|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | co je lepší večer než Přečíst TOTAL RECALL |
Ode dneška začínám s pravidelným večerním čtením Total Recall
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Vlna dárků total recall mě donutila si stáhnout do iPadu taky ..sice v angličtině, ale to neva  taky vesele čtu už _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:14 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Mě by spíš zajímaly výdaje za měsíc za suply a stravu |
Pokud chci tenhle sport dělat na nějaky urovni, musim si takovéto věci zařídit tak aby pro mě nebyli přítěž..hlavně ty výdaje které kulturista raději nesmí počítat :D Je to práce navíc, ale ta práce navíc co proto uděláte z vás dostane tam kam chcete... ta věc navíc vám plní sny.. Což mluvím o začátku než jsem si právě uvědomil jak moc vás kulturistika ovlivni musí to být co nejméně v negativním smyslu (výdaje) abyste ji milovali
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:15 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Kurňa ty ramena při tom back double bicepsu jsou neuvěřitelný |
Ja jsem Karlkanase viděl v březnici v rozcvičovně a naživo je to uplně jinde než co má tady na fotkách. Obrovský nohy a prostě celej velkej, ale zároveň estetickej.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
27.12. Lehke A v EAGLE Fitness Praha
strečink..to jak sem rozlámanej a bolavej celej toe neuvěřitelny :D
To protahování bolelo šíleně, ještě mam hroznou svalovku všude
Tak sme to ale hecli pořádně a dali bombovej trénink
Hammer prsa středy:
2x20x50kg
2x15 - 7op extra pomalá s kontrakcí a zbytek rychlá
2x12 - 6op to samé
1x8 > max
2x6 > max... křeče šílené v prsou
Hammer na horní prsa :
4x10 extra pomalé > 4x maaaaaax
Rozpažky na zemi s jč :
2x15x9kg
3xmax x 12,5kg - prsa už totálně selhávali...
Francouzsky tlak s ez na uzko na rovné lavicy:
1x20x30kg
2x15x35kg
2x12x40kg> max x20kg
1x8x45kg > 7x20kg
1x7x45kg > 6,5x20
Kladka A na triceps :
4xmax
Předkopy : ( nějaky čísla tam měli tak sme se orientovali dle toho :D )
1x20x120
1x15x180
1x12x210 stopka
2xmax x 250 > 120max faaail
1x6x300 full > 8x150
Hackeny:
6xmax
ja už fakt nevim, bylo to na takovych tech hackenech jak vypadaj jak stroj na lytka, maji to malokde, a je to fakt masakr... no jeli sme 6 serii do maxima, do takovyho maxima že sem z toho stroje jenom padl na zem
Furt jsme pridavali kotoucě a taková skvělá pumpa která byla z tech strojů + ukázková technika je to prostě něco uplně jiného na tom trénovat
Po treninku menší koma asi, odplazili sme se do šatny poslali tam 15 tablet bcaa a hurá na dvojitý kung pao, dnes si ho rozhodně zasloužíme..
Někdy natočím nějakou serii at vidíte jak podle mě vypadá selhání a tvrdej trénink  Jdu navařit, a spát...v 8 hodin ? :D hmm tzn. ze sem tech 120kč nevyhodil z okna
Po tréninku abych to nějak podpořil sem tam postupně od 16:00 poslal , 2xkungpao 120g ryze, 220g svickova 150g ryze , 50g kukurice, 300g losos, 150g ryže, celejj ananas, banán, avokádo, 250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | jari napsal: | Kurňa ty ramena při tom back double bicepsu jsou neuvěřitelný |
Ja jsem Karlkanase viděl v březnici v rozcvičovně a naživo je to uplně jinde než co má tady na fotkách. Obrovský nohy a prostě celej velkej, ale zároveň estetickej. |
Díkes za uznání Že jsme nehodili řeč ? :O trénuješ často u Petra v Praze ? Jdu tam zítra na 18:00 na trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Já jsem spíš trojbojař, ale cvičím kulturisticky a jde mi i o svaly a za rok dva bych chtěl možná taky zkusit prkna. Já jsem jel pomáhat kámošovi co závodil v 70tce a podívat se, jak ty závody probíhaj. V tý rozcvičovně to bylo takový hektický a každej měl svý práce se sebou nebo se svým závodníkem.
Já trénuju ve Sporting Apis Praha kde máme klub sil.trojboje. U Pevana v Karlíně jsem byl na společnym tréninku s kámošem. Někdy se určitě ještě zastavíme, tak bych dal vědět.. jinak to fitko mi super sedlo (jen mi tam nevyhovovaly velký osy) a Pevan mi přijde fakt jako sympaťák.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Kaňasi, parádne tréningy a strava bombová, toto je objemovka jak má byť, veľmi dobre si sa so skvelým drivom pustil do prípravy po súťaži, toto obdobie ťa posunie pekne vpred, radosť čítať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Sice mě zajímají spíše CFtove logy, ale když koukám na tvé výkony..klobouk dolů, budu sledovat ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
1ted

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 11:06 pm Předmět: smekám |
|
|
Já zas smekám před těma váhama. Nedaří se mi držet krok. Dneska jsem se lámal pod MT 150 kg 3x10 opakování a měl jsem toho plný kecky. Čekám že se stane zázrak a doženu tě. _________________ BP-140,MT-205,DP-200
TRH-90,NADHOZ-120
OHS-3x 100
ANGIE 20`40`,GRACE-4`,ISABEL-4`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|