Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:12 pm Předmět: seeya - koniec logu
Pocas beara si budem pisat log pretoze potrebujem mat pri rutine v treningu poriadok. Poslednych par mesiacov som cvicil v posilke 1x za tyzden takze toto bude asi dost napor. Odhadujem cele toto moje buduce snazenie na 2 mozno 3 mesiace.
predbezna schema vyzera takto:
nedela:
mrtvola 5x5 alebo menej - tu som si najmenej isty co s tym, tazko , stredne tazko.
bench bear
bradla lahko vv
zhyby lahko vv
bajseps, chcem zacat cvicit pravidelne, stredne
streda:
legpress bear
bulhary stredne
zhyby bear
rozpazky lahko
jc sikma lahko
piatok:
bench bear
zhyby bear
jc v sede lahko
pullover lahko
rozpazky/zapazky/kubanske lahko
pritahy podhmat lahko
Zdravotne obmedzenia: stale to iste, nefunkcna hypertrofia, neschopnost prijmat prilis vela bielkovin, pridali sa problemi s krcnou chrbticou za co moze z casti posilka a vykrucanie krku pri tlakoch na ramena a z casti kazdodenne sedenie pri pocitaci (praca)[/s]
Naposledy upravil seeya dne ne květen 18, 2014 7:20 pm, celkově upraveno 5 krát
Nechceš zařadit na pár týdnů adaptační trénink na vyšší objem v Bearu? Pokud jsi doteď cvičil 1x týdně, nechci malovat čerta na zeď, ale ten objem v Bearovi ti roztočí kolečka tak, že se ti rozsvítí červená kontrolka na palubovce. Viděl bych to na 2 týdny po 2 trénincích za týden, klidně full body s neustále navyšovaným objemem a další 2 týdny split horní a dolní půlka případně push a pull dny taktéž s navyšovaným objemem.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
dufam ze ako adaptacna faza postaci samotne podseknutie vah. Keby som sa citil zle tak to samozrejme nebudem lamat cez koleno ale verim svojej intuici ze to dam.
5 x prevratenie pneumatiky neznamej hmotnosti heh..funky
vyklus:
7min 10kmh
3min 15kmh
cele to trvalo prilis dlho, budem to musiet trochu osekat, takze najblizsi sobotny (nedelny) trenal bude lahsia mrtvola aby mohli byt kratsie pauzy, aj tak mi to do beara nezapada, vyhodim bradla - po tom benchi mi to pride ako zbytocnost, zaverecny vyklus necham na 5 minut bez zrychlovania, vypustim saskovanie s pneumatikou.
Naposledy upravil seeya dne so prosinec 28, 2013 6:28 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
dobre si cital, zial drepy ani neuvidis, na drepy som uplne rezignoval. Vzdy ma z nich zacne bolet niektore rameno a technika vzdy stala za hovno.
Snad keby sa nasiel nejaky fakt dobry trener co by sa ma to pokusil naucit tak budiz..
Budem si musiet vystacit s behanim, legpresom, bulharmi a z casti aj mrtvolami.
hehe, rozumiem ti, ale ja nad tými drepmi raz zvíťazím!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zhyby bear:
5vv+5
5vv+5
12x5vv prekladane v superserii s legpresom
Jc na sikmej 6x6x26
Bulhary (fakt paradny cvik):
3x10vv na kazdu
Rozpazky:
4x7x12
Vyklus:
15min
Krize este rozbite z mrtvoly, inak prijemne..dost sa ale ukazuje ako biedne som na tom s objemom pri zhyboch, tie posledne serie som sa uz nesmial. Inak fajn, trochu svalovka na cicky.
Po treningu bigmack s coko shakom heh (eat clean)
zhyby bear:
5xvv
5xvv+8
5xvv+8
15x5xvv v superserii s benchom
pullover:
8x20
8x20
8x20
tlaky v sede ramena jc:
6x26
6x26
6x26
6x26
pritahy v predklone s vc podhmatom, nadhmatom:
4 serie 80-90
3 x otocenie pneumatiky :)
kubanske netlaky:
3 serie
vyklus 7 min
Tie pritahy asi vyhodim nabuduce, nemalo to absolutne ziadnu uroven po zhyboch.
Dnes aquapark s deckami takze som bol v posilke z tej teplej vody trochu jak blato, po obede 2 hodiny slofik, potom pizza...dolce vita
Inak v tejto posilke su aj kruhy takze zacinam poskulovat po muscle up-e ale najskor niekedy po bearovi to zacnem skusat.
paráda, že opět píšeš, držím palce, ať tu rutinu doladíš, ono první trénink a hned 5x5 170 kg na mrtvole... super výkon. a ty kliky na hlavě jsou taky pěkné... zvláště, když jdeš do mínusu, což by mě ani nenapadlo
mrtvola nepatri do bear rutiny, ta je len pomimo a cvicil som ju pravidelne takze ziadny prvy trening. Tu ani neplanujem nejak prihadzovat
A tie kliky su super, z deficitu je to velmi vyzivne, skoro ako military. Ani polovicne z urovne hlavy nie su zle. Odporucam :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru