ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Peter Ustinov napsal:
ja ti dal zakladni tri cviky, ktere pusobi na cele telo
neni to rozhodne dogma
ale jako dalsi ukazatel ber pomer cviceni urcitych partii
rozhodne by jsi mel vic cvicit zada, nez prsa
aspon o jednu tretinu!

Dneska už mam nějaké naplánované cviky, ale ANO - v tomhle s tebou souhlasím. Nechci říkat o kolik, ale vnímám to stejně. Ty to patrně myslíš dlouhodobě - to ještě nevím. Ale aktuálně vnímám, že záda jsou třeba pořádně trápit.

Až mi přijde kettelbell budu na to myslet, až se s tim budu učit nějaké cviky.

nejde jenom o trapeni, ale hlavne o zdravotni efekt
pokud pretizis prsa, tak se budes hrbit a z toho vyplyva tolik veci, ze je lepsi ty zada cvicit vic
s kouli je idelalni swing
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Swing je dosť preceňovaný, viac sa mi páči TGU. Inak cvičenie s kettlebellom je len taká módna vlna, časom upadne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Swing je dosť preceňovaný, viac sa mi páči TGU. Inak cvičenie s kettlebellom je len taká módna vlna, časom upadne.

ja ho mam rad, s lehcim nebo obouruc je to dobre na kondicku (intervalove) a tezsi nebo jednoruc silove dynamicky
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jožko.mrkvička napsal:

ja ho mam rad, s lehcim nebo obouruc je to dobre na kondicku (intervalove) a tezsi nebo jednoruc silove dynamicky

Souhlasím s oběma - jednak si myslím, že je to dočasná móda, na druhou stranu se nedivim, že to někdo má rád. Kouka jsem co s tím de (nějaké video as s 60ti cvikama) a pokud u toho člověk vydrží - tak super, určitě to pomůže na spoust věcí - Například pro nás cvičící doma, co máme nakádací čínky je asi lepší koupit si pár ketelbelů než po každém cviku přenastavovat čínky :/ Navíc s tím jde asi více věci ;)

Ketebell věřím, že budu mít také rád (ačkoliv mi asi nasere, hned jak ho budu muset od PPL vytáhnout do bytu). A nesmím si zapomenout napsat na okno, že žádné houpání ketelbellu proti oknu. To je na to, aby mi to vylítlo z ruky skrz okno na ulici a někoho zabilo

Naposledy upravil ttby dne út prosinec 31, 2013 11:01 pm, celkově upraveno 1 krát
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dneska Silvestr ;) Těšil jsem se na silvestrovské cvičení jako na nic. Seriously, zatímco novroční přecevzetí moc nefungujou Silvestrovské cvičení má tu výhodu, že máte
den náskok ;)

Protáhnutí - novinka, ano začal jsem s nějakým protahováním a warm-up . Konkrétně natahuji zpět zkrácené svaly. To by se mělo dělat vždy, ale typicky na to nazpomenu - takže si to hodlam psát.

2minuty 20s - poskakování
STRATEGIE: Prodlužovat, poskakovat, protahovat.

Přítahy (+ dřepy) - redukce pauzy z 2:45 na 2:42 , poslední jedničky po minutě.
Včera jsem si zkusil pět a dal jsem, yeah. Nicméně dneska jsem začal po 4. Ale zredukoval jsem pauzu. Minule po tom co jsme spadnul s písničky na 2:45 jsem to zvládnul stejně jako minule. Takže jsem to zredukoval o 1,38% a zakrouhlil na 2:42.
Aktuálně serie: (4,4,4,4,3,3,3,3,3,3,2,2,1,1)= total 40
Minule serie: (4,4,4,3,3,3,3,3,2,2,2,2,2,1)= total 38
+5,2% (Celkem jsem se 4x přitáhl 9x, ještě 21x a pak zkusim zařadit 5 ;)
Novinka:v pauze přidáno 10dřepů - ať to frčí.
STRATEGIE: Navyšovat do 50, pak držet a krouhat serie a čas.

Kliky na bradlech, pauza 1:45, poslední dvě po minutě
Aktuání serie (8,8,8,8,8,8,8,7,7,7,7,7,6,6,6,6)= total 115
Minule serie (7,7,7,7,7,7,6,6,6,6,6,5,5,5,5,6,6,5)= total 109
+5,5% , podařil se růst o >4% a zároveň redukce posledních dvou serii, super.
STRATEGIE: Navyšovat do 200. Pak držet a krouhat serie a čas.

Přednožování nohou na bradlech, redukce pauzy z 1:45 na 1:42, poslední 2 po 45s
Aktuální serie: (17,17,17,13,12,12,12,12,12,12,12,12,12,12,10,10)= total 204
Minule serie: (16,16,16,16,16,15,14,14,13,13,13,13,13,9,8)=total 205
Horší než minule, musel jsem nadotovat další serii :/ Každopádně příště zase začít 17ti a snad nebudu degradovat tak rychle.
STRATEGIE: Už jen držet nad 200 a krouhat serie. Jakmile v prvních 10tii sériích se dostanu nad 150, krouhat pauzu.

Bicepsové zdvhy,jednoručky 14,4kg, pauza 60s, poslední dvě 30s
Aktuální serie: (10,10,10,9,8,7,6,5,5,5,5,4)= total 84
Minue serie: (10,10,10,8,8,6,6,6,5,5,4,3)= total 81
+3,7% , no budiž - lehce lepší, bylo to blízko serie jsem nechal
STRATEGIE: Navyšovat do 120 - pak, krouhat serie.

feasibility study - Takovej ten jeden předkrok na koleno s jednoručkama - 14,4kg . Překvapivě těžké. Nejprve musim odkoukat techniku, na techniku to vypadá docela náročně. Nicméně postupně zařadím .

feasibility study - klik v 92kg - Tak jedno jeden z cílu na rok 2014 bylo být silnější než je ted jeden kamarád - moc mi toho neposkytl ale má 92kg a dá 35kliků. Tak jsem na sebe navlékl zátěžovou vestu + batoh, pečlivě se zvážil a:
(8- 9 -7-7)= total 31 , pauzu jsem tam chodil 30s
Po těch klikách na bradlech to není optimální - nicméně feasible. Zkoušel jsem to na váze a dole vážím cca 75kg nahoře 67kg. Patrně více než on, dával jsem zátěž jen k ramenum.
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 1:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V roce 2014 sem hodlam zbavit závislosti na Energy Drinkách - imho moje největší pain ohledně postavy a cvičení. Takže si to sem zdovolením hodlám psát -

1.1.2014 v 01:29 - jsem dopil svůj přípitkový Monster. A další by neměl přijít, řekněme dalších 50 hodin. (budu navyšovat mezery)

Já, ttby zde přísáhám, že další energy drink vezmu do držky dříve než 3.1.2014 v 03:29.

To bude těžké, ještě jsem neochutnal Big Shock Sporty - a to už je na trhu skoro týden.

Zatím jsem pro to udělal následující:
- vypil jsem všechny Monstery z ledničky (bylo to moc fajn )
- odhlásil jsem se ze skupiny o ED na FB.
- a budu se snažit mít plnou lednici nějakého rozumného pití - alá čaj, často zjištuju, že piju ED jenom protože nebylo nic jiného studeného
- u rodičů zbývají ještě dva ED od Ježíšeka - Semtex Šampanský - to by nepilo ani prase, s potěšením vyleju. To druhé nevím, to je nějakej 250ml noname - vypiju nebo vyhodím.
Notrax

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:

Já, ttby zde přísáhám, že další energy drink vezmu do držky dříve než 3.1.2014 v 03:29.

Jó, tak to bych ti i věřil.
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 1:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíš tam mělo být NE pochopitelně:

Já, ttby zde přísáhám, že další energy drink NEvezmu do držky dříve než 3.1.2014 v 03:29.

Dobře ty! Dobrá poznámka
Morwinyon

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik ti je ?12...?
Tom3

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si rikal ze ty sracky uz od novyho roku pit nebudes, tedka je z toho jednou za 3 dny..
jinak ten predkrok bude nejspis vypad
Ketlebel je tedka sice moda, ale uz pred xxx lety to v rusku pouzivali, takze na tom asi neco bude. Samozrejme se da do jiste miry nahradit jednoruckou, takze asi tak..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje oblibene video o zeleznych koulich
Morwinyon

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je taky mazec
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Si rikal ze ty sracky uz od novyho roku pit nebudes, tedka je z toho jednou za 3 dny..
jinak ten predkrok bude nejspis vypad
Ketlebel je tedka sice moda, ale uz pred xxx lety to v rusku pouzivali, takze na tom asi neco bude. Samozrejme se da do jiste miry nahradit jednoruckou, takze asi tak..

Ty 3dny hodlám pomalu prodlužovat. A samozřejmě, že se budu snažit o to aby to bylo více než 3dny. Ale raději pomalá adaptace, než abych teď dva týdny byl bez a pak viděl nějakou slevu a "za odměnu" jich tam naflákal 5.

Navíc 3dny - to se mi naposledy stalo někdy - já nevím - 2010?
--
To by mi zajímalo, co to ostatní pijou. Vodu z kohoutku zrovna nemusím (nic proti obyčejné vodě, ale z kohout tu není ono. U chalupy máme nějakou studnu s nálepkou "nepitné ani po převaření" a chuťově je daleko lepší než kteroukoliv z kohoutku jsem potkal. Takže ted piju tu vodu z kohoutku a hodil jsem do toho nějaké šumivé tablety, což je doufám ok. Pak tu mam zelenej čaj, jenže bez cukru to taky není ono.

A změřím si boky! Jestli do měsíce neuvidím žádnou změnu, tak má ochota se toho zbavit asi spatne na nulu
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

moje oblibene video o zeleznych koulich

to házení za krk je mazec, kdybych mi z takové vejšky spadnul 1,25kg kotouč na hlavu, tak bych toho měl dost..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:

A změřím si boky! Jestli do měsíce neuvidím žádnou změnu, tak má ochota se toho zbavit asi spatne na nulu

vynech na mesic a co "usetris" dej do banku na konec roku na tu Cindy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: