|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Hráblo Waterburymu?? |
| Ne |
|
67% |
[ 47 ] |
| Ano |
|
32% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
díky za reakce, arašídový máslo jsem zkoušel jen jednou a pak už jsem byl srab  takže bych mu měl dát ještě šanci, když na to koukám, Rich Froning na nem jede přes den společně s proteinem, tak na tom asi neco bude no
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
Já si ten jídelák nesestavoval a ani nemám detailně nastudovanou WD, ale někde jsem četl, že lehce stravitelná jídla, ideálně šťávy ze zeleniny nebo ovoce. Každopádně se podle toho nestravuju, jen se dělím o to, jak jsem se stravoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:32 pm Předmět: |
|
|
No jde o to, že při underfeeding by se mělo držet při nejlepším 0g sachrů....ovoce = fruktoza. Zeleninové šťávy jsou naprosto OK. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | No jde o to, že při underfeeding by se mělo držet při nejlepším 0g sachrů....ovoce = fruktoza. Zeleninové šťávy jsou naprosto OK. |
V těch zeleninových štávách může být taky fruktóza ne, sice minimum, ale když tam někdo pošle např. kvantum šťávy z mrkve? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:29 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | díky za reakce, arašídový máslo jsem zkoušel jen jednou a pak už jsem byl srab takže bych mu měl dát ještě šanci, když na to koukám, Rich Froning na nem jede přes den společně s proteinem, tak na tom asi neco bude no |
Arašídové máslo určitě zkus znova, je to lehce dustupný zdroj tuků, kterých ve WD potřebuješ dost. Na poprvé snad nechutná nikomu, ale další lžičky už jsou jenom lepší a lepší a pak se bez něj neobejdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
xfastx
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
V ovoci během "Undereating" fáze nevidím problém, i Ori ho přímo v knize doporučuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 12:16 am Předmět: |
|
|
| xfastx napsal: | | V ovoci během "Undereating" fáze nevidím problém, i Ori ho přímo v knize doporučuje. |
ja si taky myslim, docela rad bych od frozze videl zdroj, ze ktereho ma, ze ovoce ne, pac ori to urcite neni
treba takovy grep (pokud ho nepouzijes jako Kai) je dost dobra potravina do undereating faze
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 3:05 am Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | díky za reakce, arašídový máslo jsem zkoušel jen jednou a pak už jsem byl srab takže bych mu měl dát ještě šanci, když na to koukám, Rich Froning na nem jede přes den společně s proteinem, tak na tom asi neco bude no |
nevim jestli bych tohle daval jako priklad proc jist arasidovy maslo... Za me takovej nazor, ze na tom, na cem jede Rich Froning by sme se mozna hodne divili. Jen muj nazor :)
Zpetne k ar. maslu. na to aby to byl kvalitni zdroj bilkovin a predevsim tuku se staci podivat na jeho slozeni, nebo precist blogy, kde ho spusta cvicencu zarazuje do stravy. S tou chuti jak jsi rikal, je to osemetne, je strasna spusta druhu (v pomeru pouzitych orechu, ruznych pridanych tuku, cukru, soli).. Tu s pridanyma ingrediencema nejim ze dvou duvodu. 1) neni to tak kvalitni potom, 2) sezral bych toho hroznou tuku kdyby v tom byl jeste cukr. Takze 100% arasidy a jedes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
Tak máte pravdu, hledal jsem to a Ori to v knize popisuje takto:
Jde o to, že některé druhy ovoce jsou při underfeeding vhodnější, než jiné (fruktoza, nízký GI). Je ale potřeba vědět, že když už se rozhodnete jíst v UF ovoce, tak s rozumem a střídmě (!), né že do sebe nacpete 3 banány a 2 jablka. Co si tak pamatuju, já zezačátku dával 1ks ovoce, později jsem od ovoce v UF úplně upustil a zařazoval jen ořechy, protein, zeleninu a občas vejce. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wall27
|
Zaslal: út leden 28, 2014 12:19 am Předmět: |
|
|
Ahoj, mám dotaz, když mám dvakrát v týdnu trénink pozdě večer, jednou od 6 do 8 a podruhé od 8 do 10, jde o sportovní trénink, do posilovny chodím normálně 3x-4x do týdne od 4 do cca půl šestý. Kdy mám teda začít tu "žrací" fázi v den těch večerních tréninků? U toho od 6 by to ještě šlo dát všechno po 8 hodině, ale u toho druhýho určitě ne. Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak máte pravdu, hledal jsem to a Ori to v knize popisuje takto:
Jde o to, že některé druhy ovoce jsou při underfeeding vhodnější, než jiné (fruktoza, nízký GI). Je ale potřeba vědět, že když už se rozhodnete jíst v UF ovoce, tak s rozumem a střídmě (!), né že do sebe nacpete 3 banány a 2 jablka. Co si tak pamatuju, já zezačátku dával 1ks ovoce, později jsem od ovoce v UF úplně upustil a zařazoval jen ořechy, protein, zeleninu a občas vejce. |
Ahoj Frozzi, začal jsem s WD před týdnem. Naskočil jsem do toho natvrdo a vyhovuje mi to. Chci se zeptat, v overeating fázi jsi ty jídla dával bezprostředně za sebou nebo třeba s hodinovým odstupem? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: út březen 18, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Nejsem sice Frozz, ale já jím hned jak mi slehne předešlé jídlo a necítím se plný. Člověk se má najíst do syta a ne se přejídat, aby mu bylo špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, Knížku teprve čtu. Jsi na WD stále? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 18, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
Já jo :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|