|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
| ttby napsal: |
Ohledně padání s vestou - určitě jsem si to chtěl zkusit, minimálně se v ní přitáhnout, či se v tom pověsit. Ok, tohle asi nemusím dělat pokaždé . Až budu umět 7-8přítahů, tak ten jeden s tou vestou také dám ;) |
osobne doporucuju namaknout se co nejdrit na tech 10-12 shybu
a tomu venovat veskerou regeneraci
a teprve pak pridavat
a nejezdit vic nez 5 serii od kazdeho cviku s pauzou rekneme tri minuty _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
Ja obdivujem Petrovu trpezlivost
tbby: ked este trosku zamakas, bude z teba legenda ako Popshoit alebo Rando. Ja ti drzim palce! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
Kde je vlastně popšitovi konec?  po tý soutěži asi emigroval ne ? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
Odtialto zmizol, ale pred casom bolo mozne najst na YT jeho videa. Odhliadnuc od priserneho rapu tam mal benchovacie video a aby som bol fer, odtlakoval fakt solidnu vahu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ttby napsal: |
Ohledně padání s vestou - určitě jsem si to chtěl zkusit, minimálně se v ní přitáhnout, či se v tom pověsit. Ok, tohle asi nemusím dělat pokaždé . Až budu umět 7-8přítahů, tak ten jeden s tou vestou také dám ;) |
osobne doporucuju namaknout se co nejdrit na tech 10-12 shybu
a tomu venovat veskerou regeneraci
a teprve pak pridavat
a nejezdit vic nez 5 serii od kazdeho cviku s pauzou rekneme tri minuty |
Co jsi provedl s tou tvou krátkou pauzou? Ještě nedávno jsi mi vyčítal písničkovou. Je přavda, že písnička je delší, ale zase ne o tolik. Nebo myslíš pauzu mezi cvičeníma? Jinak naposled jsem sundal pauzu na 2:45 a dobrý.
"a nejezdit vic nez 5 serii"
Až mam v plánu i postupně měnit počet serii, tak cca 5 je imho dost málo (na bicepsových zdvihách jsem dělal vždy 8, ted jsem přidal novou váhu tak je to lehce více). Každopádně otázka zní jak to myslíš, protože já považuji za velice odlišené jestli řekneš 5serii od jednoho cviku a dotyčnej zařadí bisepsové zdvihy + kladiva + EZ čínkové zdvihy+scottovu lavičku. Tak je to 5x5 cviku na jednu partii. Pokud, ale doma EZ ani scottovu lavičku nemam a dejmetomu mam šanci cvičit jen některé cviky a ne vždy na jednu partii více - i v tomhle případě říkáš pouze 5?
Ohledně schybu mam v plánu to prodlužovat na 50 shybu i za prodlužování serii. A pak se snažit to smrskávat, až to zvládnu za méně serii. Možná to nebude tak výkoné jako to Tvoje
---
Mimochodem dejmetomu, že bych cvičil 5 serii na ty shyby - pak budu mit kratší regeneraci, při tomhle loadu navrhuješ cvičení kolikrát v týdnu? _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
[quote="ttby"]
pokud zkratis pauzu na 2,45 tak je to OK, ale pamatuju, ze jsi psal neco i o sesti minutach, a to NE!!!
5 (pracovnich) serii na cvik
(ale zohlednuju to, ze je pyramida, kolik cviku by jsi "mel" jet na kazdou partii)
k tvemu teoretickemu prikladu: pokud das pet serii shybu, k tomu 5 serii na bradlech, pridas 3 serii kliku ve stojce a 5 serii drepu na jedne noze (na kazdou nohy, takze dohromady deset) tak to muzes jet v pondeli, stredu i patek
casem muzes variovat s intenzitou, kdy treba v pondeli to bude 5x10, streda 5x8 a patek 5x12
tzn. pondeli a extra patek se budes snazit a stredu si das jenom "light" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
[quote="Peter Ustinov"] | ttby napsal: |
pokud zkratis pauzu na 2,45 tak je to OK, ale pamatuju, ze jsi psal neco i o sesti minutach, a to NE!!!
5 (pracovnich) serii na cvik
(ale zohlednuju to, ze je pyramida, kolik cviku by jsi "mel" jet na kazdou partii)
k tvemu teoretickemu prikladu: pokud das pet serii shybu, k tomu 5 serii na bradlech, pridas 3 serii kliku ve stojce a 5 serii drepu na jedne noze (na kazdou nohy, takze dohromady deset) tak to muzes jet v pondeli, stredu i patek
casem muzes variovat s intenzitou, kdy treba v pondeli to bude 5x10, streda 5x8 a patek 5x12
tzn. pondeli a extra patek se budes snazit a stredu si das jenom "light" |
Pravda, když jsem cvičil po písničkách (už jsem to teda téměř všude vykydlil). Ovšem cvičení po písničkách mělo zase tu výhodu náhodné pauzy, 6min bylo tak maximum. Ale pak tam třebas padlo nějaké intro do alba s dvěma minunama i méně. Pochopitelně podle alba ;) Když se mi staly dvě extrméně dlouhé za sebou či i krátké, tak jsme to pochopitelně přeskočil.upravil. Ale nebudu lhát, že když jsem toho měl dost a přišla delší písnička, že jsem si ji neužil. Každopádně nyní 2:45 a nemělo to nějak velkej vliv na výkon. Takže přemýšlím i o nějakém dalším krouháním, třeba po 5skundách.
Ohledně těch 5serii - když vezmu ty schyby tak i na těch mejch dejmetomu 12 serii po 3. To zvládám do dvou, max třech, dní zregenerovat - ve smyslu, abych to dokázal zopakovat nebo být lehce lepší.
Já jsem nějaké články pochopitelně četl, problém je, že jsou to ideální případy - pondělí, středa, pátek cvičt muže někdo kdo je opravdovej našenec a věnuje tomu hodně. Nemám s tím problém, ale pochopitelně ve frontě to nemá přednost, přijde kamarád že chce jet na kole a jedem. Což vyžaduje řízení - jednak musím být na kolo v pohodě (žádné dřepy 3 dny předem, žádné ruce den předem..) a druhak mi zaplácne jeden-až dva dny. Tím, že cvičím doma - mužu kdykoliv, kdy se na to cítím. Taktovat to přesně na dny se mi nechce. Ne vždy mohu o víkend a jsou zase týdny kdy mohu jen o víkend.
Jasně že chci výsledky, ale musí mi to bavit - když budu cvičit efektivně a správně ale budu něco jako "otrok, přesně stanovených dat a serii", tak mi to pochopitelně přestane bavit. Ted si třeba myslim, že mohu být s regenerací lehce pozadu - než začne práce, začnu si dělat nějaké certifikace apod. Nebude tolik času, nebo to bude opravdu nahodilé. Cíl je odtučnit, zlepšit se /což se děje/ ale pořád cvičení není to co mi živí ani nic včem myslím, že bych mohl někdy nějak vynikat. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Jinak si myslim, že nejvěší vliv na moji postavu nebude mít změna cvičení, ale změna stravy - právě jsem si otevřel Monster Energy. Poslední 4 mam v lednici. A pak přijde zbavení těla 40g-160g cukru denně ;) Věřím, že to bude pecka jako nic jiného _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
proc nejdes do gymu a nedas normal trening?
je paradox ,ze se to jmenuje ripper ,ale moc ripped po tom asi nebides :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
no to je super, ale to jsi do svych !vypoctu" mel zanest taky, ze nekdy mas pauzu mezi treningem urcite partie dva dny a nekdy tyden
BTW: proc nesmis 3 dny pred kolem drepovata cvicit ruce (ktere jsem ti mimochodem schvalne ani npsal?) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | proc nejdes do gymu a nedas normal trening?
je paradox ,ze se to jmenuje ripper ,ale moc ripped po tom asi nebides :-D |
Myslím, že se to finančně ani časově nevyplatí, alespoň na té """úrovni""" co jsem já, možná se slovem "zatím". Spíše jsem se rozhodl navyšovat pomůcky co mam doma. Na cestě je velká čínka, kettlebell a kolečko (někde snad už odeslané). Mam vestu, nakládací čínky, bradla s hrazdou, zátěže na kotníky atd. Myslím, že když tam časem přihodim lavičku na benc s motýlkem, překopováním, zakopávání a scottovou lavičkou, že mi to stačí - alespoň dočasně.
---
Ad ripper - ripper je ten žlutej a je to jeden z nejlepších monstru ;) Nicméně už mam jen kahosy a už jen 3,5. A ty maj cukru podstatně méně. No a čekám, že až dojdou, že se postupně teda zbavím závislosti. A od toho si slibuju hodně.
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
ty vole, co furt resis?
od zacatku ti pisu, ze na procviceni celeho tela ti staci shyb, klik (na bradlech a ve stojce) a drep (na jedne noze)
a treba chelsie zabere jenom 30minut _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | no to je super, ale to jsi do svych !vypoctu" mel zanest taky, ze nekdy mas pauzu mezi treningem urcite partie dva dny a nekdy tyden
BTW: proc nesmis 3 dny pred kolem drepovata cvicit ruce (ktere jsem ti mimochodem schvalne ani npsal?) |
Chtěl bych se dostat do stavu, kdy se bude cvičit FB. Ohledně pauzy hlídám si, aby to nebolelo. Viz včera, zjistil jsem že tricepsy toho mají ještě dost, tak jsem to prostě necvičil.
Co se týče dřepů dělal jsem jich 900 s 10kg zátěží a myslim, že tak 3 dny trvá tělu než to rozdejchá, na kolo je fajn bejt uplně ok.
Proč ruce -zde myslim den, dva určitě méně než dřepy - tam záleží s kým jedu, pokud jedu s nějakou kámoškou, po silnici nebo cyklostezce tak je to asi jedno. Pokud jedu s kamarádem nějaké zjezdy na kamenech, pak i na celodpruženém kole je nějaká ta zátěž na ruce a člověk si chce bejt jistej, že když vlítně v 60ti na šutr a nevezme to vidle, že mu nevylítnou řídítka z ruky.
Imho dobrá praxe si na takovéhle věci dávat pozor. Ne vždy se to povede, občas člověk ruce na kole cejtí a občas je to i důvod proč jedu sjezd pomaleji. Nejde o to, že bych nesměl či nemohl, ale když si člověk není při sjezdu jistej, že když přijde nějaká díra, že to dokáže potlačit přitisknutím řídítek do země, aby to neskočilo.. nemluvě o situacích (a nemusí to být jen sokoky) je třeba vyhodit přední část do vzduchu.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|