_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takhle brousím po netu a hledám motivační videa....
Ta videa jsou vážně umění...
Jak ma na tech dvou poslednich videiich ty nohy
Podle jeho slov tu partii víc procítí.
Domyno Fitness Novodvorská p-4 (má bývalá mnoholetá základna - trénoval tam PAN "Slávek" Květoslav Grobař ...nechával mne cvičit i po zavíračce ...tímto mu MOC děkuju) ...notabene, když něco takového viděl, tak ho s jeho mistrovskou grácií daného zajíčka proškolil jak a co a proč dělat - jemu si nedovolili oponovat v žádném případě :)
...ruku na srdce pánové, kolik z nás takhle začínalo zcela bez zkušeností a přece jsme vytrvali a naslouchaly rad od zkušenějších ...jó to byli začátky ...aspoň je na co vzpomínat
PS: sám jsem tam do těhle mladíků hustil správnou techniku i když odmítli, že to tak jak to dělají lépe procítí...jednomu jsem řekl, že když nebude při cvičení dýchat tak se udusí !!!pořádně se nadechni mladej a se záběrem vypusť plíce !!! chci to slyšet !!! ale myslím, že se styděl "funět" před slečnou naproti
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
to byla jen reakce na přiblbla na těch videích, co mají pocit, že ví všechno a že jsou hvězdy. K tomu mi přišel jako dobrej kontrast ty holky, co fakt makají, mají sílu a ještě u toho dobře vypadají.
holky jsou při cvičení zodpovědnější, nenakládají si na úkor techniky něco s čím nepohnou...
...nedávno jsem sparingoval jedné slečně na benči ... o pár týdnů později jednomu klučinovi
- rozdíl byl markantní:
holka si naložila akorát a jela plynulým a pomalým tempem bez odrážení od hrudníku pěkně poctivě jak z učebnice
a kluk...ten mostoval, končil 10cm nad hrudníkem a nahoře odpočíval - samozřejmě beru na vědomí, že občasný takový trénink dá nový podnět, ale pokud takovouto technikou cvičí každý trénink, tak hold není pomoci no
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
to byla jen reakce na přiblbla na těch videích, co mají pocit, že ví všechno a že jsou hvězdy. K tomu mi přišel jako dobrej kontrast ty holky, co fakt makají, mají sílu a ještě u toho dobře vypadají.
holky jsou při cvičení zodpovědnější, nenakládají si na úkor techniky něco s čím nepohnou...
...nedávno jsem sparingoval jedné slečně na benči ... o pár týdnů později jednomu klučinovi
- rozdíl byl markantní:
holka si naložila akorát a jela plynulým a pomalým tempem bez odrážení od hrudníku pěkně poctivě jak z učebnice
a kluk...ten mostoval, končil 10cm nad hrudníkem a nahoře odpočíval - samozřejmě beru na vědomí, že občasný takový trénink dá nový podnět, ale pokud takovouto technikou cvičí každý trénink, tak hold není pomoci no
To já teda, co jsem zatím viděl cvičit jakoukoliv holku, tak jela bench stylem, že pohyb dolů končila asi 10 - 15 cm od hrudníku
Záleží jestli ty holky začly cvičit samy nebo s někým, já jsem svojí učil od začátku bench na dotek (pravda, dráha nebyla moc dlouhá :D)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Ja z toho kluka nemuzu. 10 a pul minuty zvaneni o nicem
"vemu kus vody..."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ja z toho kluka nemuzu. 10 a pul minuty zvaneni o nicem
"vemu kus vody..."
JJ tohle video totálně rozsekalo i mě :) hlášky typu " Co já bych za to dal kdybych měl takový recept před třemi lety " no nevím kolik jemu let ale před třemi lety mu maminka ještě nedovolila vzít nůž do ruky ? nebo nemohl zapínat sám plyn? Jedním slovem demence . . .
- rozdíl byl markantní:
To já teda, co jsem zatím viděl cvičit jakoukoliv holku, tak jela bench stylem, že pohyb dolů končila asi 10 - 15 cm od hrudníku
já jsem teda zatím v běžném fitku viděla benč jet dobře hodně málo lidí...a to dokonce i v tom našem, kde mají poměrně dost často možnost vidět, jak má benč vypadat
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru