btw Ustinove s tou troskou si to trochu posral ne? a ano mám 187cm takže proti tobě jsem obr
za tou troskou si stojim
ale mas recht, 12 caku navic je hodne, u tebe by "prijatelne" vypadalo tak 90-95kilo
Jako kdyby přišel nějaký 120kg řízek, a napsal mi tohle tak si řeknu ok :) ale že mi to píšeš zrovna ty, tak to mě pěkně s*re imho možná jde jen o výklad slova troska, ale jako trosku si představuju někoho, kdo má tak 60kg a na sobě ani gram svalů..a ty tak označíš mě, tak to děkuju pěkně co potom ti kluci co potkávám dnes a denně na tréninku, co nemají ani polovinu svalů co já? Ty bys označil jak?
btw Ustinove s tou troskou si to trochu posral ne? a ano mám 187cm takže proti tobě jsem obr
za tou troskou si stojim
ale mas recht, 12 caku navic je hodne, u tebe by "prijatelne" vypadalo tak 90-95kilo
Jako kdyby přišel nějaký 120kg řízek, a napsal mi tohle tak si řeknu ok :) ale že mi to píšeš zrovna ty, tak to mě pěkně s*re imho možná jde jen o výklad slova troska, ale jako trosku si představuju někoho, kdo má tak 60kg a na sobě ani gram svalů..a ty tak označíš mě, tak to děkuju pěkně co potom ti kluci co potkávám dnes a denně na tréninku, co nemají ani polovinu svalů co já? Ty bys označil jak?
(troska má PR na mrtvolu 1x180kg btw )
to PRko mame stejne
tak sorac
proste bych te asi musel videt v reale, podle te fotky vypadas tak na 60 kilo pri moji vysce
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
ty videa uz vypadaji lepe
spolecny trening OK, ale spis bych to videl na neco silove kondicniho, "silove intervaly" a tak
BTW: s padesatkou jsme dal 6 kliku
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
PU: rekl bych ze ti tak prisel z te posledni nestastne nahrbene fotky (oddo ,takhle uz se nefot :-D ) jinak myslim 2 strany z5 ma jiny fotky a na tech forma vypada luxus
E: neni Troska nahodou bukva?.. ze tam sou i nahy baby za tou holcickou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru