|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Humanic145

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Moocha napsal: | Ustinove, tak se hecni a zkus dřepy se 100 do max. Určitě sám sebe překvapíš. Já se včera taky překvapil |
osobne nemyslim, ze by jich bylo vic nez pet, me proste tezke vahy nejdou |
Se stovkou jsem dřepoval po 25 i já a to nohy cvičím jednou za pět let...teda teď interval prodlužuji jako politický protest
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
No byl bych radši kdyby si ji zneuctil ty a ne ten její boyfriend :D. Každopádně to zkusit můžeš. Já to dal cca do 3/4, přistě to padne celý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | No byl bych radši kdyby si ji zneuctil ty a ne ten její boyfriend :D. Každopádně to zkusit můžeš. Já to dal cca do 3/4, přistě to padne celý... |
jestli ty jsi dal 3/4 tak ja skoncim nejdal v pulce, kolik ze tam ma? 60kilo? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
19.12.
rano
9,5km....50,30
Obed:
5x1x85 PC+PP
5x3x75 PC+PP
15x pritahy JC 42kg
15x bradla BW
5 kol
15x rozpazky 12kg JC
15x mohamedani
4 kola
B/T 3 kola
beh rano hardcore, po popnacce za tmy, bruselni v bahne, lahudka
odpoledne uz to bylo tezke, ani jedna snadna serie
od druheho cviku kyslikovy dluh jak schodek ve statnim rozpoctu
ale vcelku pekne napumpovani, tricko na zdimani a sila se drzi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 9:12 am Předmět: |
|
|
30.12.
snidane
WOD "LINDA" (aka "3 bars of death")
10-....-1
Deadlift 1 1/2 BW............115kg
Bench BW........................75kg
Clean 3/4 BW...................60kg
Time: 41,30
5xHSPU
10sx shyby BW
15x zvedani panve
3 kola
nejak po roce (?), zlepseni cca 17 minut
brutus, fontanka
pak uz jenom na dojezd, na shybech uz jsem sakra dlouho nebyl takhle vystaveny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Tohle je asi jedinej WOD, kterej plánuju někdy vyzkoušet. Ale ještě potřebuju krapet zesílit, takže tomu dávám tak cca 1/2 roku. Akorát nevím, jestli to mám odjet doma s jednou osou nebo skočit do SPC.
Ty to jezdíš se třema osama nebo to přehazuješ? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 01, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
1.1.2014
15min orbitrek+veslo+kolo
trhy up to 5x32
WOD 15-12-9-6-3
Premisteni+vyraz 60kg
Shyby
Bradla
Time:17,30
10x upazovani 14kg
25x sed leh
4kola
3x10 B/T 14kg
dneska rano to bylo jako z filmu o zombicich
do posilky jsem vyrazil v sest a krom dvou taxiku a jedne pani co vencila hafana jsem jich potkal asi deset
vubec se mi nechtelo cvicit, tak jsme vzal to zahrivani vazne, dokonce se mi to zalibilo
WOD vrazedny, chybela motivace, takze jenom trpeni, fontana a kyslikovy dluh
ale vicemene spokojeny, verim, ze s motivaci bych to pod 15 minut stahl
CILE do ROKU 2014:
konecne dat nad hlavu 90kilo a zatahnout 150 na mrtvolu
planuju se soustredit na silove dynamicke treningy a vytrvalost, takze omezim serie, kde bude vic nez tri opakovani a mene nez deset (pokud to nebude ve WODu), silove serky budou po intervalech a vsechno ostatni v SS
uvidime, kam se dostanu rekneme do prazdnin, pak to bud prehodnotim nebo budu pokracovat dal
BTW: vsem, co se obcas nakouknou, preju, aby v roce 2014 udrzeli stihlou linii a tucne bankovni konto, ne ze to popletou jako ja loni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
4.1.
po nocni
5 min kolo
10min orbitrek
10min veslo
5 min kolo
snatche up to 5x32
"intervaly"
9x3x75kg (BW) premisteni a vyraz
6x9xBW shyby
6x10 AB roller
dneska zadna sila, tech serii s velkou bylo 9 a zbyle tri uz jenom jednotlive opakovani, bylo to vic nez na krev, shyby silene, kolecko do kreci
parky k snidani jsme citil jeste ve sprse _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|