|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Hráblo Waterburymu?? |
| Ne |
|
67% |
[ 47 ] |
| Ano |
|
32% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
šmajdy
|
Zaslal: út březen 18, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Je WD i v českém napsaná ? prostě neumím jina než česky  škoda ,co jsem v mládí zanedbal se těď může hodit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 18, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Já se k ní možná někdy vrátím, až budu chtít zkvalitnit a udělat změnu a tělo trochu šokovat.
Další jídla jsem dával cca 20-40min po předchozím jídle, takže ani ne bezprostředně hned, ale ani ne za hodinu a půl, je to individuální a hlavně by si měl poslouchat tělo. Když budeš mít hlad, prostě si dej, když ne, počkej nějakou dobu, příp. sniž porci. Netlač to do sebe násilím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: st březen 19, 2014 6:52 am Předmět: |
|
|
Já jsem na WD cca půl roku v kuse a bez problémů. Ikdyž je to pořád spíše laborování s živinama a kombinací surovin. Nějakou chvílí trvá, než si člověk najde to optimální pro sebe :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st březen 19, 2014 8:18 am Předmět: |
|
|
Já to taky vidím na dlouho. Naprosto mi to vyhovuje. A to ještě před cca měsícem bych si to ani neuměl představit, kor být ráno bez koryta vloček  V knížce jsem teprve u kapitoly Co jíst při Undereating fázi, takže celkově mě čeká vychytávání stravy. V článcích tady na webu psal Saleb o sedmém dni jako vysokofrekvenčním stravování (4. díl), děláte to stejně? Ještě jedna věc mi nedá, ač zatím nemám nejmenší nutkání. Co nějaký cheating day, zařazujete? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Já jo :) |
Čau, posílal jsem dotaz na mailem z adresy D.o.o.m.s.d.a.y@atlas.cz jako odpověď na zaslaný díl Železného těla. Mrkneš na to, prosím? Jinak (nevím jestli jsi přesně ten Michal, co mi díly knihy posílá) ve třetím díle ohledně stravy zmiňuješ dávat třeba rýži nebo luštěniny jen zřídka a přijímat hlavně bílkoviny a tuky ve stravě, pak je tam i zmínka právě o WD, kde by s obojím asi neměl být problém - knihu teprve čtu, tak si nejsem jistý. Jestliže se řídíš obojím, jaké sacharidy kromě těch v zelenině přijímáš? |
Jo, jsem to já :)
V 99% případů rýži, velmi zřídka brambory. Na mail kouknu, chodí toho požehnaně ;-) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
V 99% případů rýži, velmi zřídka brambory. Na mail kouknu, chodí toho požehnaně ;-) |
Dobře, díky :) Jinak předpokládám, že množství si už budu muset vychytat sám. Jen jsem ještě v odpovědích tady četl, že ne se vším ve WD souhlasíš. Co třeba myslíš, že není tak úplně pravda nebo k čemu máš jiný názor?
P.S.: S nadšením očekávám 5. díl ŽT :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | ZeleznaKoule napsal: |
V 99% případů rýži, velmi zřídka brambory. Na mail kouknu, chodí toho požehnaně ;-) |
Dobře, díky :) Jinak předpokládám, že množství si už budu muset vychytat sám. Jen jsem ještě v odpovědích tady četl, že ne se vším ve WD souhlasíš. Co třeba myslíš, že není tak úplně pravda nebo k čemu máš jiný názor?
P.S.: S nadšením očekávám 5. díl ŽT :) |
Jsem teď v přípravě na SFG, celkem dost trénuju (na sebe), takže mám půsty kratší. Obvykle jím první jídlo kolem druhé odpoledne. Rýže mám jednu porci v těžký den.
Nesouhlasím s Oriho přístupem k obilí, mléku a luštěninám. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
Jsem teď v přípravě na SFG, celkem dost trénuju (na sebe), takže mám půsty kratší. Obvykle jím první jídlo kolem druhé odpoledne. Rýže mám jednu porci v těžký den.
Nesouhlasím s Oriho přístupem k obilí, mléku a luštěninám. |
Aha. Na to už budu muset přijít asi sám, zda mi vynechání těchto potravin prospěje nebo ne :) Když pominu přípravy na různé soutěže nebo turnaje ve sportech, dopřeješ si někdy tu Ferrisovskou sobotu nebo něco podobného? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:55 am Předmět: |
|
|
Nesouhlasím s Oriho přístupem k obilí, mléku a luštěninám. |
Aha. Na to už budu muset přijít asi sám, zda mi vynechání těchto potravin prospěje nebo ne :) Když pominu přípravy na různé soutěže nebo turnaje ve sportech, dopřeješ si někdy tu Ferrisovskou sobotu nebo něco podobného? |
Jasně, že jo :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: st březen 19, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
Já jedu dle WD 6 dní v týdnu a většinou v neděli to trošku poruším. Důvod je jednoduchý a to rodinné obědy, večeře a podobně :-) Okolí tenhle způsob stravování moc nechápe a nebaví mě jim to pořád dokola vysvětlovat. Jinak když mám chuť na sladké, slané, nějaký fastfood, tak si ho dám :-) Nemám to teď hlavně jako dietu, ale kvůli pohodlnosti a časové nenáročnosti. Přes den mám více prostoru na práci a cvičení a večer se můžu ládovat pěkně v klidu a bez stresu :-) Cvičím 5x-6x týdně, v overeatingu si klidně dám nějaké sušenky nebo zmrzku. Jinak na snídani jen kafe bez mléka a cukru a celý den až do overeatingu nedávám nic.
Jinak mně osobně se osvědčilo nedávat k hlavnímu chodu a k největší porci bílkovin sacharidovou přílohu. Lépe se mi to tráví a a následně mě nenadýmá :-D Sacharidy dávám až nakonec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st březen 19, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
Já třeba dnes takto: ráno akorát káva, přes den asi dvě a zelený čaj, k obědu jen papriku. Teď jsem přijel z fitka a dávám salát (salát. okurka, salát), pak mě čeká nějaké to hovězí s oliváčem a olivami a lněným semínkem, dále uvidím. S olivami jako zdrojem tuků ve WD problém není ne? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st březen 19, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Taky uvažuji o přechod na WD, jelikož mě už to neustálé přemýšlení o jídle přestává bavit, jak musím co 2-3 hodiny mít něco uvařeného atd... Ale nevím, jak bych řešil situaci, když mám třeba 1x-2x týdně (většinou víkend sobota, neděle) brigádu přes noc (17:00-5:00).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 19, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že jo :) |
Ok, časem vychytám, jak často si to budu moct dovolit. Bojím se, že to beru až moc vážně, třeba teď sem přijel z fitka a přítelkyně mi oznámila, že jsme v sobotu pozvaný k babičce na svíčkovou s knedlíkem Ještě bych se rád zeptal na dny, kdy trénuji ráno, třeba kolem 9. nebo poledne. Je možné dát třeba dávku BCAA místo odměrky proteinu nebo mám počkat až na večer? |
Bože... Nevím jestli se mám smát, nebo brečet. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|