Opravdu to potěší a člověka to motivuje spát ten log, když už ne pro sebe tak aspoň vím že to je k nečemu !! Děkuju vám!
Bobe: 5x10 je super :), já zase nedržím krok v tvých tréninkách, takže sme tak nastejno
29.12. tréninkoový volno, po práci spánek celej den No a bílkoviny sem snížil na 100g na den, a sacharidy na 900g, tuky 80g.
30.12.
No.. v práci hrozný, lidi se snad zbláznili , místo v 1 sem končil v pul 4, a nezastavil sem se... jo vlastně jo 4x na 6 minut na jídlo, ať uz jsou ty svatky pryč.. a to mě pak ještě čekalo Težké A , byl sem tak akorat zralej si dát po praci protein a sacharid jako že mám po tréninku
Když sem se odplazil do posilovny kopnul sem do sebe semtex a kaki a šlo se na věc, na páse sem si připadal že ještě asi odejdu...pak ale najednou skočila v mp3 písníčka co sem měl na volné sestavě a já si vzpoměl na tu bílou čáru kde jsem stál a na ten pocit když mě studěla ta medaile na prsou
Žádný výmluvy prostě to zničím a nic mě nezastaví !!!
Kliky na bradlech se zatezí na triceps:
4x12-6 + 20kg
Výpony v stoje a v sedě :
5x10-20op + 5x30op
No přesně tenhle pocit když to nezvdáte a dáte do toho vše je k nezaplacení...
A co je ještě k nezaplacení ? žrát suchou ryži s hovezím v týhle zimě na zastávce
Majitelce ve fitku upadne ruka když mi to ohřeje....
Tak on je taky nesmysl tvrdit, že je tam 160kg, pokud to nenakládal. Já bych to třeba počítal jako 180kg, taky tam může být i 210. Když jsem chtěl kupovat klasický tlustý bumper kotouče, tak mi tam vadilo, že na normální osu se dá naložit max. 220kg, což by tam taky mohlo být. Nemluvě o tom, kdybych tam zakonponoval nějaký svoje 5cm široký černý gumový Liga, tak by tam bylo víc, a Ted by nic nepoznal.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Trochu otázka.... jaký džus piješ? Všiml jsem si co jsi postoval ten pomerančový... ten má 2 ceny, jen nechápu proč.
Jj přesne tenhle
Piju od nich pomeranč,jablko, a carrotku, je to opravdu luxus, žádnej koncentrát prostě přímo ze suroviny, v pomeranči jsou i kousky pomeranče pecka Jak to myslíš 2 ceny ? to nechápu Malej stojí okolo 30kč, 1L 60kč.
Kluci, já vám nechci krást iluze, ale koncentrát znamená, že se vymačká šťáva např. z pomerančů a aby se lépe převážela k nám, tak se dehydruje. Po převezení se do ní přidá přesně tolik vody, co z ní odebrali. Nepoznáte to v živinách, vitamínech ani chuti. U džusů bych se bál jenom absence nápisu 100%
Kluci, já vám nechci krást iluze, ale koncentrát znamená, že se vymačká šťáva např. z pomerančů a aby se lépe převážela k nám, tak se dehydruje. Po převezení se do ní přidá přesně tolik vody, co z ní odebrali. Nepoznáte to v živinách, vitamínech ani chuti. U džusů bych se bál jenom absence nápisu 100%
Tyhle kupovane srance nemaji s cersve odstavnenym džusem, který se pije ihned po odstavneni, protože jinak oxiduje, ztraci enzymy, při vyssich teplotách jdou všechny ty blahodarne latky obsazene v nem do hajlu atd. nic spolecneho. Je to jen vyhazovani penez...
Naposledy upravil yura dne út prosinec 31, 2013 6:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru