|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lombardo
|
Zaslal: po květen 27, 2013 2:28 pm Předmět: trening |
|
|
ahoj,
mám dotaz ohledně trénigu:
někdo mi radí kombonaci triceps+ záda / triceps + prsa / biceps + prsa. rád bych věděl co je nejůčinější. jsem zvyklí procvičovat pouze danou část těla, např: když cvičím ruce, tak pouze biceps + triceps, proč si pumpovat krev do celého těla, když jí mohu využít pouze v oblasti, kterou chci procvičit??
díky za odpověd
Jirka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: po květen 27, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
zada == shyby, MT
triceps == kliky na bradlech AND/OR zadni kliky
prsa == bench, kliky, tlaky s jednoruckama, whatever
jinak samozrejme trening stylem kozo-biceps asi to nejlepsi, co muzes udelat ;) .. nac taky cvicit neco jineho, ze
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 27, 2013 4:22 pm Předmět: Re: trening |
|
|
| lombardo napsal: | ahoj,
mám dotaz ohledně trénigu:
někdo mi radí kombonaci triceps+ záda / triceps + prsa / biceps + prsa. rád bych věděl co je nejůčinější. jsem zvyklí procvičovat pouze danou část těla, např: když cvičím ruce, tak pouze biceps + triceps, proč si pumpovat krev do celého těla, když jí mohu využít pouze v oblasti, kterou chci procvičit??
díky za odpověd
Jirka |
by me zajimalo, jestli jsi cetl prvni stranku tohoto topicu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Danyshek
|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat a hlavně se poradit v rámci doporučení tréninku
měřím 187 cm a vážím cca 120 kg, což je strašný
už cca 4 měsíce chodím do fitka, nějaké základní zkušenosti jsem již načerpal, potřeboval bych se posunout dál a mou prioritou je redukovat váhu !
spíše jsem doposud cvičil se středními váhami a dával tak k cviku 3 serie po8-10 opakovani, coz asi nebude uplne to prave orechove
zkousel jsem i beat, ale s mou aktualni vahou je to dosti tezke, spise me bavi kolo pripadne nejaky orbitrek
muzete mi prosim poradit, jak se posunout dal ?
dekuji
DC.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Danyshek napsal: | Dobrý den,
chtěl bych se zeptat a hlavně se poradit v rámci doporučení tréninku
měřím 187 cm a vážím cca 120 kg, což je strašný
už cca 4 měsíce chodím do fitka, nějaké základní zkušenosti jsem již načerpal, potřeboval bych se posunout dál a mou prioritou je redukovat váhu !
spíše jsem doposud cvičil se středními váhami a dával tak k cviku 3 serie po8-10 opakovani, coz asi nebude uplne to prave orechove
zkousel jsem i beat, ale s mou aktualni vahou je to dosti tezke, spise me bavi kolo pripadne nejaky orbitrek
muzete mi prosim poradit, jak se posunout dal ?
dekuji
DC. |
Dej si denně hodinu cardia na tom co máš rád, stáhni sacharidy, přidej na bílkovinách, nějaký poly-nenasycený tuky a každej 20. den ty sacharidy povol na trojnásobek třeba, uvidíš co to udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 8:27 pm Předmět: Re: trénink pro začátečníky |
|
|
| Ronnie napsal: | pondeli:
- drep
- goodmorning
- kliky na bradlech
- veslovani dolni kladka
- tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
- +bricho
streda:
- benchpress
- mrtvy tah
- shyby
- upazovani+upazovani v predklonu
- +bricho
patek:
- legpress
- zakopavani
- sikmy bench s jednoruckama
- pullover
- bicepsovy zdvih
- francouzsky tlak
- +bricho |
Ahoj, co byste doporučovali jet po tomhle? Začal jsem minulý týden asi po půl roce aklimatizovávání-se v posilce a asi třech měsících pravidelných splitů a cítím se skvěle, jen plánuji tréninky měnit každý čtvrt rok, jak mi bylo/bývá doporučováno. Přemýšlím o korte, ale je mi teprve 17 a na dřepy a MT slyším špatné věci pro mladistvé z každé strany (tlak na meziobratlovou hmotu na páteři, atd.), MT i dřep přesto cvičím, ale jen podle tréninku výše a přejet na korte v mém věku nevím jestli by bylo dobré. Co myslíte? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
nejsou spatne cviky
jenom hloupy cvicenci , co je cvici blbe
ale jinak souhlas, korte neni pro zacatecniky
a to budes cely prvni rok _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
BALLS
(Editováno  )
Naposledy upravil Novic dne st listopad 27, 2013 9:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nejsou spatne cviky
a to budes cely prvni rok |
No dobře, ale tréninky se mají střídat, ne? Proto se snažím zjistit jakou alternativu jet po tomhle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | | Peter Ustinov napsal: | nejsou spatne cviky
a to budes cely prvni rok |
No dobře, ale tréninky se mají střídat, ne? Proto se snažím zjistit jakou alternativu jet po tomhle. |
rozdel si telo do dvou celku a dej to v pondeli a utery, a potom ctvrtek a patek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
peix
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
V první straně topicu jsou shyby v tréninku... Ty mají být nadhmat nebo podhmat?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
Spíš nadhmat, ale nic se nestane, když to prostřídáš. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
Nevím kam to zařadit tak se tady zeptám. No o sobě už moc psát nemusím tak jdu rovnou na věc. S tím tréningem všechno uplně do vyčerpání jsem se akorát stále dojebával tak jsem opravdu začal maximální technikou a opravdu třeba nikdy jsem necítíl záda ani při tréningu ani po to samé i prsa a ted je cítím i 2 dny. A chtěl bych trošku zhodnotit muj tréning zad a zároven se zeptat jestli to trošku má cenu bez těch základních cviku.
Shyby: 10s
veslo dolní kladka: 5s
stahování kladky podhmat: 3se
stahování kladky neutrální uchop: 3s
shyby na dojetí (max 1-2 reps- dlouhá negativní fáze, dlouhé podržení)
Když opravdu cítím že mě nebude bolet za krkem a záda tak dám přítahy jč a vyřadím vrchní kladku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: |
Shyby: 10s
veslo dolní kladka: 5s
stahování kladky podhmat: 3se
stahování kladky neutrální uchop: 3s
shyby na dojetí (max 1-2 reps- dlouhá negativní fáze, dlouhé podržení)
|
nevim, jestli je to neznalost, ale "zada tvori mnohem vic svalu, treba zprimovace nebo mezilopatkove
ty jedes jenom siroky sval zadovy a to je finito
sice pet cviku,a le porad na jedno brdo, a uchop v tom nic nemeni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
Já myslel, že spodní kladka je dobrý cvik na mezilopatkové
takže zase jsem o něco chytřejší
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|