobře
- rozpustnost, stravitelnost, prašnost - vše v pořádku
Celkem zajímavý potréninkáč, za mě spokojenost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ciao, chtel bych se zeptat jestli nekdo nezna nejaky NO bez kreatinu, ja vim jen o NOXu od Amixu ano Vasolidatoru. Existuje ještě nějaký? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
Je mi 37 let,pořád přemýšlím zda-li si mám pořídít tribulus buď od extrifitu nebo vemoherb.Nejsou to zbytečně vyhozené peníze?Máte s tím nějakou zkušenost nebo radši vrazit peníze do bcaa a proteinu ?díky za info všem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Je mi 37 let,pořád přemýšlím zda-li si mám pořídít tribulus buď od extrifitu nebo vemoherb.Nejsou to zbytečně vyhozené peníze?Máte s tím nějakou zkušenost nebo radši vrazit peníze do bcaa a proteinu ?díky za info všem |
mam si poridit oktavku nebo golfa? a nebo radsi vrazit penize do seata? dik za info _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
vejdy: určitě do masa :), pokud máš jídlo vyřešené, tak si počti například něco o suplementační pyramidě zde na webu a něco si z toho vezmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
Zdravim,
chci se zeptat jestli nemáte někdo nějakej tip na kvalitni NOčko (jedná se mi hlavně o napumpování a nabuzení na trénink)
Před 3 týdny sem dobral HELLNOX od Extrifitu a nebyl špatnej, ale zase bych zkusil něco jiného. Ted sem měl od NOček pauzu.
Jinak ještě pak další dotaz máte někdo zkušnenosti s Agmatine? (našel sem jen od INFINITE LABS)
A pak se chci zeptat ještě na zkušenosti se solo argininem (dá se pořídit práškový a nebo sou jen tabletové..jak je to s kvalitou)
Díky :P
Naposledy upravil Bjozicek dne ne prosinec 22, 2013 4:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
@Peter Ustinov
Známý měl Seata Toledo,bylo to pro něj nejlepší auto co kdy měl...
@doNny
děkuji ti taktéž za velmi chytrou a vzácnou radu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Bjozicek napsal: | Zdravim,
chci se zeptat jestli nemáte někdo nějakej tip na kvalitni NOčko (jedná se mi hlavně o napumpování a nabuzení na trénink)
Před 3 týdny sem dobral HELLNOX od Extrifitu a nebyl špatnej, ale zase bych zkusil něco jiného. Ted sem měl od NOček pauzu.
Jinak ještě pak další dotaz máte někdo zkušnenosti s Agmatine? (našel sem jen od INFINITE LABS)
A pak se chci zeptat ještě na zkušenosti se solo argininem (dá se pořídit práškový a nebo sou jen tabletové..jak je to s kvalitou)
Díky :P |
Koukni k Lusterovi do logu, ten Agmatin suplementuje nebo mu napiš PM. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | @Peter Ustinov
Známý měl Seata Toledo,bylo to pro něj nejlepší auto co kdy měl...
@doNny
děkuji ti taktéž za velmi chytrou a vzácnou radu...
|
nepochopil jsi, co jsme chteli rict
rict ti neco, to je jako vestti z koule
teoreticky potrebujes vsechno co jsi napsal a soucasne z toho nemusis potrebovat nic
pokud nenapises k cemu to chces, co si od toho slibujes, proc to chces, jaky mas jidelnicek a dalsi a dalsi podrobnosti, tak to bude jenom hadani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|