|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:54 pm Předmět: |
|
|
protoze sem dal jenom dve serie, zbytecny psat, nekdy je nepisu vubec:D _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
30.12.
Bench - 2x3 115kg
Zercher squat - up to 3x110kg
Box pytel - 5x3min.
a ted 2-3 dny pauza, podle posilvestrovskyho stavu) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 01, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
1.1.2014
Bridge/Floor press - 16x100kg , 14x100kg
Kladiva - 3x10 25kg
Kb windmill - 2x5 24kg
+ 50x front kick (50L+50P), 50x jump squat, ramena rehab..
opet sem neodolal pumpe  jinak hodne brzo hodlam vyzkouset (minimalne) mesic fakt striktni paleo diet, bez prasecaku, mlecnejch vyrobku atd., jako jedinej zdroj S budu davat bataty, pripadne obcas ovoce.. ale vidim to max na nejakejch 50-100g a urcite ne kazdej den.. zacnu max do tejdne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 01, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
Tak hodně štěstí při Paleo, já to taky nějakou dobu držel, největší plus bylo pro mě to, že mi to "opravilo" zažívání, lepší trávení a nechodil jsem tolikrát na WC.
Měl bych dotaz k tomu floor pressu, je pro Tebe lepší (lépe cítíš prsa,..) jak klasickej bench? Jsem koukal dneska na Flexe a ten jezdí floor press s JČ a celkem si to chválil a dle videí to jezdí i celkem pravidelně místo bench/JČ na lavičce. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 01, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
hele me je nejaky prociteni prsou ukradeny  ja ho beru jako komplexni tlakovej cvik, kde dokazu pouzivat o neco vetsi vahy nez na bench.. jinak bench jedu dost na uzko a prsa z neho, stejne jako z FP, moc necejtim.. nejvic cejtim ramena a triceps a tak mi to i vyhovuje
ja mam s low carb stravou prave taky dost dobry zkusenosti a ani ted nemam S nijak moc vysoko.. sem hlavne zvedavej, jestli se nejak pozitivne projevi i vynechani mlecnejch vyrobku, ty sem zatim vzdycky nechaval.. (a do toho ty prasecaky, to taky nebylo vubec idealni)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st leden 01, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
zrovna dnes jsem se rozhodl, ze taky na dobu nekolika mesicu zkusim paleo, tak at se dari..
jinak mas pekny a vesely log, hlavne kdyz tu mas smetak _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 01, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
dekuju (oboum) a pevnou vuli oware, budes ji potrebovat _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st leden 01, 2014 11:10 pm Předmět: |
|
|
Dyť si psal, že teď budeš dlouho vylitej a ty jdeš hned cvičit  stárneš hochu, stárneš :)
K tématu, paleo je super věc, ale já osobně si život bez mléčných výrobků moc neumím představit  ale souhlasím s tím, že nízkosachrové dietky jsou super!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
Je to peknej kanec, to Vam povim. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
2.1.
kb tgu + kb swing
1x24kg + 20x24kg
1x32kg + 20x32kg
1x32kg + 20x32kg
1x32kg + 20x32kg
1x32kg + 20x32kg
1x32kg + 20x32kg
a to je pro dnesek vsechno..
Smetak: zejtra cviceni, takze ve 2 na obvyklem miste a nebo me muzes vyzvednout doma, kdyby se ti hodne chtelo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
ok, dam ted vecer stejnej tgu/swing trenink, co ty, at nejsem zvyhodnenej zitra _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 6:02 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Tak hodně štěstí při Paleo, já to taky nějakou dobu držel, největší plus bylo pro mě to, že mi to "opravilo" zažívání, lepší trávení a nechodil jsem tolikrát na WC. | Jaký jsi měl tedy důvod skončit? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|