|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak budiž ... aplikaci používej, když tě to motivuje, ale soustřeď se na techniku provedení kliku a ne na to, abys "odklikl" na mobilu klik (:D kurva to zní divně, ale snad mě chápeš) ... a ty dlouhý tréninky snad časem (do tejdne) usoudíš, že jsou k hovnu a začneš cvičit EFEKTIVNĚ :) |
Dlouhý tréning - to co chci odcvičit prostě ODCVIČÍM. Pokud to zkrátím tak odcvičím méně, takže jsou dva pohledy:
a) začnu cvičit EFEKTIVNĚ, jak říkáš a proti tomu nic nemám
b) druhá intepretace - vzdam to, že se vytrénuju tak dobře, abych to zvládal dostatečně rychle
Vnímam to však více jako b) než jako a). Navíc se tu pořád bavíme de-fakto o jednom cviku . Mimochodem prvně asi 8 hodin, minule 5h:45m a nyní to nechci zakřiknout, ale pod těch 5h bych to mohl stlačit Uvidíme jak moc budu degradovat.
Mimochodem tenhle cvik je vlastně obrácenej klik a pořád a s těma klikama mam tu vsázku o kofolu, kdo dá více než 200kliku v kuse. Což je den z těch duvodu, proč zrovna tohle držím "so highů a holdám s tím pokračovat. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ttby
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | | Grimley napsal: | | Tak budiž ... aplikaci používej, když tě to motivuje, ale soustřeď se na techniku provedení kliku a ne na to, abys "odklikl" na mobilu klik (:D kurva to zní divně, ale snad mě chápeš) ... a ty dlouhý tréninky snad časem (do tejdne) usoudíš, že jsou k hovnu a začneš cvičit EFEKTIVNĚ :) |
Dlouhý tréning - to co chci odcvičit prostě ODCVIČÍM. Pokud to zkrátím tak odcvičím méně, takže jsou dva pohledy:
a) začnu cvičit EFEKTIVNĚ, jak říkáš a proti tomu nic nemám
b) druhá intepretace - VZDAM TO, že se vytrénuju tak dobře, abych to zvládal dostatečně rychle. A vzdávat se není dobrá cesta.. k čemukoliv
Vnímam to však více jako b) než jako a). Navíc se tu pořád bavíme de-fakto o jednom cviku . Mimochodem prvně asi 8 hodin, minule 5h:45m a nyní to nechci zakřiknout, ale pod těch 5h bych to mohl stlačit Uvidíme jak moc budu degradovat.
Mimochodem tenhle cvik je vlastně obrácenej klik a pořád a s těma klikama mam tu vsázku o kofolu, kdo dá více než 200kliku v kuse. Což je den z těch duvodu, proč zrovna tohle držím "so highů a holdám s tím pokračovat. | _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
Radši nechci vidět ty kliky, když jich je 200 v kuse :) to je vždycky o hovně....
Jinak když si chci poctivě procvičit kozy a nepotřebuju ohromovat počtem kliků, tak jedu tak, že dole podržím 2-3s a pak jedu pomalu nahoru ... udělám jich takhle 15 a jsem rád :) tyhle soutěže na vysokej počet opakování je k ničemu :) ..technika je pak úplně v hajzlu a je to o ničem :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
Takže představa jak asi vypadam nyní, břicho vtáhnuté a jinak se (zatím snad) ukazovat
nechci. Takže plním slib ačkoliv je to tedy z mobilu baterky do fotáku jsou buhvákde
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
no vidíš, měl jsem tě za rachytickýho kostlivce... něco tam máš :D ... tak se prober a začni cvičit jako chlap a nevymejšlej píčoviny _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 1:39 am Předmět: |
|
|
Cvik: ležení na zemi a zvedání jednoruček nahoru a k tuknout sobě (kdyby někdo věděl jak se to jmenuje, nezlobil bych se) jednoručky 2x+14,4kg nahoru: 1312x
Nyní na 39 serii , minule na 43 serii.
Počet opakování v sériích nyní:
(50,47,46,44,42,40,40,40,40,40,39,40,39,36,36,35,34,33,34,33,32,32,30,30,30,29,29,29,28,28,28,27,28,27,27,26,26,24,14)
Počet opakování v sériích minule: (42,43,42,37,38,38,39,38,36,38,36,36,36,33,33,32,32,32,32,31,31,30,30,30,29,27,28,27,27,26,25,26,25,25,25,25,25,25,24,24,18,18,18)
Čas nyní: 4 hodin 32 minut
Čas minule:5 hodin 45 minut
Na serie lepší o 10% Na čas o 26%
Výborný, včera jsem si docela dal v klicích na bradlech, takže jsem váhal jestli vůbec dneska něco. Ale nacpal jsem to tam, uf! Čekám, že i příště budu lepší, pokud den předtím nebudu cvičit ;)
To by bylo, abych to časem nedal třebas za hodinu a ostatní tohle mé cvičení přestalo dráždit _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
Dnes sice 3tí cvičení bez denní přestávky, ale musim to synchronizovat s jinými aktivitami, takže než mi ujede vlak:
Bicepsovy zdvihy s jednoručkama 14,4kg - pauza 60s:
Aktuální počty v sériích: (9,9,9,8,8,7,7,7,5,5)= total 74 , poslední serie 30s
Minule počty v sériích: (6,8,8,7,6,6,6,5) = total 52
Zlepšení na seriie i na celkovej počet +42%. minule to bylo prvně s touhle váhou. Takže postupně tam tlačit více a více - příště přidat serii.
Přednožování na bradlech +x4 kolena - pauza 1:45s, poslední serie 45s
Aktuální počty v sériích (16,15,15,15,14,13,13,13,12,12,12,12,12,11,9)= total 194
Minulé počty v sériích (14,14,14,14,13,13,12,12,11,11,11,11,11,11,10) = total 182
Fajn +6,5% při stejném počtu serii. Ještě jednou do 200 a pak trénovat a trénovat a už to nebudu zvedat.
Víc, nic - musim stihnout vlak. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 1:22 am Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Docela by mě zajímalo, jak se odtučňuje břicho tisíci kliky, kde si vůbec takové "algoritmy vyčetl"? Možná to začni psát i do Matlabu s grafy a tak, bude to ještě zajímavější :D |
Ha, jsem nějak přehlídl, snažím se reagovat na vše, pokud někdo vysloveně nerejpe. Už jsem to tu psal - so prosinec 21, 2013 10:48 pm (nevim jak hodit link na konkretni post s takovýmhle apachem mod_rewritem).
Jinak s klikama jsem se na nějaké vysoké číslo dostal jednak, že jsem hrál tu hru na mobilu, ovšem na těch prvních levelech, to ze začátku bylo cca 12 kliků i méně. Což mi přišlo fakt málo , takže jsem to začal hrát 12x - prvně nejlepší možná kola a pak jsem postupně ustupoval na nižší, jak jsem byl vyflusanej. Ke konci (jako vubec hraní téhle aplkace) jsem končil s levelem, kde bylo cílem dát 100kliků (45s pauzy 8 serii, poslední serie 25). A tim jsem přestal, další level jsem nezvládl (120 - 45s pauzy, 8 serii, nedotlačil jsem poslední serii s požadovanými 30tí kliky, maximum tak 27 - po 90 během pár minut už to tak easy neni) a žádnej mezilevel tam neni :/ Svým způsobem stagnace. Takže jsem začal dělat kliky po minutě (nyní) tak jak chci, a každé další cvičení zvedam počet i serie, jak jinak. Až ten začátek bude relativně odpovídat tomu kolu s 120, věřím že se vrátím zpět k mobilu a budu pokračovat ;) doufám. A mam v plánu hrát to i se zátěžovou vestou.
Růst počtu kliků (a cviků obecně) je pro mě důležitý, nedokážu si odpustit ten energy drink. A muj odhad je, že takových 1000-1200 kliku je třebas na jeho vypálení (podle toho, kterého). Takže je třebas vytunit tělo, aby to lehce umělo vypálit + něco navíc na bonus. Nicméně energy drinky omezím. V lednici už jich moc neni ;) Škoda, že mi jich zase pár přinesl ježíšek :D _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
nejak to tu usnulo
jenom abych te postouchl, kolik udelas za minutu anglicaku??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
Dneska to nevypadalo na cvičení, ale co vzal jsem Monstra, zkusil se přitáhnout a když
jsem zjistil, že to má smysl, tak šup:
Přítahy redukce pauzy: písnčka->2:45+overhead, poslední 45s
Aktuální serie: (4,4,4,3,3,3,3,3,2,2,2,2,2,1)= total 38
Minule serie: (4,4,3,3,3,3,3,3,2,2,2,2,2)= total 36
+5,5%.
Jinak serie cca stejne jako minule a s kratší pauzou, fajn!
Pull down 2x5 - po minutě (novinka, postupně navyšovat)
Přednožování na bradlech, pauza 1:45+ (1/2overhead), poslední dvě serie 45s
Aktuáně serie (16,16,16,16,16,15,14,14,13,13,13,13,13,9,8)= total 205
Minule serie (16,15,15,15,14,13,13,13,12,12,12,12,12,11,9)= total 194
+5,6% , počet serii stejně.
PŘÍŠTĚ: Začínat 17ti, poslední dvě serie jsem dal po 45s, bylo jasné že vysněných 200 nedám na jednu serii, a na dvě s kratší pauzou v pohodě. Takže tohle už hodlám jen zlepšovat a krátit pauzy - 200 a místo navyšování přijde nějakej další cvik.
Kliky na bradlech - FAIL
tak jsem vyskočil do sporu, zjistil jsem jak všechno to bolí z minula a zase jsem seskočil..
Bicepsové zdvihy - jednoručky 14,4kg, pauza 60s, poslední dvě 30s
Aktuální serie (10,10,10,8,8,6,6,6,5,5,4,3)= total 81
Minule serie (9,9,9,8,8,7,7,7,5,5)= total 74
+9,4% , na serie stejné jako minule :/, přidal jsem 2 po 30s.
PŘŠÍTĚ: Přidat další serii či serie a určitě začínat 10tkou na začátku.
TABATA - moje první  , řek jsem si, že to zkusim a vybral jsme si přitahování jednoruček ke bradě (14,4kg) po sériích:
(15,14,9,8,6,7,6,7,6)
Co mi nikdo neřekl, tabata vyžaduje mikrofon, 8 serii se nedá pamatovat, když má člověk vycáklej mozek ze cvičení a zapsat to za 10s je docela hard. Navíc by ideálně měl člověk v rámci pauzy držet tu čínku v pazourách.
Co zítra nevím, rád cvičím tricepsy a ty toho mají asi dost na hodně dlouho, takže asi chůze a hodlám vyzkoušet nějaké nové cviky, abych je tam přiřadil, zítra nějaká feasibility study. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
Petr:
Ahoj, vím, že jsme se bavili to tom, že bych zkusil těch 15 dřepů a 10kliku každou minutu, tak nějak jsem na to neměl chuť - vlastně se ted dost dobře necejtím ani na těch 10kliku. Dneska jsem cvičil přednožování na bradlech a cítil jsem tricepsy už jen v tom jak jsem o ruce zapíral tělo :ú Nicméně chtěl jsem to postupně přidat (na konec tréningu, aby mi to moc nevadilo), třeba pár kol a postupně to navyšovat.
O angličácích nevím, že jsme se bavili (mimo toho WOD, které posílal rejpal Spam a které mi pořádá odpískává přítahama), ale odpovím, že naposledy kdy jsem je zkoušel jsem jich dal asi 8. Přestal jsem to dělat, je to určitě fajn cvik na procvičení těla, ale zjistil jsem, že nejvíce práce mi dává zůstat na místě a neputovat po bytě a koordinace pohybu, než ten cvik jako takový. Myslím, že jich dám více (asi ne moc, ale netroufám si hádat), ale ověřených mam 8.
Ale určitě se dostanou na řadu, časem. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
Nejsem rejpavej, jen nesnáším určité typy lidí, kteří si nenechají poradit, vědí vše nejlíp a kdoví co ještě a nakonec z nich vyleze, že udělají 8 angličáků za minutu například. To je vše a naprosto přesně mě to říká s kým mám tu čest.
A trošku nechápu tuhle větu: "že bych zkusil těch 15 dřepů a 10kliku každou minutu, tak nějak jsem na to neměl chuť - vlastně se ted dost dobře necejtím ani na těch 10kliku"
Doufám že těch 10 kliků je jen blbá sranda. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|