Warrior Diet

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Warrior Diet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Warrior Diet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Hráblo Waterburymu??
Ne
67%
 67%  [ 47 ]
Ano
32%
 32%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 70

Autor Zpráva
P4hill

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za reakce, arašídový máslo jsem zkoušel jen jednou a pak už jsem byl srab takže bych mu měl dát ještě šanci, když na to koukám, Rich Froning na nem jede přes den společně s proteinem, tak na tom asi neco bude no
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Přes den pouze ovoce s trochou proteinu a k obědu ještě pár mandlí. Pak první jídlo velký zeleninový salát s oliváčem a pak většinou maso s přílohou nebo jen se zeleninou, nějaký sýr, ovoce, ořechy nebo burákový máslo

ovoce ve WD při underfeeding ne-e
Loudy

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si ten jídelák nesestavoval a ani nemám detailně nastudovanou WD, ale někde jsem četl, že lehce stravitelná jídla, ideálně šťávy ze zeleniny nebo ovoce. Každopádně se podle toho nestravuju, jen se dělím o to, jak jsem se stravoval
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jde o to, že při underfeeding by se mělo držet při nejlepším 0g sachrů....ovoce = fruktoza. Zeleninové šťávy jsou naprosto OK.
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
No jde o to, že při underfeeding by se mělo držet při nejlepším 0g sachrů....ovoce = fruktoza. Zeleninové šťávy jsou naprosto OK.

V těch zeleninových štávách může být taky fruktóza ne, sice minimum, ale když tam někdo pošle např. kvantum šťávy z mrkve?
Hanis

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
díky za reakce, arašídový máslo jsem zkoušel jen jednou a pak už jsem byl srab takže bych mu měl dát ještě šanci, když na to koukám, Rich Froning na nem jede přes den společně s proteinem, tak na tom asi neco bude no

Arašídové máslo určitě zkus znova, je to lehce dustupný zdroj tuků, kterých ve WD potřebuješ dost. Na poprvé snad nechutná nikomu, ale další lžičky už jsou jenom lepší a lepší a pak se bez něj neobejdeš
xfastx

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V ovoci během "Undereating" fáze nevidím problém, i Ori ho přímo v knize doporučuje.
ghost333

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xfastx napsal:
V ovoci během "Undereating" fáze nevidím problém, i Ori ho přímo v knize doporučuje.

ja si taky myslim, docela rad bych od frozze videl zdroj, ze ktereho ma, ze ovoce ne, pac ori to urcite neni
treba takovy grep (pokud ho nepouzijes jako Kai) je dost dobra potravina do undereating faze
Spashett

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 3:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:

nevim jestli bych tohle daval jako priklad proc jist arasidovy maslo... Za me takovej nazor, ze na tom, na cem jede Rich Froning by sme se mozna hodne divili. Jen muj nazor :)
Zpetne k ar. maslu. na to aby to byl kvalitni zdroj bilkovin a predevsim tuku se staci podivat na jeho slozeni, nebo precist blogy, kde ho spusta cvicencu zarazuje do stravy. S tou chuti jak jsi rikal, je to osemetne, je strasna spusta druhu (v pomeru pouzitych orechu, ruznych pridanych tuku, cukru, soli).. Tu s pridanyma ingrediencema nejim ze dvou duvodu. 1) neni to tak kvalitni potom, 2) sezral bych toho hroznou tuku kdyby v tom byl jeste cukr. Takze 100% arasidy a jedes...
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak máte pravdu, hledal jsem to a Ori to v knize popisuje takto:

Jde o to, že některé druhy ovoce jsou při underfeeding vhodnější, než jiné (fruktoza, nízký GI). Je ale potřeba vědět, že když už se rozhodnete jíst v UF ovoce, tak s rozumem a střídmě (!), né že do sebe nacpete 3 banány a 2 jablka. Co si tak pamatuju, já zezačátku dával 1ks ovoce, později jsem od ovoce v UF úplně upustil a zařazoval jen ořechy, protein, zeleninu a občas vejce.
Wall27

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, mám dotaz, když mám dvakrát v týdnu trénink pozdě večer, jednou od 6 do 8 a podruhé od 8 do 10, jde o sportovní trénink, do posilovny chodím normálně 3x-4x do týdne od 4 do cca půl šestý. Kdy mám teda začít tu "žrací" fázi v den těch večerních tréninků? U toho od 6 by to ještě šlo dát všechno po 8 hodině, ale u toho druhýho určitě ne. Děkuju
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak máte pravdu, hledal jsem to a Ori to v knize popisuje takto:

Jde o to, že některé druhy ovoce jsou při underfeeding vhodnější, než jiné (fruktoza, nízký GI). Je ale potřeba vědět, že když už se rozhodnete jíst v UF ovoce, tak s rozumem a střídmě (!), né že do sebe nacpete 3 banány a 2 jablka. Co si tak pamatuju, já zezačátku dával 1ks ovoce, později jsem od ovoce v UF úplně upustil a zařazoval jen ořechy, protein, zeleninu a občas vejce.

Ahoj Frozzi, začal jsem s WD před týdnem. Naskočil jsem do toho natvrdo a vyhovuje mi to. Chci se zeptat, v overeating fázi jsi ty jídla dával bezprostředně za sebou nebo třeba s hodinovým odstupem?
Hanis

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem sice Frozz, ale já jím hned jak mi slehne předešlé jídlo a necítím se plný. Člověk se má najíst do syta a ne se přejídat, aby mu bylo špatně.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji, Knížku teprve čtu. Jsi na WD stále?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jo :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Warrior Diet Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: